vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και δε ξερω για τι πραγμα λετε
Anarki
Διάσημο μέλος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Να διαβάσω τι??? Και δν ζηλεύω καθόλου...και γω έχω γράψει έναν πολύ καλό βαθμό και μπαίνω και σε πολύ καλή σχολή....
Sorry, σε μπέρδεψα μ' έναν με το ίδιο avatar. Τ' άλλα που είπα εξακολουθούν να ισχύουν και ήταν βέβαια αυτά με τη μεγαλύτερη σημασία.
Kατα κανόνα οι μαθητές που δεν ενδιαφέρονται για τα μαθήματα,δεν θα κάτσουν να μπούν σε σχολικό φόρουμ...Ο μαθητής που θα μπεί σε αυτό το φόρουμ είναι αυτός που θέλει να ψαχτεί,να δεί το επίπεδο των συμμαθητών του και αυτό το αντιλαμβάνεται όχι μόνο μέσω των βαθμών αλλα με τις απορίες και τις λύσεις που ποστάρουν κατα τη διάρκεια της σχολικής χρονίας..Όσον αφορά τους βαθμούς,όντως είναι υψηλοί αλλά δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω διότι το δείγμα των μαθητών εδώ απλά δεν είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ.Τελος για την κοπέλα που είπαν οτι βγήκε πρώτη 19880 περίπου είναι μούφες γιατι με όλα 20 και 1 19.8 στην έκθεση βγάζεις 19997+ μόρια..
Α γεια σου, αυτό είπα κι εγώ.
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Δηλαδη τι περιμενες να δεις σε σχολικο φορουμ?Πιστευεις οτι οι αθλιοι μαθητες του 9-10 υπηρχε περιπτωση να επισκεπτωνται ενα τετοιο φορουμ??Μην παρεξηγησετε τον ορο αθλιοι,δεν μιλαω για αυτους που εβγαλαν τοσο λογω καποιας ατυχιας κλπ...Αυτό δν το ξέρω..... Αλλά όποιος παρακολούθησε απ την αρχή αυτό το θέμα....εύκολα θα καταλάβει ότι σχεδόν όλοι είναι αριστούχοι με φοβερά νούμερα..Δλδ οι βάσεις πάνε στα ύψη.... Απ την άλλη οι εφημερίδες γράφουν πως οι βάσεις θα πέσουν... πως όμως αν σε ένα μόνο σχολείο ο 10ος είναι με 19500???
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
nickzor
Νεοφερμένος
εμένα στο σχολείο μου (Ιδιωτικό) υπάρχουν 3 τέτοιοι (και παραπάνω απο 19600) και ο δικός μου που είναι 136 μόρια παρακάτω (χάρη στην ανευθηνότητα μερικών διορθωτών).Σωστός ρε gregorie....... ο καλύτερος ήταν νομίζω 19870-90 όλα 20 και 18.8 έκθεση....... κατά τα άλλα βαθμοί κάπου 19600 που δημοσιεύονταν στις αθηναικές ήταν απ τους καλύτερους και δν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι,,,....
Απλά είναι πολύ λογικό να υπάρχουν υψηλοί βαθμοί σε αυτό το forum. Είναι ανάλογα ποιον θα ρωτήσεις... ξέρω σχολεία που ο καλύτερος βαθμός μαθηματικά ήταν 15 (για τα υπόλοιπα δεν ξέρω) και μιλάμε για πάνω απο 100 παιδιά.
Αν πας να ρωτήσεις τους διακριθέντες απο την μαθηματική εταιρία (έστω οτι είναι 15) και πας και σε 15 τυχαίους τι περιμένεις να βρεις;;
Οι στατιστικές λένε οτι οι αριστούχοι στην τεχνολογική είναι κάπου 700+ (δεν θυμάμαι ακριβώς), βάλε και αυτούς στην θετική και θεωρητική σίγουρα είναι 1000+. Απο 1000 άτομα το θεωρείται αδύνατο τα 30-40 να είναι μέλη εδώ (forum για μαθητές και για αυτούς που θέλουν να ψαχτούν - εγώ έμπαινα εδώ μόνο για ασκήσεις μαθηματικών αφού έβρισκα κάποια καλά πράγματα).
Μην χτυπίεστε και ψέματα να λέει κάποιος το ίδιο και το αυτό είναι για εσάς, με το βαθμό σας πάτε και βλέπετε που μπαίνετε και ο άλλος ας λέει οτι έβγαλε 30.000 και 50.000.....
GRRRR μόλις είδα οτι όσα είπα τα έχουν πει και άλλοι lol
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
QsLv
Πολύ δραστήριο μέλος
+1.Κολοκύθια τούμπανα. Το δείγμα των μαθητών που έχει ποστάρει εδώ μέσα δεν έχει καμία αξία, είναι εξωφρενικά μικρό και ανομοιογενές, και προφανώς το επίπεδο των μαθητών εδώ είναι πολύ ανεβασμένο και πολύ πιο πάνω απ' το κανονικό.
Κάτσε διάβασε, σταμάτα να ζηλεύεις, φιλιά.
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λολ στο δικο μ το χειροτερο Μαθ.κατ ηταν 0.02 και το καλυτερο 19.7. Γενικοτερα οι βαθμοι ηταν γυρω στο 5-6Ο μικροτερος βαθμος που ειδα μαθ.κατ. ηταν 0.4!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.