demary
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tony_ier18
Νεοφερμένος
Βιολογία ΓΠ: 19,6
Λατινικά: 19,5
Λογοτεχνία: 19,1
Αρχαία: 18,7
Ιστορία: 20
Εκθεση: 18,5 (που το βρήκαν)
Μόρια: 19.427
AnaCroN
Νεοφερμένος
Φυσική Κατ: 19.6
ΑΟΔΕ: 20
ΑΕΠΠ: 20
Βιολογία ΓΠ: 19.8
Έκθεση: 10.9
Περίπου 18300 στο 4ο. Είναι υπέραρκετά ευτυχώς!
Ζήτω οι φιλόλογοι!
jolaz
Νεοφερμένος
Kavaliotis
Νεοφερμένος
Φυσική Κατεύθυνσης 18,8
ΑΟΔΕ 15,1 μόνο δυστυχώς..
ΑΕΠΠ 5,1
Μαθηματικά Γενικής 18,4
Έκθεση 14,5
ΑΟΘ 17,4
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια το περίμενα διότι το διάβασμα μου ήταν ανύπαρκτο
Μαθημ.Κατευθ.: 7
Φυσικη Κατευθ.10,6
Αοδε: 13.2
Αεππ: 17,1
Mαθ.Γενικής: 18
Έκθεση: 11,1
Συνόλο 12.508
Το μόνο που δεν περίμενα ήταν η έκθεση..δεν περίμενα τόσο χαμηλα
Eπίσης ήταν μεγάλη βλακεία εκ μέρους μου να μην δώσω σχέδιο
Πάντως έχω ήδη αποφασίσει να δώσω και του χρόνου..πιο σοβαρά αυτήν την φορά :iagree:
piper_h
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
tolisman
Δραστήριο μέλος
Κατ αρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.Βασικά εμένα μου ήρθε κεραμίδα μόλις είδα τους βαθμούς. Δεν το περιμένα με τίποτα.. Ανέκαθεν ήθελα νομική κι ευχόμουν να πιάσω έστω κομοτηνή για να μην κάθομαι να ψάχνω τις φιλολογίες. Και παραδόξως πέρασα κατά 800 μόρια τη νομική Αθηνών! Έβγαλα τον πρώτο βαθμό στην πόλη μου...
Βιολογία ΓΠ: 19,6
Λατινικά: 19,5
Λογοτεχνία: 19,1
Αρχαία: 18,7
Ιστορία: 20
Εκθεση: 18,5 (που το βρήκαν)
Μόρια: 19.427
συγχαρητήρια.. στα αρχαία (μόνο) σε πέρασα πάντως..
piper_h
Νεοφερμένος
Παντως εγω στην εκθεση περιμενα γυρω στο 14-15 και πηρα 16.7! Μαλιστα ειναι το μαθημα στο οποιο εχω τη μικροτερη αποκλιση μεταξυ των 2 βαθμολογητων (83 ο ενας, 84 ο αλλος)!
Εμενα ειχε ο ενας 55 και ο αλλος 43 για λιγο δεν πηγα σε τριτο...γμτ
chris_90
Διάσημο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
QsLv
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται πολύ παράδοξο που είχαν τόσο μεγάλη απόκλιση οι βαθμολογητές στα μαθηματικά κατ. και όχι τόσο στη βιολογία κατ. Η βιολογία είναι σχετικά πιο θεωρητική από τα μαθηματικά κατ. συνεπώς υπάρχει μεγαλύτερη "αυθαιρεσία" στη βαθμολόγηση (π.χ. μπορεί να σου κόψει μόρια για μικροελλείψεις ή για κάτι που ίσως θεωρήσει κακοδιατύπωση ή ένα σωρό τέτοια). Γενικώς όσο πιο μεγάλη "ελαστικότητα" έχει ένα μάθημα νομίζω τόσο μεγαλύτερος υποκειμενισμός υπάρχει στη βαθμολόγηση. Στη λογοτεχνία ας πούμε έχει όντως τρελές αναβαθμολογήσεις γιατί παρεμβαίνει η προσωπική κρίση/άποψη στη διόρθωση, τα πράγματα δεν είναι κατηγορηματικά πάντα δλδ...Αυτο το επαθα στα Μαθηματικα Κατευθυνσης. 47 ο ενας, 58 ο αλλος! Και περιμενα 55 με 60! Επισης στη Βιολογια Κατευθυνσης, ενα μαθημα το οποιο νομιζω οτι δεν επιτρεπει μεγαλες διαφορες στη βαθμολογια, ειχα 80 και 89! Εν τω μεταξυ ειχα δει μετα την εξεταση τις απαντησεις στο internet και τα ειχα γραψει ολα! Και βλεπω στην εκθεση μολις 1 μοριο διαφορα! Τα περιεργα των πανελληνιων... Ελπιζω να μην παθω τα ιδια και του χρονου!
Αλλά μαθηματικά για παράδειγμα, θα έπρεπε να υπάρχουν 0% αναβαθμολογήσεις και οι αποκλίσεις να μην ξεπερνούσαν τα 2-3 μόρια, τώρα που υπάρχουν άτομα που παίρνουν βαθμούς με 11 μόρια διαφορά μεταξύ των δυο βαθμολογητών δεν μπορείς παρά να σκεφτείς οτι κάποιος απ'τους βαθμολογητές δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.
chris_90
Διάσημο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
Βιολογια -> 19.2 (απο βλακεια εχασα το 20)
Λογοτεχνια -> 15.2 (ο Καβαφ ηταν ο αγαπημενος μου μετα απο Καρυωτακη, αλλα δεν παραπονιεμαι. Ξερω τι επικρατει στους βαθμους της λογοτεχνιας, οποτε μια χαρα)
Λατινικα -> 19 (δεν ξερω γιατι οχι 19.5 οπως τα υπολογισα με την καθηγητρια μου με απολυτη ακριβεια και τσιγκουνια)
Αρχαια -> 15.3 (παλι καλα. Σιχαινομαι με παθος τα αρχαια)
Ιστορια -> 19.1 (ενταξει.)
Εκθεση -> 12.7 (δεν ξερω τι να πω. μια ζωη εγραφα τις καλυτερες εκθεσεις. επερνα 18 και 19 ενω ο δευτερος στην ταξη ειχε 12. ο ενας εξεταστης μου εβαλε 15 και ο αλλος 11 (!!) ισως να μην τους αρεσαν οι μουτζουρες που εκανα απο το αγχος μου. τι να κανω, δεν μου διναν αλλο τετραδιο!
Γενικα ειχα ως στοχο να πιασω 3 19αρια+ (λατινικα,ιστορια,βιολογια) και 3 15αρια+ (αρχ, λογοτ,εκθ)
Τα 19αρια τα επιασα και στα 15 τα 2 τα επιασα. Η εκθεση με εριξε πολυ και εβγαλα 17.161.
chris_90
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.