Scandal
Διαχειριστής
Εγώ έβγαλα 16.125 στο 5ο.Πειτε μου οτι υπαρχουν και αλλοι σε αυτο το φορουμ που βγαλαν κατω απο 19000 μορια επειδη εχω αρχισει και τρελλενομαι με αυτα που βλεπω..
(στο 4ο έβγαλα 14.704)
Εντάξει τώρα;
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xalastras
Νεοφερμένος
18879
στο 5ο όμως είμαι 19198
mariaaa
Νεοφερμένος
αρχαια:11.8
λογοτεχνια:16.5
λατινικα:16
ιστορια:17(ο ενας μου εβαλε 92 ο δευτερος 78 κ ο τριτος 75)
εκθεση:14.7
μαθηματικα:17
οικονομια:18.5(τελεια για θεωρητικη):no1:
αλλα αρχαια ρε παιδια δεν το περιμενα
ενα 14 ελεγα το χαμηλοτερο
η καθηγητρια μου λεει οτι ισως ξεχασα να γραψω κατι
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raziel
Νεοφερμένος
Ιστορια 14,2
Λογοτεχνια 16,8
Λατινικα 17,6
Αρχαια 17,8
Φυσικη γενικης 18,4
Εκθεση 19,3
Καλα τα πηγα!
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρα τα πηγες.. και οι περισσοτεροι δλδ!
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Ειναι αυτο το καταραμενο το αγνωστο κειμενο που πρεπει να εχεις κληρονομικο χαρισμα για να γραψεις.....μια απο τα ιδια και εγω...να και οι δικοι μου βαθμοι
αρχαια:11.8
λογοτεχνια:16.5
λατινικα:16
ιστορια:17(ο ενας μου εβαλε 92 ο δευτερος 78 κ ο τριτος 75)
εκθεση:14.7
μαθηματικα:17
οικονομια:18.5(τελεια για θεωρητικη):no1:
αλλα αρχαια ρε παιδια δεν το περιμενα
ενα 14 ελεγα το χαμηλοτερο
η καθηγητρια μου λεει οτι ισως ξεχασα να γραψω κατι
Πρεπει να εισαι η Λιτσα Πατερα στη χειροτερη...
kavazis
Νεοφερμένος
Πειτε μου οτι υπαρχουν και αλλοι σε αυτο το φορουμ που βγαλαν κατω απο 19000 μορια επειδη εχω αρχισει και τρελλενομαι με αυτα που βλεπω..
Ρε φίλε τι σημασία έχουν τα νούμερα(των άλλων)?
Περνάς εσύ εκεί που θες? Αυτό μετράει...
ΥΓ:και γω κάτω από 19000 έβγαλα...
Orlando
Δραστήριο μέλος
san_zoulapi
Νεοφερμένος
ενας ανταγωνισμος ειναι οι πανελληνιες!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! Καθαρος, απολυτος ανταγωνισμος
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ξεκινησω απο το χαμηλοτερο προς το υψηλοτερο.
Ιστορια 14,2
Λογοτεχνια 16,8
Λατινικα 17,6
Αρχαια 17,8
Φυσικη γενικης 18,4
Εκθεση 19,3
Καλα τα πηγα!
wow man καιρό είχαν να δώ κάποιον που έγραφε 19,3 έκθεση!:bravo:
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Raziel
Νεοφερμένος
wow man καιρό είχαν να δώ κάποιον που έγραφε 19,3 έκθεση!:bravo:
Ενταξει φιλε μου..Η εκθεση για μενα ειναι το ευκολοτερο μαθημα-γιατι δε θελει σχεδον καθολου διαβασμα!!-και ειναι και το αγαπημενο μου!!
JeyTsav
Νεοφερμένος
Έκθεση 15,6
ΑΟΔΕ 19,6
Μαθηματικά Γεν 19,6
ΑΟΘ 19,7
Φυσική 19,9
ΑΕΠΠ 20
18018 στο 4ο
18745 στο 5ο
Το οτι θα έγραφα έκθεση παραπάνω από τα μαθηματικά ποτέ δεν το περίμενα..
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Ανταγωνισμος ναι,αλλα σημασια εχει να περασεις,οχι να βγαλεις 20000 μοριαΑυτο σκεψου αφου εχεις περασει
Φυσικα. Το να περασεις τους αλλους ομως σου δινει ακομα ενα κινητρο για προσπαθεια αρα και για βελτιωση!! Αυτη ειναι η προσφορα του ανταγωνισμου που ειναι καταφανης στον πρωταθλητισμο αλλα και στην προκειμενη περιπτωση των πανελλαδικων που εμφανιζει πολλες ομοιοτητες....Παω rest....
mariaaa
Νεοφερμένος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλα το αν περνας ή οχι εξαρταται απο το ποσο γραφουν οι αλλοι(οι ανταγωνιστες σου)Ανταγωνισμος ναι,αλλα σημασια εχει να περασεις,οχι να βγαλεις 20000 μοριαΑυτο σκεψου αφου εχεις περασει
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.