peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πιο κουλο για μενα, αρχισα διοικηση μεσα μαρτιου..δν ηξερα τπτ.. κ εγραψα 20 OMG κ στην αρχη ηταν το χειροτερο μου μαθημα! Αγια η καθηγητρια μου! εκθεση δν εκανα φροντ τπτ μονο σχολειο.ειμαι ευχαριστημενη με τους βαθμους γτ μονο εγω ξερω πως περασα αυτη τη χρονια κ για το διαβασμα κ για ολα τ εχω παει μια χαρα για μενα.. ε και αυτο εχει σημασια!
Δε ξενυχτουσα κοιμομουν νωρις,ελειπα απο το σπιτι ωρες..ε κ τα καταφερα... κι ομως το πιο τρελο.. μια φιλη μου, ηθελε πολυ ψηλα..ΣΣΑΣ κ τετοια.. πηγαινε στη χειροτερη 17.. απο θετικη, λοιπον σας πληροφορω βγαλε 13.8 νμζω.. παρολο που στην εκθεση τ πηγε πολυ καλα, δν μπορεσα να το πιστεψω δν το φανταζομουν! με ΤΠΤ ! Γινονται κι αυτα τελικα, ποτε δε ξερεις!
Σας συγχαίρω ολους κυριως για τν αγωνα που κανατε ανεξαρτητα βαθμολογιων, κ σας ευχομαι τ καλυτερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xalastras
Νεοφερμένος
Μπραβο μου :-Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
san_zoulapi
Νεοφερμένος
μαθ κατ.. ο ενας 14.2 ο αλλος 19 και ο αλλος 14.4 :-Ρ λοοοοοοοοοολ
Μπραβο μου :-Ρ
Ελεος ρε συ δεν εχουν το θεο τους οι διορθωτες
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπω ότι οι περισσότεροι είσαστε πολύ καλοί... Τι γίνεται? Όλες οι ιδιοφυΐες εδώ μαζευτηκαν??
Καλό. Τώρα μάθαμε ότι οι πανελλαδικές αναδεικνύουν τις ιδιοφυϊες... ΛΟΛ!
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ mostel πώς τα πήγες?Άριστα να υποθέσω ε?Καλό. Τώρα μάθαμε ότι οι πανελλαδικές αναδεικνύουν τις ιδιοφυϊες... ΛΟΛ!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αγαπώ αυτό το παιδί, bear in mind ότι έβγαλε 19,4.
xalastras
Νεοφερμένος
Εσύ πόσο περίμενες;; Κοντά στο 19 ή στο 14;;;
Εγώ περίμενα γύρω στο 18 με τα λαθάκια που έκανα Απλά δύο ερωτήματα τα έλυσα με μεθοδους που δεν δόθηκε πουθενά (αν θέλετε σας τις λέω ) :ο . Ο καθηγητής μου (και πατέρας μου) μου είπε ότι ήτο ολόσωστα (το ίδιο και ένας καθηγητής απ'την ΕΜΜΕ) αλλά μου είπαν ότι αν είμαι άτυχος και πέσω σε άσχετο την π00τσισα ... κατά τ'άλλα τα ερωτηματα αυτά (3δ και 4α) δίναν σύνολο αρκετά μόρια και όντος αν προστεθούν στο 14.4 φτάνουμε το βαθμό που περίμενα .. Ας μην ξεχνάμε ότι οι βαθμολογητές σπάνια ξεφεύγουν από τις δοσμένες ,δύο-τρεις εναλλακτικές, λύσεις
tolisman
Δραστήριο μέλος
Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε mostel... Δεν μιλούσα σοβαρά.. Πάντως, γενικά το ischool έχει ένα πολύ καλό επίπεδο χρηστών, απ΄ότι παρατηρώ..
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε mostel... Δεν μιλούσα σοβαρά.. Πάντως, γενικά το ischool έχει ένα πολύ καλό επίπεδο χρηστών, απ΄ότι παρατηρώ..
Ρε πλακα κανετε...Εννοειται αυτο. 1 στους 20 εδω εχει βγαλει πανω απο 19000. Αν ηταν και το πραγματικο ποσοστο σε ολη την Ελλαδα αυτο καηκαμε ρε!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ περίμενα γύρω στο 18 με τα λαθάκια που έκανα Απλά δύο ερωτήματα τα έλυσα με μεθοδους που δεν δόθηκε πουθενά (αν θέλετε σας τις λέω ) :ο . Ο καθηγητής μου (και πατέρας μου) μου είπε ότι ήτο ολόσωστα (το ίδιο και ένας καθηγητής απ'την ΕΜΜΕ) αλλά μου είπαν ότι αν είμαι άτυχος και πέσω σε άσχετο την π00τσισα ... κατά τ'άλλα τα ερωτηματα αυτά (3δ και 4α) δίναν σύνολο αρκετά μόρια και όντος αν προστεθούν στο 14.4 φτάνουμε το βαθμό που περίμενα .. Ας μην ξεχνάμε ότι οι βαθμολογητές σπάνια ξεφεύγουν από τις δοσμένες ,δύο-τρεις εναλλακτικές, λύσεις
Αν αυτό το post λέει 100% αλήθεια τότε έκανα λάθος, συγγνώμη.
Jacques - Clese
Νεοφερμένος
Έκθεση : 19 ( 96 και 94 οι βαθμολογητές )
Βιολογία ΓΠ : 19,8 ( 100 κ 98 )
Βιολογία Κ : 19,8 ( 99 κ 99 )
Μαθηματικά : 16,5 ( 85 κ 80 ) και δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί
Χημεία : 20
Φυσική : 20
Σύνολο μορίων : 19.483 στο 3ο πεδίο... και 19100+ σε 2ο και 4ο
Πάντως στο λύκειό μου στην Κατερίνη ( 4ο ) καμιά 20 έχουν πάνω από 19000 μόρια από όλες τις κατευθύνσεις.... και 10 πάνω από 19400!!!!! Είχαμε τρομερούς βαθμούς...!!! Για το πόσοι δε ήταν πάνω από 18.000 ? πάρα πολλοί ακόμα.... Δεν ξέρω μάλλον πολύ καλή φουρνιά. Είχαμε βαθμολογία : 19.856 στη Θετική και 19705 στη θεωρητική!!!!
Jacques - Clese
Νεοφερμένος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Με 17425 περνάς μαθηματικό Θεσσαλονίκης?
Ναι ρε! 1000%
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά ο ένας 100 και ο άλλος 99. Ο ψωριάρης.
mad cow
Νεοφερμένος
μαθηματικα κατ 20
μαθηματικα γεν 20
χημεια 20
βιολογια 17.6(οι βαθμολογητες ειχαν 10 μορια διαφορα)
εκθεση 16,2
hollaback
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.