!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά είπαμε, αυτό είναι και λίγο ηλίθιο(μετά συγχωρήσεως)Εγω στις πανελληνιες ειχα 17,51 ΓΒΠ και απολυτηριο με 13,7.
όχι και να γράψεις σχετικά καλά στις πανελλήνιες και να έχεις χάλια απολυτήριο...
Τέσπα.Εγώ τουλάχιστον έχω αρχίσει από τώρα να κάνω τον διαχωρισμό. Διαβάζω τέλεια μαθηματικοφυσικοχημείες(δηλαδή και πάνω από το επίπεδο αυτών που μας βάζουν στο σχολείο) και αρχαιοιστοριες διαβάζω καλά πάλι, αλλά δεν ξεφεύγω καθόλου από αυτά που μας βάζουν. Εντάξει έκθεση εννοείται κάνω πολύ καλή προετοιμασία από τώρα.
Όταν πάω όμως λύκειο, θα τα αφήσω σχεδόν τελείως τα θεωρητικά και θα επικεντρωθώ σε έκθεση, και θετικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Deatheater*
Νεοφερμένος
Γειά σας!Ρε παιδιά έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα....όλοι οι καθηγητές έχουν απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να μν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Στο σχολείο βάζουν ασκήσεις ακόμα κ στο θουκιδίδη,στο φροντιστήριο εντάξει λογικό είναι να βάζουν...αλλά εγώ προσπαθώ να τα προλάβω όλα κ στο τέλος καταλήγω σε μέτριες επιδόσεις κ το παλεύβ για αρχιτεκτονική.... Πραγματικά...δν ξέρω πως θα τα καταφέρω,εσεις τι κάνετε..? Καμιά συμβουλή κανείς......?
είναι λογικο να νιώθεις έτσι αλλα ειναι η σημαντικότερη χρόνια σου πρεπει να τα δώσεις όλα τώρα και να μην αγχώνεσαι...κουράγιο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanou!!
Νεοφερμένος
*Deatheater*
Νεοφερμένος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά είπαμε, αυτό είναι και λίγο ηλίθιο(μετά συγχωρήσεως)
όχι και να γράψεις σχετικά καλά στις πανελλήνιες και να έχεις χάλια απολυτήριο...
γιατι ειναι ηλιθιο;
chris_90
Διάσημο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
μετραει σε πανεπιστημια στο εξωτερικο και για το δημοσιο.Το απολυτηριο δεν μετραει ΠΟΥΘΕΝΑ. Κι εγω με πολυ κοντα στο 19 το πηρα, αλλα δεν θα με ωφελησει καπου πιστευω...
Τελωσπαντων,ο καθενας κανει τις επιλογες του. Σεβαστες ολες γιαυτο και δεν ειναι σωστο να τις κρινουμε.Το μονο που κανουμε ειναι να δινουμε συμβουλες που πιστευουμε θα βοηθησουν.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Το απολυτηριο δεν μετραει ΠΟΥΘΕΝΑ. Κι εγω με πολυ κοντα στο 19 το πηρα, αλλα δεν θα με ωφελησει καπου πιστευω...
Αν έχεις 19+ σε παίρνουν και στον ΟΤΕ για τηλεφωνητή στο 11888 :p
chris_90
Διάσημο μέλος
Ωραια! Εκει θα κανω καριερα λοιπον!Αν έχεις 19+ σε παίρνουν και στον ΟΤΕ για τηλεφωνητή στο 11888 :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.