Guest 991793
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος
- Μυωπία
- Φίλους αλλά περισσότερους εχθρούς
- Οι γλύφτες πάντα κερδίζουν (τότε έγλυφαν οι μαθητές τους καθηγητές, τώρα οι συνάδελφοι μου στη δουλειά το αφεντικό).
- Η παιδεία ξεκινάει από το σπίτι πρωτίστως
- Υπερβολικό άγχος και πίεση
- Αρκετές γνώσεις
- Κριτική σκέψη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Πα.Κ
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Samael
Τιμώμενο Μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί άλλο γνώση και άλλο πληροφορία! Το σχολείο δίνει τις πληροφορίες και μέσω του νοός μας και της προσπάθειας μας την κάνουμε ΓΝΩΣΗ
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikNik1995
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Η απαξιωση του λυκειου ειναι ο αργος θανατος της κοινωνιαςκαρκινο και κακες αναμνήσεις
Με αυτες τις γνωσεις θα ζησει ο ανθρωπος
Το πανεπιστημιο λιγα θα προσθεσει... ειδικα οι θετικες σπουδες.
Εμας μας βαζουν και κανενα κλασσικο μαθημα αλλα δεν παταει κανεις ...εχουμε στραβωσει... οτι κλασσικο ειναι μπουρδα
Pak
Επιφανές μέλος
Delinquent Duo
Νεοφερμένος
Ελπίζω οι επόμενες γενιές λυκείου να περάσουν καλύτερα, αν και αμφιβάλλω πως θα καλυτερεύσει η πρωτοβάθμια-δευτεροβάθμια εκπαίδευση any time soon. Μάλλον θα συνεχίσει την κατηφόρα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ε θα εισουν απουσιολογα τοτε..ολα τα παρακολουθουσες.Ψυχολογικά
Εγω παλι επελεγα τι θα ακουσω.
Μια φορα με πεταξε εξω η δασκαλα και με εστειλε στον μεγαλο ... εκανε κατι σε φιλοσοφια ....και εγω εκανα αστεια στην διπλανη μου
Dias
Επιφανές μέλος
Κάμπια
Διάσημο μέλος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Κοιτα οσο υπαρχει αυτο το μαραζι πανελληνιες ξεχνα το.Το μισό λύκειο το έφαγα καραντίνα, αλλά για το άλλο μισό μπορώ να πω απλώς αυτό: άγχος και νεύρα.
Ελπίζω οι επόμενες γενιές λυκείου να περάσουν καλύτερα, αν και αμφιβάλλω πως θα καλυτερεύσει η πρωτοβάθμια-δευτεροβάθμια εκπαίδευση any time soon. Μάλλον θα συνεχίσει την κατηφόρα.
Εδω αποφασισε ο γαβρογλου υπο την πιεση πανελληνιων οτι το λυκειο σταματα στην Β λυκειου ..μετα προετοιμασια
Το συνεχισε και η ξυνη.
Το λυκειο χρειαζεται να φορτωθει και με αλλα μαθηματα και να μειωθουν τα μαθηματα κατευθυνσης.... αχρείαστα ειναι.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Εντάξει, η αλήθεια να λέγεται. Για εμένα η γ' λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά. Είχαμε καλές σχέσεις με τους καθηγητές, τα τμήματα ήταν ωραία και υπήρχε κατανόηση + η πενθήμερη.Κάποιοι δεν το έχουν νοιώσει ακόμα. Όμως κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι τα χρόνια στη μέση εκπαίδευση είναι με διαφορά τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Καμπια να σε ρωτησω κατι προσωπικο?..αμα θες λεςΕντάξει, η αλήθεια να λέγεται. Για εμένα η γ' λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά. Είχαμε καλές σχέσεις με τους καθηγητές, τα τμήματα ήταν ωραία και υπήρχε κατανόηση + η πενθήμερη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- kiyoshi
- Aggel0sss
- phleidhs
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- sophiaa
- angies
- iiTzArismaltor_
- Jojo K
- Alessandra Eliza
- love_to_learn
- GeorgePap2003
- constansn
- Hased Babis
- charmander
- Startx0
- Φινεύς
- Abiogenesis
- Joji
- Unboxholics
- Nala
- Wonderkid
- AggelikiGr
- ΚΤr
- Meow
- Mary06
- Nemesiis
- Peter Pan13
- eirinipap
- Ness
- ggl
- Panagiotis849
- Helen06
- NikNik1995
- Than003
- Philologist
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.