Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Κι εγω μυωπια , οργανωση στο διαβασμα και αρκετα ψυχολογικα .
Σωστά, μυωπία και ψυχαναγκαστικά σύνδρομα. Μολύβια με ίδιο μήκος, γυαλισμένο γραφείο χωρίς δαχτυλιές......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πω τί έχασα.Τα άπειρα στυλο απο τα χοντος σεντερ
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαΜολύβια με ίδιο μήκος
Αυτο το πιστευω. τα αλλα που λες δεν με χαρακτηριζουν...
Guest 106952
Επισκέπτης
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τι με περιμένει του χρόνου...Οντας και θεωρητικος,τα τελευταια 2 χρονια στο λυκειο(που αρχιζαν οι κατευθυνσεις) αποκομισα αρκετα πραγματα.Λογου χαρη,ποτε τα κοριτσια της ταξης ειχαν περιοδο,αμα ειναι παρθενες ή οχι,αμα ξυριζονται κτλπ.
Η αναλογια ηταν 22 προς 3
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Η αναλογια ηταν 22 προς 3
κρατούσες και στατιστικά
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Οντας και θεωρητικος,τα τελευταια 2 χρονια στο λυκειο(που αρχιζαν οι κατευθυνσεις) αποκομισα αρκετα πραγματα.Λογου χαρη,ποτε τα κοριτσια της ταξης ειχαν περιοδο,αμα ειναι παρθενες ή οχι,αμα ξυριζονται κτλπ.
Παρ'ολα αυτά,σου είναι αχρείαστα,Χαουζίτο.
Αφού η μόνη κοπέλα που βλέπεις αυτή την εποχή είναι...η Ιστορία κατεύθυνσης
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Xαχαχ αμαν μωρε.Πρόσεχε Νίκο μη χάσεις πολύτιμους πόντους ευφυίας, που με τόσο κόπο απέκτησες στο σχολείο, στην ακαδημαϊκή διαδρομή.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Και την προσευχή σου τη λες το πρωί, και τον εθνικό ύμνο τον ακούς στις γιορτές, και στο κωλόπανο μπροστά θα κάτσεις καύλα (κυριολεκτικά), και τις παπαριές για τη γλώσσα θα μάθεις, και την ιστορία, και τη σημασία μιας δουλίτσας αύριο για να ενθαρρύνεις κι εσύ μεθαύριο τα παιδιά σου, που θα τα πας με τ' αμάξι σου σχολείο, να λένε "Καλημέρα κυρία/κύριε".
Μια χαρά υγιέστατος είσαι, γαμάτος.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποκομισα πληθωρα γνωσεων και εμπειριων που με βοηθησαν να γινω ενας ολοκληρωμενος ανθρωπος και ενα υγιες ψυχολογικα μελος της κοινωνιας.
αχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα αδερφε με κανες και γελασα πρωι πρωι χαχαχαχα
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσοι τελειώσατε το λύκειο, αλλά και όσοι είστε ακόμα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τι έχετε αποκομίσει από την προσφερόμενη παιδεία;
βάσανα,πίκρες και καημούς(κ ακόμα δεν τελείωσα)
Αστειεύομαι φυσικά!!!Η δευτεροβάθμια μου πρόσφερε απλόχερα πολλά,τα κυριότερα εξ αυτών είναι:
-μπόλικα περιστατικά προς μελέτη,με κυριότςρο τον μαθηματικό μας(θέλω να σπουδάσω ψυχολογία,αν και στην ψυχιατρική θα ήταν καλύτερο μοντέλο)
-Μπόλικους έρωτες((με μεγαλύτερο αυτό που ζω τώρα
-μπόλικα μαλλιοτραβήγματα,κόντρρες και άλλα πολλά(ευτυχως που είμαι προνοητική αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα μαζί μας
-γνώσεις που θα με βοηθησουν στο να περασω στη σχολή που θέλω(ελάχιστες αλλά τεσπα)
-γκρίνια από τους γονείς(για τους βαθμούς)
-ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ γνώσεις που θα με κάνουν ένα χρήσιμο μέλος στην κοινωνία,έναν πολίτη που υπερασπίζεται τα δικαιώματά του και δεν κινδυνεύω να καταλήξω ρεμάλι που μπεκροπίνει και σέρνεται από καπηλειό σε καπηλειό(χ στην μηδενική =1,όταν χ στο τετράγωνο= χ τότε χ=1 ή χ=-1)
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Μπα μη το λες, εμεις ειμασταν περισσοτερα αγορια στην κατευθυνση!Τι με περιμένει του χρόνου...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Μπα μη το λες, εμεις ειμασταν περισσοτερα αγορια στην κατευθυνση!
Εμείς είμασταν 11 κορίτσια και ένα "αγόρι"
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
που μου ματωνουν την καρδια;;;;;;;Γυαλια...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
που μου ματωνουν την καρδια;;;;;;;
ξεκουραστικα! Για το διαβασμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- kiyoshi
- Aggel0sss
- phleidhs
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- sophiaa
- angies
- iiTzArismaltor_
- Jojo K
- Alessandra Eliza
- love_to_learn
- GeorgePap2003
- constansn
- Hased Babis
- charmander
- Startx0
- Φινεύς
- Abiogenesis
- Joji
- Unboxholics
- Nala
- Wonderkid
- AggelikiGr
- ΚΤr
- Meow
- Mary06
- Nemesiis
- Peter Pan13
- eirinipap
- Ness
- ggl
- Panagiotis849
- Helen06
- NikNik1995
- Than003
- Philologist
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.