Jim_Gkizanis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Αχχχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Jim_Gkizanis
Νεοφερμένος
ασε
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
maraki
Δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
agent007
Νεοφερμένος
1η λυκειου .. ειμαστε 4 αγορια στην ταξη και 9 κοριτσια
ειναι η χρονια που περνω το πρωτο μου ipod !
ειναι η χρονια που εγω και αλλα 2 αγορια καθομαστε σε καρεκλες καθηγητων και ο καθηγητης καθεται σε μαθητικη ... !!!! (εντομεταξυ πηραν στο τελος της χρονιας χαμπαρι οτι λειπουν καρεκλες απο το γραφειο) ειναι η χρονια με παρες πολλες κενες ωρες και εμεις (τα 4 αγορια) εχουμε μπαλιτσες στην ταξη και παιζουμε στην αλλη μιση αιθουσα που δεν εχει θρανια !!!! ειναι η χρονια που ειμαι πρωτος στον καταλογο και η μαθηματικος σηκωνε συνεχεια εμενα !! και γενικως ειναι η πιο "κουφη" χρονια γιατι μεσα στην ταξη καναμε οτι βλκεια θελετε
chris_90
Διάσημο μέλος
Νταξει μωρε, καλη χρονια ηταν. Απο τη Β' απειρως καλυτερη.
gialouris
Νεοφερμένος
Tη 12ήμερη στη Γερμανία και τις πολλές μας τρέλες.
Εμάς ούτε μονοήμερη δεν μας πήγαν!!!
Δηλαδή μας ακύρωσαν την 3ήμερη επειδή υποτίθεται ενοχλήσαμε στο μάθημα για να ενημερώσουμε ότι τελικά μαζεύτηκε ο απαραίτητος αριθμός παιδιών!!!
Αλλά καλούτσικα ήταν, αν και ήμασταν ψιλοψαρωμένοι!:xixi:
papas
Διάσημο μέλος
Α λυκείου way better από Β' λυκείου. Θέλω να την ξεχάσω αυτή τη Β' λυκειου
Α' Λυκειου... Λιγα θυμαμαι, κατι φορες που μας εσουραν ολο το τμημα ομαδικως στον Λυκειαρχη, κατι ατελειιιιιωτες ασχετες συζητησεις με τα παιδια την ωρα των Αρχαιων (δεν παλευοταν αλλιως ), κατι ατελειιιωτα επισης παρακαλια για να σβησω απουσιες, κατι τρελα γελια με τα παιδια στο φροντιστηριο.... Αυτα.
Νταξει μωρε, καλη χρονια ηταν. Απο τη Β' απειρως καλυτερη.
Λες και εχει λεπρα η Β λυκειου και θελετε να την αποφυγετε :p
Mα γτ ομως;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Aκριβως το ιδιο και για μενα.Α λυκείου way better από Β' λυκείου. Θέλω να την ξεχάσω αυτή τη Β' λυκειου
-----------------------------------------
Γιατι ειναι χαλια.Τα περισσοτερα μαθηματα ειναι πολυ δυσκολα και εντελως αχρηστα για τις πανελληνιες.Λες και εχει λεπρα η Β λυκειου και θελετε να την αποφυγετε :p
Mα γτ ομως;
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
+1Α λυκείου way better από Β' λυκείου. Θέλω να την ξεχάσω αυτή τη Β' λυκειου
Aθλια χρονια απο ολες τις αποψεις για μενα.
Δηλαδη πιο αθλια δεν γινεται.
Α' Λυκειου ηταν μια μετρια χρονια, τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.
:no1:Eμενα ηταν η καλυτερη μου.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Eμενα ηταν η καλυτερη μου.+1
Aθλια χρονια απο ολες τις αποψεις για μενα.
Δηλαδη πιο αθλια δεν γινεται.
Α' Λυκειου ηταν μια μετρια χρονια, τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Καλα, εμενα μου ετυχαν διαφορα οταν πηγαινα Β' Λυκειου που δεν εχουν να κανουν με μαθηματα. Και τα μαθηματα χαλια ηταν ομως. Γενικα παντως δεν εχω βρει κανεναν που να εχει καλες αναμνησεις απ' αυτη την ταξη...Λες και εχει λεπρα η Β λυκειου και θελετε να την αποφυγετε :p
Mα γτ ομως;
-----------------------------------------
Α, ναι, και την μοναδικη 3ημερη (και γενικα πολυημερη εκδρομη) που εχω παει στη ζωη μου θυμαμαι επισης απο τοτε. Καλα ηταν...
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σιγα μην ελεγες εσυ φυσιολογικη κουβεντα.η β λυκειου ειναι ασυγκριτως καλυτερη.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάαααρα πολύ
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Στην πρωτη;:!:διάβασμα πολύ ...
πάαααρα πολύ
arisar
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.