Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Συνεχίζοντας το τρεντ με τη μπούμερ μουσική

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,538 μηνύματα.
Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τους dresden dolls🖤 ακούστε αριστούργημα:

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Η τελευταία λαμψη της Ελλάδας..

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
Καλά πάμε και στα δικά μας. Hellenic Stompers για πάντα.

Λύκου ουρλιαχτό τη νύχτα αντηχεί
δικαίου αγέλη, λευκή μου φυλή
έρημος ο δρόμος, αναρχικοί
αίμα και βία πεσμένοι νεκροί

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ

Hecticism

Νεοφερμένος

Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
boys κόψτε λίγο το copium, μέχρι και η εθνικιστική νεολαία ακούει απο το genre μου
γράψτε στο youtube "aryan classics" και θα βρείτε θησαυρό:

nearos

Διακεκριμένο μέλος

boys κόψτε λίγο το copium, μέχρι και η εθνικιστική νεολαία ακούει απο το genre μου

Nαι η εθνικιστικη νεολαια που ακούει αυτο το έκτρωμα στα φορουμ ειναι υπερεθνικιστες αριανοι και στο discord ειναι femboys με ροζ φουστίτσες και thigh high socks :queen:

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
boys λίγο κόψτε το copium, μέχρι και η εθνικιστική νεολαία ακούει απο το genre μου
Δε διαφωνούμε, καλή και η μουσική αυτή για όποιον του αρέσει.
Αλλά όχι τώρα να βάλεις εσύ τα γυαλιά στον Γιάννη, ειδικά σε αυτό το θέμα.

UnderGroundGr

Νεοφερμένος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Τον προϊστάμενο να μας ζητάει να δηλώσουμε άδειες διακοπών...:laugh:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,008 μηνύματα.

UnderGroundGr

Νεοφερμένος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,008 μηνύματα.
Χειμερινων;
Για μια στιγμη νόμιζα ότι ειμαι απο Αυστραλία...
Ε τι χειμερινων ναι... 1η αυγουστου εχουμε και σημερα να παρετε ολοι δεν εχει να πατε πουθενα ολα κλεισμενα ειναι.
Α κατσε ακουσα οτι στην Μυκονο οι βιλλες των VIP ειναι αδειες ..εκει να πατε.

UnderGroundGr

Νεοφερμένος

Ε τι χειμερινων ναι... 1η αυγουστου εχουμε και σημερα να παρετε ολοι δεν εχει να πατε πουθενα ολα κλεισμενα ειναι.
Α κατσε ακουσα οτι στην Μυκονο οι βιλλες των VIP ειναι αδειες ..εκει να πατε.
Εμεις εδω περνουμε αργα αδεια, δεν προλαβαινουμε πριν...
Καλα που μου τοπες να παω στου Βιπς...
Γιαννη τι μουσικη ακους;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Αμερική, Αμερική καλά μου έλεγαν μερικοί πως είσαι χώρα μαγική
Πρώτη μου φορά, λοιπόν, είδα τέτοια πράματα
απ' τη μια τα θαύματα κι απ' την άλλη δράματα
Αλκοολικοί, ναρκομανείς ξαπλαρωμένοι καταγής
μιζέρια, φτώχεια και βρωμιά να σπάει μύτη η μυρωδιά
κι από την άλλη τα κτήρια που μοιάζαν μεγαθήρια
βιτρίνες και δολάρια και συνεχή ωράρια

Αμερική, Αμερική καλά μου λέγαν μερικοί πως είσαι χώρα τραγική

UnderGroundGr

Νεοφερμένος

Βλέπω μελετάς τα παλαια άσματα…μπραβο,μπράβο…😀

Χρήστες Βρείτε παρόμοια