Τιπς για το άγχος;

andromaxh07

Νεοφερμένος

Η andromaxh07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Αν και είμαι άτομο που συνήθως κρατάει την ψυχραιμία του και "διώχνει" ο,τι αρνητικό συναίσθημα έρχεται (το οποίο δεν είναι πάντα καλό), τον τελευταίο καιρό νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για τις εξετάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι με όλα όσα έχω να κάνω σε καθημερινό επίπεδο και τον όγκο των ασκήσεων για το σπίτι, αισθάνομαι ότι συνέχεια τρέχω να προλάβω τις υποχρεώσεις, αντί να έχω περιθώριο να βγάζω την ύλη και παράλληλα να κάνω επαναλήψεις (οι οποίες μου χρειάζονται, ειδικά στη φυσική)

Επίσης επειδή κάνω ιδιαίτερα δυσκολεύομαι λίγο στο θέμα διαβάσματος για διαγωνίσματα κλπ γιατί μάλλον δεν νιώθω αρκετή πίεση (?), το οποίο προσπαθώ να διορθώσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω..

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 112 μηνύματα.
Αρχικα ειναι λογικο να σκεφτεσαι ετσι...ισως νιωθεις οτι δεν πιεζεσαι πολυ για το διαβασμα...πιστευεις δλδ οτι θα επρεπε περισσοτερο να νιωθεις πιεσμενη;! Αν καταλαβα καλα...οχι απαραιτητα...δεν χρειαζεται...παντα θα υπαρχουν και οι εξτρα υποχρεωσεις...κ διαφορα πραγματα που πρεπει να κανεις εκτος διαβασματος με αποτελεσμα να μικραινει ο χρονος διαβασματος αλλα και να νιωθεις κουρασμενη μετα...το καλυτερο ειναι να διαβαζεις να τα καταλαβαινεις και να μην πιεζεσαι...γιατι ψαχνεις πιεση;!😆κανε οτι καλυτερο μπορεις αλλα χωρις αγχος! Λιγο εμεινε ακομα και οτι γινει...διαβασε μεχρι το σημειο π θα εισαι οκ σε θεμα καλυψης υλης...οχι απαραιτητα να κλεισεις 10 ωρες διαβασμα τη μερα...επειδη "πρεπει"... καλυτερα να ξεκουραστεις λιγο με κατι αλλο παρα να διαβαζεις μεχρι και τελευταιο γραμμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια