songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύγε στο κορίτσι! Κι εμένα ο αδερφός μου Βιολογία Πάτρα περνάει!
Γνωρίζετε σε ποιές περιπτώσεις γίνεται δεκτή μια αίτηση μεταγραφής; Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Μερικοί τον γνωρίζετε!
Εχμμμ...Ξεχνα το... Πρεπει να ειναι πολυ σοβαρος λογος. Υγειας, αν ειστε πολυτεκνοι και σπουδαζεται τουλαχιστον τα δυο αλλα αδερφια...Αναπηρος με μεγαλο ποστοστο αναπηριας...Ή χοντρο μεσο και λαδωμα....
οικονομικοι λογοι αν δεν ειστε στο οριο φτωχιας και ενα μονο παιδι να σπουδαζει σε αλλη πολη δεν μετρανε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εχμμμ...Ξεχνα το... Πρεπει να ειναι πολυ σοβαρος λογος. Υγειας, αν ειστε πολυτεκνοι και σπουδαζεται τουλαχιστον τα δυο αλλα αδερφια...Αναπηρος με μεγαλο ποστοστο αναπηριας...Ή χοντρο μεσο και λαδωμα....
οικονομικοι λογοι αν δεν ειστε στο οριο φτωχιας και ενα μονο παιδι να σπουδαζει σε αλλη πολη δεν μετρανε.
Για να λεω σοβαρός, το εννοώ ρε συ, δεν καίω μαζούτ! Υγείας είναι ο λόγος! Πότε πρέπει κάποιος να κάνει την αίτηση και πότε βγαίνει η απόφαση για το αν γίνεται δεκτή;
υγ: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να απαντήσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να λεω σοβαρός, το εννοώ ρε συ, δεν καίω μαζούτ! Υγείας είναι ο λόγος! Πότε πρέπει κάποιος να κάνει την αίτηση και πότε βγαίνει η απόφαση για το αν γίνεται δεκτή;
υγ: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να απαντήσεις!
την αιτηση την κανεις οταν αρχιζουν οι εγγραφες σε καθε σχολη. Και πολυ πιθανο να παρει μεχρι και ενα εξαμηνο...
την αιτηση την κανεις οταν αρχιζουν οι εγγραφες σε καθε σχολη. Και πολυ πιθανο να παρει μεχρι και ενα εξαμηνο...
Ακριβώς. Μπορεί όμως ύστερα από συνεννόηση με τους καθηγητές και την γραμματεία να παρακολουθεί μαθήματα στην σχολή στην οποία θα κάνει μεταγραφή.
Λόγοι που ξέρω εγώ:
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Αναπηρία (δεν ξέρω τι ποσοστό)
Πολύτεκνοι
Αδερφός που σπουδάζει σε άλλη πόλη από την μόνιμη κατοικία των γονιών και θέλουν τα αδέρφια να είναι στην ίδια πόλη
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβώς. Μπορεί όμως ύστερα από συνεννόηση με τους καθηγητές και την γραμματεία να παρακολουθεί μαθήματα στην σχολή στην οποία θα κάνει μεταγραφή.
Λόγοι που ξέρω εγώ:
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Αναπηρία (δεν ξέρω τι ποσοστό)
Πολύτεκνοι
Αδερφός που σπουδάζει σε άλλη πόλη από την μόνιμη κατοικία των γονιών και θέλουν τα αδέρφια να είναι στην ίδια πόλη
Για αναπηρια θυμαμαι το 67% ως ποσοστο.
Το τελευταιο δεν ισχυει...Δεν εγινα δεκτος οταν σπουδαζα ταυτοχρονα με την αδερφη μου.
Demelene
Διάσημο μέλος
Η αδερφή μου περνάει μάλλον Βιολογία Πάτρα!! Διαιτολογία στο Χαροκόπειο ήθελε αλλά μια χαρά είναι και η Βιολογία!
Το Βιολογικό Πατρών ήταν συστεγασμένο με το Μαθηματικό που ήμουν εγώ! Όταν ήμουν εγώ μια χαρά ήταν σχετικά! Όχι κάτι απίστευτα ΟΥαου αλλά και όχι πολύ δύσκολα! Έχουν περάσει 5 χρόνια περίπου από τότε!Εύγε στο κορίτσι! Κι εμένα ο αδερφός μου Βιολογία Πάτρα περνάει!
Σχετικά με την μεταγραφή μην ελπίζει πριν από Φεβρουάριο και αν! Γενικά δέχεσαι ότι χάνεις ένα χρόνο περίπου! Αν αυτό δεν σαρέσει υπάρχει η επιλογή συννενόησης με καθηγητές και γραμματεία που εγώ πρώτη φορά ακούω αλλιώς μαθαίνεις ποια μαθήματα αναγνωρίζονται στην μεταγραφή και ποια όχι και προχωράς ανάλλογα!
Γενικά συγχαρητήρια σε όλους τις επιτυχόντες και στους συγγενείς τους! Καλό φοιτητιλίκη να ευχηθώ γιατί αυτό σου μένει από το Πανεπιστήμιο / ΤΕΙ! Όσοι είναι αγόρια πραγματικά μήπως να σκεφθούν να πάνε τώρα θητεία που νομίζω είναι και λιγότερη επειδή είσαι ήδη γραμμένος γιατί πιθανολογείται με σοβαρότητα να γίνει η αύξηση! Βέβαια τι λέω έτσι αλλά μια σκέψη και φιλική συμβουλή που ούτε εγώ ξέρω αν θα ακολουθούσα!!
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή ο κολλήτός μου έκανε ακριβώς το ίδιο, είχε περάσει δηλαδή Βιολογικό Πάτρας και πήρε μεταγραφή για Αθήνα, θα σας πω τι έκανε.Το είχε σίγουρο ότι θα πάρει τη μεταγραφή γιατί είναι από πολύτεκνη οικογένεια (γιατί τότε, πριν 7 χρόνια δηλαδή, οι μεταγραφές μάλλον γίνονταν πιο εύκολα απ'ότι τώρα).Γι'αυτό, δεν πήγε καν στην Πάτρα, παρά μόνο για να γραφτεί στη σχολή και μετά πήγε και βρήκε όλους τους καθηγητές που θα συναντούσε στο 1ο έτος της Αθήνας για να τους ρωτήσει, όχι αν μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα (αυτό το κάνει όποις θέλει), αλλά να συμμετάσχει στα εργαστήρια και την εξεταστική και να του περαστεί ο βαθμός όταν έβγαινε και επίσημα η μεταγραφή.Φυσικά, όλοι ξέρουμε ότι οι καθηγητές δεν είναι και οι πιο συνενοήσιμοι άνθρωποι, αλλά αρκετοί δέχτηκαν.Έτσι μπόρεσε να μην έχει και πολύ μεγάλη απώλεια χρόνου, γιατί μια μικρή καθυστέρηση σε κάποια μαθήματα είναι δεδομένη με κάθε μεταγραφή.Σχετικά με την μεταγραφή μην ελπίζει πριν από Φεβρουάριο και αν! Γενικά δέχεσαι ότι χάνεις ένα χρόνο περίπου! Αν αυτό δεν σαρέσει υπάρχει η επιλογή συννενόησης με καθηγητές και γραμματεία που εγώ πρώτη φορά ακούω αλλιώς μαθαίνεις ποια μαθήματα αναγνωρίζονται στην μεταγραφή και ποια όχι και προχωράς ανάλλογα!
Cancerman
Δραστήριο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
γεμίσαμε μηχανικούς
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Cancerman
Δραστήριο μέλος
έτσι να βλέπω να αυξανόμαστε οι γεωπόνοι στο στέκι
γεμίσαμε μηχανικούς
γιατι ποιοι αλλοι ειναι γεωπονοι?
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
tsus
Δραστήριο μέλος
Aυτο ακριβως!!!για ενα μηνα θα ημουν γεννημενος το '88αν έχει "κερδίσει" χρόνο που λέμε είναι 17,5 και τελειώνει (έτσι ήμουν κι εγώ)
tsus
Δραστήριο μέλος
Τσους τί έκανες?
Περασες τελικα γεωπονικη φυτικης παραγωγης?
Παιδς σορρυ που δεν μπηκα τοσο καιρο, αλλα με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα κλπ
ναι, ΜΠΗΚΑ στο γεωπονικο!!!!!!εκει λοιπον που ηθελα!
tsus
Δραστήριο μέλος
Cancerman
Δραστήριο μέλος
tsus
Δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Aυτο ακριβως!!!για ενα μηνα θα ημουν γεννημενος το '88
εγώ για 4 μέρες πήρα όλο το χρόνο πάνω μου αλλά σχολείο κέρδισα χρονια... πήγα πρώτη δημοτικου.... 4,5!!!
Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους που επίσης τα καταφεραν!!!
Τέλος... να πω κάτι και για όσους είχαν την ατυχία να μην τα καταφέρουν...
εύχομαι να υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσουν άλλη μια χρονια και να ξαναδώσουν...
Αν όχι.... δεν πειράζει... μην το πέρνετε κατάκαρδα....
Υπάρχουν πολλοι επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι επαγγελματίες που δεν έχουν βγει από κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.