Constantinos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charoula3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Μια καλη προοπτικη θα ηταν photoshop και premiere σε κανενα ειδησιογραφικο site.
Ηχοληπτης?Δυσκολα αλλα μπορεις σε PA καταστηματα(εγκαταστασεις ηχειων και εικονων για συναυλιες και εκδηλωσεις)
Μουσικος παραγωγος για ταινιες και διαφημησεις Δυσκολα εαν δεν παιζεις καποιο μουσικο οργανο καλα και αν δεν εχεις μουσικο backround και δεν το επιδιωξεις και λιωνεις γραφοντας μουσικη.
Παραγωγος διαφημησης?Δυσκολα δεν υπαρχουν αγγελιες για θεσεις εργασιας
H εργασια σε τηλεοπτικο σταθμο παλι πολυ δυσκολη αλλα εφικτη. 1 αγγελια καθε 6 μηνες για κανα καναλακι μικρο
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwstass
Νεοφερμένος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
1ο,2ο,και 4ο πεδίο.Αλλά απο οσοι ειναι θεωρητική το αποφεύγουν γιατι δεν προκειτε να το τελιώσουν ποτέ για κενένα λόγο.Έχει δύσκολα μαθηματικά και προγραμματισμό.Είναι σαν καποιος απο Τεχνολογική περασει Χημικό που ειναι 2ο πεδίο αλλά δεν θα ξέρει τι του γίνεται.Οσο για τη σχολή δυσκολη επαγγελματικη αποκατασταση καθως δεν εχει επαγγελματικα δικαιωματα! αλλα ειναι ενδιαφερον,(για χομπι ότι πρεπει)
Ο λόγος που δεν τελειώνουν το τεχνών σίγουρα δεν είναι τα δύσκολα μαθηματικά και ο προγραμματισμός. Το πρόγραμμα σπουδών πάντως για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει εδώ.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Το αν αξίζει να μπει κανείς στο τεχνών είναι πολύ μεγάλη κουβέντα καθώς όλα εξαρτώνται από το ίδιο το άτομο και τις επιθυμίες του. Όντως έχει ενδιαφέροντα μαθήματα κι έχει ορισμένους εξαιρετικούς καθηγητές, αλλά ως εκεί. Το γεγονός πως υπάρχουν προαπαιτούμενα (κοινώς "αλυσίδες") είναι μεγάλος βραχνάς για τους φοιτητές, συν της ατομικής/πτυχιακής εργασίας που είναι χρονοβόρες. Επίσης η φοίτηση είναι υποχρεωτικά πενταετής (απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου), άρα πολύ εύκολα μπορεί να γίνει εξαετής/επταετής, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να πάρεις το πτυχίο στα 24-25 σου στην καλύτερη (οι περισσότεροι τελειώνουν πολύ πιο μετά). Τέλος το Ιόνιο Παν/μιο δεν είναι στα καλύτερά του, η δωρεάν παροχή σίτισης/στέγασης παίζει να είναι χειρότερη από ποτέ, και το κόστος ζωής στην Κέρκυρα είναι τσιμπημένο.
Εντελώς προσωπική άποψη, αλλά δεν νομίζω πως αξίζει ο χρόνος αλλά και το χρήμα που θα σπαταληθούν για το συγκεκριμένο τμήμα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την φωτογραφία, τον ήχο ή την εικόνα/ζωγραφική, δεν χρειάζεται πανεπιστημιακές σπουδές αλλά ταλέντο και προσωπικό ψάξιμο. Ξέρω πως στα 18 η επαγγελματική αποκατάσταση φαντάζει πολύ μακρινή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τα φοιτητικά χρόνια περνάνε ανελέητα γρήγορα. Κι είναι πολύ τρομαχτικό να είσαι 24 και να έχεις ένα πτυχίο με μηδενικό αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας.
p.s. Όλα τα παραπάνω αφορούν όποιον τον ενδιαφέρουν σοβαρά οι σπουδές (και το μετά) και δεν θέλει απλά να περάσει σ'ένα τμήμα για τη φοιτητική ζωή. Αν σας ενδιαφέρει μόνο το τελευταίο, go for it!
Θα συμφωνήσω με την προσωπική σου άποψη. Αλλωστε πολλά άτομα είναι αυτοδίδακτα και τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εκείνα που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο. Όλα είναι θέμα θέλησης όπως πολύ σωστά είπες και εσύ.
Εμένα μου αρέσει σαν τμήμα αλλά τελικά δεν έχει φως στο τούνελ. Ακριβή ζωή, γενικότερα θα πρέπει να είμαι συγκρατημένη και να μην σπαταλάω αλόγιστα χρήματα από δω και από κει, αν και δεν είμαι τέτοιο άτομο, αλλά ναι, τι να το κάνεις να σπουδάσεις και μετά να ψάχνεις για δουλειά και να μην βρίσκεις τίποτα; Καλύτερα να αρχίσει σαν χόμπι και στην πορεία βλέπουμε. Οπότε κατέληξα πως θα αναζητήσω κάποιο άλλο τμήμα με περισσότερες προοπτικές.
idoctorwho
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το τμήμα αυτό αποτελεί έναν απτους κυρίους στόχους μου για φέτος που δινω!Αντε να δούμε
Μια χαρα θα τα πας μην αγχωνεσαι μοναχα, λες και τωρα ετσι θα αγχωνεσαι λιγοτερο! Επειτα που θα μπεις, θελω εντυπωσεις απ το τμημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntinoskk
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Debby63
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρω ότι είναι αργά ή ώρα τώρα αλλά ήρθα εδώ σε αυτό το forum γιατί έχω κάτι σχετικό να ρωτήσω με βάση την ειδικότητα σπουδών ήχου & εικόνας.
Τι ακριβώς επαγγελμα είναι αυτό και τι επαγγελματικα δικαιώματα υπάρχουν προς αυτό το αντικείμενο σπουδων; επίσης τι επαγγελματική αποκατάσταση θα μπορέσω εγώ πχ να εχω από αυτό το αντικείμενο σπουδών;
Το λέω γιατί από έστω και περισυ το έχω βάλει στόχο να καταφέρω να περάσω στη σχολή τεχνών ηχου & εικόνας στη Κέρκυρα και προσωπικά ξέρω πως από μορια πρέπει να μαζέψω 12297 για να περασω εκεί.
Επίσης περισυ στη πρώτη λυκειου είχα βγάλει μέσω όρο στο πρώτο τετράμηνο 16,2 και στο δεύτερο 16,8 και στο τέλος των εξετασεων ένα 14 ή 15 γιατί δεν διάβαζα πολύ αλλά φέτος που είμαι δευτέρα λυκειου έβγάλα στο μέσο όρο 14,8 γιατί η χρονιά η φετινή σε μένα ξεκίνησε περίεργα και δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου ούτε με τα μαθήματα οπότε δεν διάβαζα πολύ και ούτε έλεγα πολύ μάθημα αφού ήμουν υπερβολικά ήσυχη αλλά επίσης θέλω να ξέρω πως θα καταφέρω να φτάσω στα 12297 μορια που χρειάζομαι επίσης. Αν γίνεται θέλω να με βοηθήσει κανείς για το πόσο μέσο όρο χρειάζομαι να βγάλω περίπου για να φτάσω στα 12297 μορια επίσης γιατί καταλαβαινετε πως φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να το πετύχω το συγκεκριμενο σύνολο μορίων οπότε ναι θέλω και απαντήσεις και σε αυτό το θέμα επίσης. Θέλω γενικά να μπω πολύ βαθιά στο θέμα για το τι μέσο όρο πρέπει περίπου να βγάλω ώστε να φτάσω στα 12297 σύνολο μορίων που χρειάζομαι και επίσης να μάθω πολλά για τονα τομέα σπουδών ήχου και εικόνας επίσης. Ξέρω περίπου τι μαθήματα κάνουν εκεί γιατί είχα βρει ένα πρόγραμμα μαθημάτων αλλά θέλω να μάθω πολλά παραπάνω με βάση αυτή τη σχολή και πως θα περάσω εκει εφόσον το θέλω πολύ να περάσω εκεί.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Καλό βράδυ και συγνώμη για την ενόχληση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Πήγαινε για το όσο περισσότερο μπορείς να πιάσεις εσύ.
Έτσι είναι πιθανότερο να γραψεις όσο πρέπει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Debby63
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπική συμβουλή : Αν θες να πετύχεις μια βάση, ποτέ μη σκέφτεσαι ποσα χρειάζεσαι για να πιάσεις τη βάση.
Πήγαινε για το όσο περισσότερο μπορείς να πιάσεις εσύ.
Έτσι είναι πιθανότερο να γραψεις όσο πρέπει.
Ξες τι;
Εχεις δικιο.
Γιατι εμαθα στον εαυτο μου να μην σκεφτομαι τα ποσα μορια πρεπει να πιασω ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να γραψω οσο πρεπει ακομα και παραπανω απο οσο πρεπει.
Να σου και μια αληθεια ακομα επίσης;
Ευτυχως για μενα αυτο το τμημα δεν απαιτει ειδικα μαθηματα να δωσω παρα μονο αυτα που δινω πανελαδικως. Καλα ισως παλια να απαιτουσε ειδικα μαθηματα αυτο το τμημα αλλα πλεον δεν τα απαιτει. Ευτυχως για μενα δηλαδη. Γιατι θα μου ηταν δυσκολο να τρεξω μεχρι Πατρα ή Αθηνα για να δωσω ειδικα μαθηματα. Τουλαχιστον θα ειμαι μονο πηγαινε-ελα σχολειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Debby63
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι για παραδειγμα στην ιδιωτικη σχολη των ΙΕΚ Δελτα και της ΑΚΤΟ εμαθα οτι ξεκαθαρα μπορεις να γίνεις και τεχνικος κεινουμενης εικονας (animator) οποτε αναρωτιεμαι αν γινεται το ιδιο μεχρι και στην Τεχνων ηχου και εικονας της Κερκυρας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- persi
- patatosalata22
- demitra
- Ilma
- penelopenick
- Νικολινα
- Praxis
- Kitana
- Έλενα Παπαμακαριου
- Hased Babis
- Constant21
- GeorgePap2003
- ανερχόμενη φοιτήτρια
- nikoleta59
- Nikos05
- Maria_Xagorari
- Scandal
- Αννα1
- ΠαναγιωταΔεμ17
- Chrysablac.
- lnesb
- stamoul1s
- Πύρος
- Daydreamer
- tzina2002
- tsiobieman
- SlimShady
- Athens2002
- Belle26
- louminis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.