BioChemical
Νεοφερμένος
Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
19-06-20
20:22
Καλησπέρα σας.. ξέρετε αν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης υπάρχει τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων? Έχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά βρίσκω μόνο τμήμα τεχνολόγων γεωπόνων
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5,992 μηνύματα.
19-06-20
20:35
Δεν υπάρχει. Έλεγαν να ιδρύσουν αλλά νομίζω ακυρώθηκε ή έστω δεν έχει γίνει ακόμα.Καλησπέρα σας.. ξέρετε αν στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης υπάρχει τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων? Έχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά βρίσκω μόνο τμήμα τεχνολόγων γεωπόνων
BioChemical
Νεοφερμένος
Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
19-06-20
20:46
Εντάξει ευχαριστωΔεν υπάρχει. Έλεγαν να ιδρύσουν αλλά νομίζω ακυρώθηκε ή έστω δεν έχει γίνει ακόμα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5,992 μηνύματα.
19-06-20
20:47
Υπάρχει η σχολή γεωπόνων και η διατροφολογίας στη Σητεία αν ενδιαφέρεσαι πάντως.Εντάξει ευχαριστω
BioChemical
Νεοφερμένος
19-06-20
21:52
Κοίτα...εγώ θέλω τεχνολογία τροφίμων..αν δε περάσω στη πρώτη Μ επιλογή..το χημικό..απλά δε μπορώ να φύγω από Κρήτη λόγω οικονομικών...και ήλπιζα ότι θα υπήρχε όντως το τμήμα τεχνολογίας τροφίμων στο ΕλμεπαΥπάρχει η σχολή γεωπόνων και η διατροφολογίας στη Σητεία αν ενδιαφέρεσαι πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...