HALOS
Νεοφερμένος

Y.Σ υπαρχει ΕΠΑ.Λ κοντα στην εκκλησια του αγιου Στελιανου στον Κορυδαλλο???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Holy
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaim
Νεοφερμένος

Νομίζω πως η πρώτη τάξη Γενικού Λυκείου και η πρώτη τάξη του ΕΠΑ.Λ είναι ίδιες.Άρα μπορείς να συνεχίσεις κανονικά στο Ενιαίο και να πάρεις μεταγραφή του χρόνου.
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.Πάντως πιστεύω πως έτσι είναι.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ με τη holy αλλά θέλω να ''σημειώσω'' κάτι.
Νομίζω πως η πρώτη τάξη Γενικού Λυκείου και η πρώτη τάξη του ΕΠΑ.Λ είναι ίδιες.Άρα μπορείς να συνεχίσεις κανονικά στο Ενιαίο και να πάρεις μεταγραφή του χρόνου.
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.Πάντως πιστεύω πως έτσι είναι.![]()
Αν πηγαίνει τώρα σε γενικό λύκειο, και μετά πάει επαλ. νομίζω πως θα χάσει χρονιά.. δεν ξέρω σίγουρα όμως.
AnastaZia
Νεοφερμένος

Συμφωνώ με τη holy αλλά θέλω να ''σημειώσω'' κάτι.
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.Πάντως πιστεύω πως έτσι είναι.![]()
σωστο αυτο που λεει για τον πρωτο χρονο μονο που εχει καποια μαθηματα εξτρα ειδικοτητας..καπως ετσι...παντως τα επαλ συμφερουν πολυ κατα την γνωμη μου...επειδη μενω διπλα Αιγαλεω υπαρχουν και τα Επαλ στην θηβων πανω απεναντι απο τα τζαμπο εσυ που ακριβως μενεις??σε βολευει να πας εκει??
HALOS
Νεοφερμένος

Kaim
Νεοφερμένος

Η μόνη διαφορά Γενικού και ΕΠΑ.Λ είναι πως το γενικο εχει αρχαια και λιγο πιο 'περιπλοκα' μαθηματα...Μπορώ να παω ΕΠΑ.Λ του χρόνου και απο τι ξερω δεν χανω χρονια και μπορω του χρονου να παω 2 λυκειου στα ΕΠΑ.Λ...Σωστα???
Ναι μπορείς.Δε χάνεις τη χρονιά σου εφόσον η πρώτη τάξη Γενικού και ΕΠΑ.Λ είναι ίδιες.Άρα εσύ αποφασίζεις:Ή πας φέτος στο ΕΠΑ.Λ ή πας του χρόνου.
Εγώ θα σου πρότεινα να κάτσεις στο Γενικό για την πρώτη Λυκείου και μετά παίρνεις μεταγραφή.Το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά.Γιατί να μπλέκεις τώρα με μεταγραφές αφού μπορέις να πας του χρόνου στο ΕΠΑ.Λ??
Your call.
papakos1
Νεοφερμένος

Για την άλλη ερώτηση δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι είμαι απο Θεσσαλονίκη!...
Γενικά απο γενικό περνας σε ΤΕΙ ενώ απο ΕΠΑΛ οι επιλογές σου είναι πιό περιορισμένες, αν και μπορείς να περασεις σε ΑΕΙ (με πανελλήνιες πάντα..)
Αν ομως ειναι να πας για πανελλήνιες, θα σου έλεγα να συνεχίσεις στο γενικό και οχι ΕΠΑΛ....
Η επιλογή βεβαια ειναι δική σου και ΑΣΦΑΛΩΣ μπορείς να συνεχίσεις ΕΠΑΛ αφου έχεις βγάλει την Α γενικού λυκείου
HALOS
Νεοφερμένος

Υ.Σ. Μενω κορυδαλλο κοντα στην πλατεια Βενιζελου-κοντα στο ασυλο αν καποιος μπορει να μου δοσει συγκεκριμενες τοποθεσιες επα.λ οσο πιο κοντα γινεται θα το εκτιμουσα πολυ...και αν ειναι ρωταω αν υπαρχει η ειδικοτητα που θελω εκει...η μεταγραφη ειναι δυσκολη???εχω παρει βιβλια...απλα παω εκει τα δινω πισω και μετα παω στο λυκειο που θελω να κανω μεταγραφη???
-----------------------------------------
και κατι ακομα...οταν λετε ''τεχνικο λυκειο'' ενοειται επα.λ ετσι???
Holy
Νεοφερμένος

Εγώ είμαι Γ λυκείου στο Γενικό και είμαι και τα τρία χρόνια Γενικό.Τα αρχαία της Α λυκείου είναι υπερβολικά πολλά και ανούσια αν δεν θες να πας θεωρητική.
Τώρα όσον αφορά αυτό που λένε ότι δεν γίνεται μάθημα στα Επάλ δεν είναι :nono:στάνταρ εξαρτάται και από τους καθηγητές...άσε που και οι καθηγητές μόλις σε δουν να ενδιαφέρεσαι θα ενθουσιαστούν!Και αν βρεις και ένα καλό Επάλ μπορεί να γίνεται περισσότερη δουλεία απ' ότι στι Γενικό(ναι το έχω δει κι αυτό!)

-----------------------------------------
Α και αν μείνεις Γενικό και πας του χρόνου Επάλ δεν χάνεις χρονιά απλώς τον επόμενο Σεπτέμβρη που θα πάρεις μεταγραφή, θα κάνεις μια εβδομάδα μαθήματα για να αναπληρώσεις αυτά που είναι διαφορετικά!Γι αυτό σου λ'εω μπορείς να πας από φέτος,να γλιτώσεις τα αρχαία,να γλιτώσεις και τα συμπληρωματικά του χρόνου το Σεπτέμβρη και να δεις πως είναι και το κλίμα εκεί και πόσο μάθημα γίνεται!
HALOS
Νεοφερμένος

xristaras9
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.