Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
30-06-08
20:42
Λοιπον θελω την βοηθεια σας. Αυτο που θελω να κανω(και γνωριζω λιγο) ειναι τεχνικος υπολογιστων ή και δικτυων.Που μπορω να παω για αυτη την ειδικοτητα.Σε ΑΕΙ,ΙΕΚ, ή σε καποιο ιδιωτικο ΙΕΚ(Ξυνη,Ομηρος κτλπ) και απο που θα μπορεσω να παω(ποια κατευθυνση κτλπ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1,057 μηνύματα.
30-06-08
20:59
υπαρχει ΑΕΙ στο βολο μηχανικος η/υ τηλεπικοινωνιων και διχτυων νομιζω...τωρα για κατευθυνση μαλλον τεχνολογικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3,345 μηνύματα.
30-06-08
21:03
Να το ξαναπώ.
Ο μηχανικός δεν έχει καμία σχέση με τον τεχνικό.
Ο μηχανικός δεν έχει καμία σχέση με τον τεχνικό.
Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
30-06-08
21:03
Μα το θεμα ειναι οτι αν ηθελα να παω μηχανικος πηγαινα και εδω https://www.ntua.gr/schools-ece.html αλλα εγω ψαχνω για τεχνικος δηλαδη πιο χειροπιαστα πραγματα.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SCULLY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 1,057 μηνύματα.
30-06-08
21:12
ααα οκ:no1:.λαθος καταλαβα
spyridoul@
Νεοφερμένος
Η Σπυριδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Άγιος Κωνσταντίνος (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Maksi
Νεοφερμένος
Ο Maksi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
14-07-08
17:58
Είμαι 26 χρονών και σκέφτομαι να σπουδάσω Τεχνικός Δικτύων Η/Υ σε κάποιο δημόσιο ι.ε.κ..
¨Εχω ακούσει οτι εχει πολύ μέλλων η συγκεκριμένη ιδικότητα.
Ποιά είναι η γνώμη σας;;; Τι γίνεται με τα επαγγελματικά δικαιώματα;; Είμαι πολύ προβληματισμένος..
Ευχαριστώ!
¨Εχω ακούσει οτι εχει πολύ μέλλων η συγκεκριμένη ιδικότητα.
Ποιά είναι η γνώμη σας;;; Τι γίνεται με τα επαγγελματικά δικαιώματα;; Είμαι πολύ προβληματισμένος..
Ευχαριστώ!
nistoso
Νεοφερμένος
Ο nistoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
15-07-08
17:09
Επαγγελματικα δικαιωματα στο δημοσιο λες? Δεν εχεις ,,, Τωρα αμα θες να κανεις κατι σοβαρο πανω στα δικτυα παρε τις πιστοποιησεις cisco που κανουν 3000Ε κ 6000Ε . Αλλα θα πιεστεις αρκετα ειδικα για τη 2ρη .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...