maria92
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.sn0b
Νεοφερμένος
τα τεστ αυτα δεν ειναι καθολου αξιοπιστα, θα σε συμβουλευα να μην μπεις καν στον κοπο να κανεις... ειναι το τι θελεις εσυ, και οχι το τι θα σου πει το τεστ!
Χμμμ..Εγώ είχα κάνει το "Άριστον" και το "Ορίζοντας".Σε αυτά τα τεστ τα αποτελέσματα δείχνουν και αυτό που θέλεις και αυτό που σου "ταιριάζει".Σαφώς αυτά που θα σου βγάλει ως πρώτες επιλογές θα είναι οι σχολές που θέλεις αλλά οι επόμενες επιλογές θα είναι κάποιες από τις σχολές που είτε δεν είχες σκεφτεί είτε δε γνώριζες και μπορεί να σου "ταιριάζουν".
Εντάξει,πάνω κάτω ήξερα τι ήθελα και δε βοήθησαν ιδιαίτερα.Στην περίπτωση σου όμως πιστεύω πως θα βοηθήσουν.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
maria92
Νεοφερμένος
δεν ξερω γιατι αλλα το τεστ που μου εστειλες δεν εμφανιζεται...παταω το κουμπι για να ξεκινησει αλλα...τιποτα. αντε ρεεεεεε
ευχαριστω παντως
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
ΜΕΡΟΣ 1ο - ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
πανω απ το κειμενο ειναι
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Πολυ καλο!Εψαχνα κατι τετοιο.....:no1:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να μπεις με τον internet explorerδεν ξερω γιατι αλλα το τεστ που μου εστειλες δεν εμφανιζεται...παταω το κουμπι για να ξεκινησει αλλα...τιποτα. αντε ρεεεεεε
ευχαριστω παντως
nefi :thanks:
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να μπεις με τον internet explorer
δν ειχα εγω τν απορια αλλα η μαρια...
maria92
Νεοφερμένος
Πρέπει να μπεις με τον internet explorer
χιλια ευχαριστω εγω το ανοιγα με τον firefox...αντε το κανω τωρα. για να δουμε τι θα μας βγαλει...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξέρωδν ειχα εγω τν απορια αλλα η μαρια...
Το :thanks:ήταν για thanks!
maria92
Νεοφερμένος
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα τεστ αυτα δεν ειναι καθολου αξιοπιστα, θα σε συμβουλευα να μην μπεις καν στον κοπο να κανεις... ειναι το τι θελεις εσυ, και οχι το τι θα σου πει το τεστ!
Aκριβώς...Δε νομίζω ότι ένα τέτοιου είδους τεστ θα σε βοηθήσει τόσο.Προσπάθησε να βρεις τι πραγματικά θες,τι ανταποκρίνεται καλύτερα στις κλίσεις και τις δυνατότητές σου και μη βασίζεσαι σε τίποτα και κανένα πέρα από τα προσωπικά σου "θέλω".Μόνο έτσι θα ξέρεις ότι επέλεξες το σωστό.Εντάξει,είναι δύσκολο για έναν 16χρονο να είναι ώριμος και κατασταλαγμένος κυρίως όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο το επάγγελμα που θα ασκήσει,αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξεις τον κλάδο που θα ακολουθήσεις,αποκλειστικά και μόνο βάσει των δικών σου στόχων και επιθυμιών.
maria92
Νεοφερμένος
Aκριβώς...Δε νομίζω ότι ένα τέτοιου είδους τεστ θα σε βοηθήσει τόσο.Προσπάθησε να βρεις τι πραγματικά θες,τι ανταποκρίνεται καλύτερα στις κλίσεις και τις δυνατότητές σου και μη βασίζεσαι σε τίποτα και κανένα πέρα από τα προσωπικά σου "θέλω".Μόνο έτσι θα ξέρεις ότι επέλεξες το σωστό.Εντάξει,είναι δύσκολο για έναν 16χρονο να είναι ώριμος και κατασταλαγμένος κυρίως όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο το επάγγελμα που θα ασκήσει,αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξεις τον κλάδο που θα ακολουθήσεις,αποκλειστικά και μόνο βάσει των δικών σου στόχων και επιθυμιών.
17 ειμαι...και μαθητρια :xixi: φετος δινω και θελω να βρω κατι που να μου αρεσει πολυ και να ειμαι σιγουρη ετσι ωστε να εχω κουραγιο κ κινητρο για να διαβαζω.seize the day μαλλον εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα ειμαι πολυ αναποφασιστη και κυριως σε τοσο σημαντικα ζητηματα οπως αυτο.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
17 ειμαι...και μαθητρια :xixi: φετος δινω και θελω να βρω κατι που να μου αρεσει πολυ και να ειμαι σιγουρη ετσι ωστε να εχω κουραγιο κ κινητρο για να διαβαζω.seize the day μαλλον εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα ειμαι πολυ αναποφασιστη και κυριως σε τοσο σημαντικα ζητηματα οπως αυτο.
Σε καταλαβαίνω...Είχα ζήσει κι εγώ πολύ έντονα την ίδια κατάσταση όταν ήμουν Α' Λυκείου.Επειδή έχω κάνει ένα ανάλογο τεστ,σου εγγυώμαι ότι ελάχιστα θα σε βοηθήσει.Προσπάθησε χωρίς άγχος να αντισταθμίσεις τα αρνητικά και τα θετικά του κάθε επαγγέλματος,πάντα λαμβάνοντας υπ' όψιν τις προτιμήσεις σου και όλα θα πάνε καλά.Ξέρω ότι αισθάνεσαι "χαμένη στο διάστημα" κυρίως επειδή όλοι διογκώνουν και τραγικοποιούν τα πράγματα,αλλά πιστεύω ότι ο μοναδικός και σχεδόν πάντα αλάθητος σύμβουλος είναι ο ίδιος σου εαυτός και κανένα τεστ.Ωραίο αυτό που λες,ότι το να στοχεύεις σε κάτι που αγαπάς πολύ,γίνεται κινητήριος δύναμη για να προσπαθήσεις και να παλέψεις.Και εγώ φέτος δίνω και προσπαθώ όσο μπορώ να το εφαρμόζω...:xixi:
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
σχετικα με το τι θα ηταν καλυτερο να κανω σαν επαγγελμα
και οτι αλλο αποτελεσμα βγαζει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.