nana14
Νεοφερμένος
Η nana14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
12-06-09
17:37
Moυ αρεσει πολυ το τεννις και παρακολουθησα ολους τους αγωνες του '' French Open ''ποια ειναι η γνωμη σας για την νικη του Federer αλλα και της Kuznetsova, αλλα και η αντιδραση του Federer για τη νικη του???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgegabgab
Νεοφερμένος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
16-06-09
12:04
Και εμένα μου άρεσαν και οι δύο τελικοί πολύ,βέβαια ο τελικός γυναικών τελειωσε αναπαντεχα γρήγορα αλλα το παιξιμο των δύο παικτών ήταν άνισο. παρόλα αυτά στον αγώνα των ανδρών πιστέυω οτι ο Fenderer θα μπορούσε να είχε χάσει απο τον soderling (τον οποίο και υποστήριζα)..!για την αντίδραση εεε δικό του θέμα κατα την γνώμη μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.