Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακάρι να μην Είναι τρολ Ή ypomoni όπως γράφει είναι σοβαρό παιδί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξαφνικά, έχετε εμφανιστεί όλοι εσείς που "έχετε μέσο στο υπουργείο", να μου πείτε τι έγινε, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις μου.
Δεν περιστρέφετε το μέλλον σας γύρω από τις εκτιμήσεις μου. Εννοείται ότι επειδή είναι μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη από πλευράς προβλέψεων είναι λογικό να υπάρχουν αποκλίσεις. Αύριο θα είμαστε εδώ να σχολιάσουμε επί οριστικών και βέβαιων αποτελεσμάτων. Μέχρι τότε υπομονή.
... sorry, αλλά ποιος έκανε κριτική στις εκτιμήσεις σου, εγώ τουλάχιστον δε βλέπω κανέναν και αυτή η άρνηση ότι κάποιοι ξέρουν... για να το ξεκαθαρίσουμε εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι όσοι μετέφεραν όσα έμαθαν από κάπου (ακόμα και αν αποδειχθεί ότι ήταν λάθος) λένε για κάποιο σατανικό και αρρωστημένο λόγο ψέματα, δηλαδή θέλοντας να μοιραστεί κάποιος κάτι με τους άλλους και όχι να το κρατήσει μόνο για τον εαυτούλη του σημαίνει ότι είναι τρολ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, κρίμα να κρίνουμε έτσι εύκολα τους άλλους... έχοντας και τη δύναμη να διαγράφουμε ό,τι δε μας αρέσει και μετά να μιλάμε και για πολυφωνία και δημοκρατία και αξιοπρέπεια από πάνω...
Euaggelia0298
Νεοφερμένος
maria46
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
... sorry, αλλά ποιος έκανε κριτική στις εκτιμήσεις σου, εγώ τουλάχιστον δε βλέπω κανέναν και αυτή η άρνηση ότι κάποιοι ξέρουν... για να το ξεκαθαρίσουμε εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι όσοι μετέφεραν όσα έμαθαν από κάπου (ακόμα και αν αποδειχθεί ότι ήταν λάθος) λένε για κάποιο σατανικό και αρρωστημένο λόγο ψέματα, δηλαδή θέλοντας να μοιραστεί κάποιος κάτι με τους άλλους και όχι να το κρατήσει μόνο για τον εαυτούλη του σημαίνει ότι είναι τρολ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, κρίμα να κρίνουμε έτσι εύκολα τους άλλους... έχοντας και τη δύναμη να διαγράφουμε ό,τι δε μας αρέσει και μετά να μιλάμε και για πολυφωνία και δημοκρατία και αξιοπρέπεια από πάνω...
Προσωπικά το ανέφερα και γία αυτούς που λένε ότι πέρασαν και επιβεβαιωθηκαν οι εκτιμήσεις μου και για αυτους που δεν πέρασαν και δεν επιβεβαιωθηκαν οι εκτιμήσεις μου. Εδώ ασφαλώς δεν μου έχει ασκηθεί κριτική σήμερα. Στο edu βλέπω πάντως όλο εγώ αναφέρομαι με βαρύτατες κριτικές.
Νομίζω ότι έχω κάθε λόγο να αμφιβάλλω σε κάθε αποτέλεσμα διαρροής γιατί και περσυ τα 9 στα 10 ήταν ψέμματα. Είτε αυτό με συμφέρει είτε όχι. Και εννοείται ότι κάποιοι μιλάνε για διαρροές για πλάκα δίχως να τους νοιάζει ότι αυτοί που τα βλέπουν επηρεάζονται
Μάλλον πρέπει να ζεις σε άλλο κόσμο που όλα είναι ρόδινα.
Καταλαβαίνω που το πηγαίνεις και θέλεις να μαζέψεις τροφή αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ελπίζω οι υπόλοιποι να καταλάβαιναν αυτα που γράφω.
Τα λέμε αύριο
Σε παραπέμπω σε προηγούμενο post μου σελ. 32, #1596Παιδιά μήπως έχει κανείς έγκυρες πληροφορίες για Νομική; Αγωνιω για Νομική Θεσσαλονίκης με 17.935
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά, κατανοούμε το άγχος σας για την αυριανή ανακοίνωση των βάσεων όμως θα σας παρακαλούσαμε να μένετε όσο το δυνατόν περισσότερο on - topic, χωρίς ανούσια μηνύματα.
Αν θέλετε να συζητήσετε κάτι παραπάνω μεταξύ σας υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα καθώς και το chat του forum.
Με εκτίμηση,
Ομάδα Διαχείρισης του iSchool.
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος
mariatztztz
Νεοφερμένος
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος
st2000
Νεοφερμένος
λες να εχει ανοδο η πτωση? εγω ειμαι οριακα
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος
st2000
Νεοφερμένος
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος
238
Νεοφερμένος
Ειμαι γονιος υποψηφιου, οχι υποψηφιος.
Θεωρησα απαταιτητο να γραφτω γιατι περασα μισο καλοκαιρι διαβαζοντας στο forum τις εκτιμησεις και τις αναρτησεις σας.
Ο Χρηστος τα πηγε πολυ καλα.
Η κορη μου περασε (2ο πεδιο) με 9341 Μηχανικων Σχεδιασης Προιοντων και Συστηματων (ΠΑΝ ΑΙΓΙΑΟΥ), μια σχολη δηλαδη με 10107 βαση το 2015. (Η πληροφορια ειναι εκ των εσω που λενε).
Ξερω οτι ισως να μην σας πολυενδιαφερουν τοσο χαμηλοβαθμες σχολες και το καταλαβαινω. Απλα ηθελα να ενημερωσω οτι με -965 μορια διαφορα απο περυσι στη συγκεκριμενη σχολη, η εκτιμηση οτι η πτωση στο δευτερο πεδιο βαινει αυξανομενη οσο κατηφοριζουμε, ειναι σωστη και ασφαλης.
Θεωρω οτι ο Κουτρουμπελης ηταν εξαιρετικος στις προβλεψεις του επισης.
Καλα αποτελεσματα σε ολους.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.