Dimitrapapaman
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εγω Χρηστακο τι να κάνω?????????
Εσυ περιμενεις να δεις αν θα περάσεις Ιατρική Ηρακλειου η Αλεξπολης
Χρήστο στο ##### και γενικα σε διαφορα άρθρα λεγεται πως θα ανέβουν οι βασεις στο 1ο πεδιο γιατι και καλα στη πραγματικότητα δεν είναι λιγότεροι οι αριστούχοι της θεωρητικής αλλα οι υποψήφιοι και κατι αλλα τέτοια! Ξέρω οτι είναι δυσκολο το έργο της εκτίμησης φέτος αλλα είναι δυνατόν σχεδόν όλοι οι εκτιμητές να λένε πτώση και να γινει τελικα άνοδος;; Εννοω γινεται όλοι να πεσουν έξω; Εχω 16,000 μορια ακριβώς και αγωνιώ για φπψ εκπα η ιστορικό εκπα! Υπαρχει πιθανότητα να μην τα πιάσω;
Ολοι σχεδόν λέμε πτώση.
Μην πιστεύεις τα χαζοτρολλ του #####.
Θα έχουμε μια οριακή πτώση. Οριακή αλλά πτώση η οποία σε κάποιες ιδιαζουσες περιπτώσεις μπορεί να είναι και σταθερότητα η οριακοτατη αύξηση.
Αύξηση 200+ μορίων είναι σενάριο απολύτως μη πιθανό κατ'εμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Παίζει να έχουμε καμία ''τρελή'' άνοδο στις πολυτεχνικές σχολές; Όσο περνάει ο καιρός, αγχώνομαι!!
Λογικό είναι να αγχώνεσαι αλλά τρελή άνοδο δεν πρόκειται να δούμε σε κανένα πεδίο εκτός του 3ου.
marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος
που θες;;Παίζει να έχουμε καμία ''τρελή'' άνοδο στις πολυτεχνικές σχολές; Όσο περνάει ο καιρός, αγχώνομαι!!
κανενας δεν θελει ημμυ εδω μεσα κ γενικα πολυτεχνεια τι σκατα;
που θες;;
κανενας δεν θελει ημμυ εδω μεσα κ γενικα πολυτεχνεια τι σκατα;
χημικό μηχανικό πάτρας θέλω...έχω 17398 μόρια
marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ε καλα σιγουρα περνας.με αυτη τηβαθμολογια μπορουσες να πιασεις κ πιο υψηλη σχολη ηθελες μονο εκει;
Στόχος είναι να πιάσουμε όσο το δυνατόν "υψηλότερη" - σε μόρια - σχολή η να περάσουμε σε μια σχολή που μας αρέσει περισσότερο;
χημικό μηχανικό πάτρας θέλω...έχω 17398 μόρια
Είσαι σίγουρα μέσα my boy
ε καλα σιγουρα περνας.με αυτη τηβαθμολογια μπορουσες να πιασεις κ πιο υψηλη σχολη ηθελες μονο εκει;
τι εννοείς πιο υψηλή σχολή; όσο ψηλότερη δηλαδή τόσο καλύτερη είναι η σχολή ;
Υ.Γ...αν δούμε τη 'βάση' των πολυτεχνικών σχολών το πιο εύκολο νομίζω είναι να περάσει κανείς ημμυ (ακόμα κ στη κρήτη, το ιδιο πτυχιο είναι)
Φιλικά
Chris1993
Περιβόητο μέλος
τι εννοείς πιο υψηλή σχολή; όσο ψηλότερη δηλαδή τόσο καλύτερη είναι η σχολή ;
Υ.Γ...αν δούμε τη 'βάση' των πολυτεχνικών σχολών το πιο εύκολο νομίζω είναι να περάσει κανείς ημμυ (ακόμα κ στη κρήτη, το ιδιο πτυχιο είναι)
Φιλικά
Πάντως μην εκπλαγείς αν περάσεις ΕΜΠ η ΑΠΘ (αν τα έχεις δηλώσει πιο πάνω)
Στόχος είναι να πιάσουμε όσο το δυνατόν "υψηλότερη" - σε μόρια - σχολή η να περάσουμε σε μια σχολή που μας αρέσει περισσότερο;
Είσαι σίγουρα μέσα my boy
..κορίτσι είμαι...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
..κορίτσι είμαι...
my girl τότε
Έβλεπα το Παν που μου θύμιζε αγόρι για κάποιο λόγο.
Πάντως μην εκπλαγείς αν περάσεις ΕΜΠ η ΑΠΘ (αν τα έχεις δηλώσει πιο πάνω)
Δεν τα έχω δηλώσει..το ΑΠΘ λόγω απόστασης κ το ΕΜΠ λόγω...Αθήνας.
dragon2097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ περιμενεις να δεις αν θα περάσεις Ιατρική Ηρακλειου η Αλεξπολης
Ολοι σχεδόν λέμε πτώση.
Μην πιστεύεις τα χαζοτρολλ του #####.
Θα έχουμε μια οριακή πτώση. Οριακή αλλά πτώση η οποία σε κάποιες ιδιαζουσες περιπτώσεις μπορεί να είναι και σταθερότητα η οριακοτατη αύξηση.
Αύξηση 200+ μορίων είναι σενάριο απολύτως μη πιθανό κατ'εμε.
Κυριε Χρηστο, αρχιζει να πεφτει στο τραπεζι και το σεναριο της ανοδου; Αν ανεβουν οι νομικες θα ακολουθησουν κι αλλες; Εσεις δε μιλουσατε για πτωση;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Δεν τα έχω δηλώσει..το ΑΠΘ λόγω απόστασης κ το ΕΜΠ λόγω...Αθήνας.
Καλά έκανες και δεν δήλωσες Αθήνα.
Από που είσαι?
Κυριε Χρηστο, αρχιζει να πεφτει στο τραπεζι και το σεναριο της ανοδου; Αν ανεβουν οι νομικες θα ακολουθησουν κι αλλες; Εσεις δε μιλουσατε για πτωση;
Οι νομικές δεν θα παρουσιάσουν άνοδο.
Μίλησα για ιδιάζουσες περιπτώσεις μεσαίων και χαμηλόβαθμων σχολών λόγω απουσίας των Παιδαγωγικών Τμημάτων.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Το ότι το ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής εκτός του ότι βρίσκεται στο 5ο πεδίο βρίσκεται και στο 2ο υπάρχει περιπτώσει να μην πέσει όσο θα έπεφτε αν ήταν μόνο στο 5ο ? ( επειδή το διεκδικούν πολλοί δεν ξέρω από αυτά, μπορεί να λέω και βλακείες αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω )
Πότε σαν τμήματα δεν είχαν ιδιαίτερη ζήτηση με την εννοια οτι προσελκύουν άτομα με μορια κάτω από τη βάση. Δεν επηρεάζει αυτό τη βάση του διότι και στα δύο πεδία είναι μεγάλο το ποσοστό κάτω από τη βάση.
Πότε σαν τμήματα δεν είχαν ιδιαίτερη ζήτηση με την εννοια οτι προσελκύουν άτομα με μορια κάτω από τη βάση. Δεν επηρεάζει αυτό τη βάση του διότι και στα δύο πεδία είναι μεγάλο το ποσοστό κάτω από τη βάση.
Δηλαδή το ότι είναι πολλά τα παιδιά με χαμηλά μόρια δηλαδή μόρια κοντά στη βάση των τμημάτων αυτών δεν παίζει ρόλο ? Δεν ήξερα ότι δεν έχει πολύ ζήτηση ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.