JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι, δεν είναι φάρσα. Δεν μου έτυχε αλλά κάτι υπογράφεις ότι θα είναι για προσωπική σου χρήση και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει έλεγχος. Μπορεί πχ να πάρεις laptop και να έχεις βλέψεις να το πουλήσεις για να βγάλεις χρήματα.
Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ, απλά καλό να είμαστε υποψιασμένοι για το παραμικρό.
Ποτέ δε ξέρεις ποιος μπορεί να έχει κλέψει τα προσωπικά σου στοιχεία (όνομα, κινητό) και τι σκοπό μπορεί να έχει (πχ να μάθει τι ώρες βρίσκεσαι σπίτι ώστε όταν λείπεις να μπει να σε κλέψει, τραβηγμένο σενάριο, αλλά ποτέ δε ξέρεις).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δα.Κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ, απλά καλό να είμαστε υποψιασμένοι για το παραμικρό.
Ποτέ δε ξέρεις ποιος μπορεί να έχει κλέψει τα προσωπικά σου στοιχεία (όνομα, κινητό) και τι σκοπό μπορεί να έχει (πχ να μάθει τι ώρες βρίσκεσαι σπίτι ώστε όταν λείπεις να μπει να σε κλέψει, τραβηγμένο σενάριο, αλλά ποτέ δε ξέρεις).

Απλά δίνουν επιδότηση για laptop για προσωπική σου χρήση, αν ήταν θα έδιναν μια επιταγή πχ για να τη χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

ΠηγήΔικαιούχοι είναι το 25% των νεοεισαχθέντων φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 σε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ/ΤΕΙ, σύμφωνα με τη βαθμολογία εισαγωγής. Επιπλέον, δικαιούχοι είναι και όλοι οι φοιτητές που εισάγονται ως «πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες» κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2008-09 και 2009-10. Πρόσβαση στην υπηρεσία ΠΙΘΟΣ+ θα έχουν και όλοι οι φοιτητές που συμμετείχαν στο έργο «Δες την Ψηφιακά» κατά το ακ. έτος 2008-09.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Για φορητό. Το λέει στην πηγή που παρέθεσα πάνω. Τώρα αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα και φέτος και αλλάζει κάτι, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω.για σταθερο ή μονο για λαπτοπ?
Το Υπουργείο Παιδείας μέσα από τη δράση «Δες την Ψηφιακά 2.0» παρέχει το δικαίωμα απόκτησης νέου φορητού προσωπικού υπολογιστή με μέγιστη επιδότηση 400 ευρώ, δωρεάν πρόσβαση σε 100 GBytes “on-line” δικτυακού αποθηκευτικού χώρου μέσω της υπηρεσίας ΠΙΘΟΣ+, καθώς και πρόσβαση σε νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής διάθεσης ανοιχτού εκπαιδευτικού λογισμικού.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Έχω ένα παλιό lenovo και ένα hp dv6 1360ev.Δεν ξερουμε αν ισχυει ομως.Οποτε μαλλον θα αγορασω αυτες τις μερες.Εσυ τι λαπτοπ εχεις?
Ναι, δυστυχώς δεν το μαθαίνουμε έγκαιρα.
Καλή επιλογή και καλά αποτελέσματα για αύριο.

petran_r21
Δραστήριο μέλος

athene
Δραστήριο μέλος

Αν μπορείτε απαντήστε μου..!!

milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είμαι σίγουρη βασικά. Όλα τα μοντέλα πρέπει να είναι.Ίσως να έχει τεθεί ξανά η ερώτηση,αλλά αν δοθεί η επιδότηση θα δοθεί σε όλη την γκάμα των λαπτοπ ή σε συγκεκριμένα μοντέλα??
Αν μπορείτε απαντήστε μου..!!![]()
Δε σε έπιασα. Κάθε τμήμα, κάθε κατηγορία. Δηλαδή, θα πάρει και η νομική Αθήνας και η Θεσσαλονίκης.χαχαχα respect και μονο για τον τιτλο του thread...τελος παντων αν την δουμε ψηφιακα,υπαρχει μια ενιαια πολιτικη στο ολο θεμα(δλδ π.χ για ολα τα τμηματα δικαιουνται το 25% των εισαχθεντων με την μεγαλυτερη καταταξη)η καθε τμημα τα δικα του?
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχα respect και μονο για τον τιτλο του thread...τελος παντων αν την δουμε ψηφιακα,υπαρχει μια ενιαια πολιτικη στο ολο θεμα(δλδ π.χ για ολα τα τμηματα δικαιουνται το 25% των εισαχθεντων με την μεγαλυτερη καταταξη)η καθε τμημα τα δικα του?
ναι ισχυει το ιδιο για ολα ! δεν μπορει δηλαδη καποιο τμημα να πει : αα εμεις θα δωσουμε μονο στο 15%. αλλα τωρα με την οικονομικη κριση να δουμε αν θα εφαρμοστει

Ε αν δεν είδαν κάποια απόδοση καλά έκαναν.ναι ισχυει το ιδιο για ολα ! δεν μπορει δηλαδη καποιο τμημα να πει : αα εμεις θα δωσουμε μονο στο 15%. αλλα τωρα με την οικονομικη κριση να δουμε αν θα εφαρμοστειεδω αποφασισαν να μη δωσουν φετος netbooks στα παιδια της πρωτης γυμνασιου. ο λογος ; το χρησιμοποιουν για παιχνιδια κι οχι για τα μαθηματα. αν ειναι δυνατον δηλαδη !
![]()
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε αν δεν είδαν κάποια απόδοση καλά έκαναν.
προφανως δε θελουν να ξοδεψουν κι αλλα χρηματα στην εκπαιδευση..τους κοστισαν πολυ τι να πω..οσα εδωσαν γι αυτα δε θα ισοδυναμουσαν ουτε με μια μιζα ! και μετα σου λενε εκσυγχρονισμος και νεο σχολειο κλπ κλπ. δωσαν μια χρονια και σου λενε καλα σας ηταν ! xD νταξει ετσι μου ειπαν γιατι η αδερφη μιας φιλης μου θα παει τωρα πρωτη.απο 'κει και περα δεν ξερω!
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eπειδή έψαχνα για ανακοινώσεις βρήκα αυτό: https://www.destinpsifiaka.gr/Last/162γεια.
κάνοντας χρήση του 10% πέρασα σε μια σχολή και αγόρασα laptop κάνοντας χρήση της επιδότησης, καθώς ήμουν στους δικαιούχους.
πριν λίγες μέρες με πήρε κάποιος τηλ. στο κινητό μου (από νούμερο που ξεκινούσε με 2310) και μου είπε ότι είναι από το "δες την ψηφιακά" και ότι πρέπει κάποια στιγμή να περάσουν από το σπίτι μου να ελέγξουν ότι όντως έχω το laptop στην κατοχή μου.
Εσείς έχετε ακούσει τίποτα για τέτοιο έλεγχο; Σας έχει πάρει κανένας τηλέφωνο για αυτό το λόγο;
(λίγο αργά απλά επειδή κάποιοι το θεώρησαν φάρσα.)
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Eπειδή έψαχνα για ανακοινώσεις βρήκα αυτό: https://www.destinpsifiaka.gr/Last/162
(λίγο αργά απλά επειδή κάποιοι το θεώρησαν φάρσα.)
thnx για την ενημέρωση Θοδώρα!
Ελπίζω να μην περάσουν από το σπίτι μου!

Τίποτα Μιχάλη, γιατί να μην περάσουν; Και αν είναι κοπέλα;thnx για την ενημέρωση Θοδώρα!
Ελπίζω να μην περάσουν από το σπίτι μου!![]()

Βασικά για να σε ειδοποίησαν θα είσαι στο δείγμα τους.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά για να σε ειδοποίησαν θα είσαι στο δείγμα τους.
Γρουσούζα...

Και αν είναι κοπέλα;![]()
ΔΕΝ ήταν κοπέλα.
γιατί να μην περάσουν;
Δεν θέλω άσχετους να έρχονται στο σπίτι μου για ελέγχους και να μου ζητάνε να συμπληρώνω ερωτηματολόγια.

Με ρώτησε αν ήθελε να βρεθούμε εκτός σπιτιού αλλά σιγά μη κουβαλάω έξω το laptop.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.