EllieKal
Νεοφερμένος
Η EllieKal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

14-01-24

14:11
Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

15-01-24

00:06
Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις.Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς)
Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 686 μηνύματα.

15-01-24

00:33
Ή και νωρίτερα. Ορισμένα μεταπτυχιακά ζητάνε να έχεις το πτυχίο σου ή την βεβαίωση περάτωσης μέχρι και την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων.Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις.
Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3,155 μηνύματα.

15-01-24

20:25
Τέλη Αυγούστου - Μέσα Νοεμβρίου έχουν τελειώσει οι αιτήσεις για τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μεταπτυχιακά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...