Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες, σκέφτομαι κατατακτήριες για Νομική

EleniPapa!

Νεοφερμένος

Η EleniPapa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά

Drglitterstar

Δραστήριο μέλος

Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 531 μηνύματα.
Ίσως να μπορείς να δουλεύεις παράλληλα

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 791 μηνύματα.
Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά
αξιολογο να σαρεσει ή αξιολογο απο αποψη απολαβων? .Τα πτυχια εχουν χασει αρκετα την αξια τους. Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια( με αθλιες συνθηκες) κ τα σωματα ασφαλείας,τελος. Επισης τα πτυχια των engineers εχουν ακομα καποια αξια ....απο κει κ περα οτι κ να επιλεξεις αξιολογη δουλεια δυσκολα θα βρεις μονο επειδη εχεις πτυχιο της χ σχολης,θελει πείσμα,ψαξιμο κ φυσικα τυχηηη

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,740 μηνύματα.
Οτι και να κανεις παλι απο τους γονεις σου θα εξαρτάσαι

gegeorgiou90

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια
Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά.

Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα.

angel_par29

Νεοφερμένος

Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες :)

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3,100 μηνύματα.
Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς.

Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση.

Ο γενικός κανόνας είναι:
δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν

Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια