^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης
Χαχαχαχα ντροπή λέει!! Τέλεια τα πήγες! Θα το δώσεις σεπτέμβρη και θα το περάσεις! Εδώ έλεγες ότι θα κοβόσουν ανατομία και το πέρασες
Την ιστολογία-εμβρυολογία να φανταστώ τη δίνεται σαν ένα γραπτό και θα πρέπει και ο συνολικός βαθμός του γραπτού να ειναι μεγαλύτερος ή ίσος του πέντε και ταυτόχρονα να ισχύει το ίδιο και για τις απαντήσεις στο κομμάτι της ιστολογίας και της εμβρυολογίας ταυτόχρονα;
Εγώ περιμένω να βγει ένα ακόμα, τα υπόλοιπα τα πέρασα
Καλά, το πώς πέρασα ανατομία, ακόμα να το καταλάβω. Οι βαθμολογίες σίγουρα ήταν ενισχυμένες, δεν υπήρχε κανένας με βαθμολογία 3,5 με 4,5.
Παίρνουμε διαφορετικό βαθμό και στα δύο στα 10 και βγαίνει ο μ.ο., που δείχνει αν περάσαμε ή όχι. Εμβρυολογία διάβασα μια μέρα και πήρα 4,5 και ιστολογία 2 μέρες και πήρα πάλι 4,5. Υπέροχη βαθμολογία!
Μπράβο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Άρα να υποθέσω ότι ο μ.ο. βγήκε 4,5; Αν ναι, το 4,5 δεν στο 'κανε 5;Καλά, το πώς πέρασα ανατομία, ακόμα να το καταλάβω. Οι βαθμολογίες σίγουρα ήταν ενισχυμένες, δεν υπήρχε κανένας με βαθμολογία 3,5 με 4,5.
Παίρνουμε διαφορετικό βαθμό και στα δύο στα 10 και βγαίνει ο μ.ο., που δείχνει αν περάσαμε ή όχι. Εμβρυολογία διάβασα μια μέρα και πήρα 4,5 και ιστολογία 2 μέρες και πήρα πάλι 4,5. Υπέροχη βαθμολογία!
Μπράβο!!!
Guest 278211
Επισκέπτης
Άρα να υποθέσω ότι ο μ.ο. βγήκε 4,5; Αν ναι, το 4,5 δεν στο 'κανε 5;
ναι, τόσο βγήκε, 4.5, και δεν το έκαναν 5
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
5/6 θεωρίες
ΜΟ εξαμήνου: 9.26
2 για Σεπτέμβρη.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
5/5 εργαστήρια
5/6 θεωρίες
ΜΟ εξαμήνου: 9.26
2 για Σεπτέμβρη.
Explain yourself,now!
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Explain yourself,now!
Φυτουκλα ή για το πεος σχολη.
fockos
Επιφανές μέλος
μιλάμε για σχολή ημμυ δεν είναι καθόλου εύκοληΦυτουκλα ή για το πεος σχολη.
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Explain yourself,now!
Μου άρεσαν τα μαθήματα, τα δίαβαζα απο την αρχή και έγραψα. Εξαλλου σε αυτό που έχω αφήσει για Σεπτέμβρη δεν περιμένω πάνω απο 6-7 οπότε θα πέσω
Ίσως στις σχολές σας πρέπει να είσαι υπερήρωας για να γράψεις 10, δεν ξέρω και δεν με αφορά. Σε μας πάντως αν διαβάσεις τον πέρνεις τον βαθμο και αν πιστεύεις πως οι βαθμοί μπαίνουν με το τσουβάλι μπορείς να δείς εδώ το ποστοστό των βαθμών >=8.5, γύρο στο 0-3% στα περισσότερα μαθήματα. Επίσεις να ξέρεις πως στις σχολές δεν υπάρχουν φύτουκλες υπάρχουν αυτοί που έκανα σωστό μηχανογραφικό, αυτοι που το έκαναν λάθος και αυτοι που δεν έπρεπε να κάνουν καθόλου.
Καλό βράδυ.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σε ΤΕΙ είναι. Στα ΤΕΙ τα 9-10 μπαίνουν ευκολότερα απο τα πανεπιστήμια
nPb
Επιφανές μέλος
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου άρεσαν τα μαθήματα, τα δίαβαζα απο την αρχή και έγραψα. Εξαλλου σε αυτό που έχω αφήσει για Σεπτέμβρη δεν περιμένω πάνω απο 6-7 οπότε θα πέσω
Συγχαρητήρια!Όποιος διαβάζει αμοίβεται!ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν έχει σημασία,όλες οι σχολές θέλουν διάβασμα αν θες να πάρεις γνώσεις και να είσαι καλός στη δουλειά σου (εξαιρούνται ΑΕΙ και ΤΕΙ της πλάκας).Με άλλα λόγια θεωρώ πως όποιος θέλει να πετύχει το άριστα 9-10 είναι πολύ δύσκολη υπόθεση όπου και να σπουδάζει (επίσης εξαιρουνται ΑΕΙ και ΤΕΙ της πλάκας χωρίς καν σαφές αντικείμενο σπουδών).Ισα ίσα τα ΤΕΙ Πληροφορικής απ'όσο ξέρω είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και βάζουν κάτω πολλά ΑΕΙ της πλάκας.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτοαναιρεισαιΣυγχαρητήρια!Όποιος διαβάζει αμοίβεται!ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν έχει σημασία,όλες οι σχολές θέλουν διάβασμα αν θες να πάρεις γνώσεις και να είσαι καλός στη δουλειά σου.Με άλλα λόγια θεωρώ πως όποιος θέλει να πετύχει το άριστα 9-10 είναι πολύ δύσκολη υπόθεση όπου και να σπουδάζει (εξαιρουνται ΑΕΙ και ΤΕΙ της πλάκας χωρίς καν σαφές αντικείμενο σπουδών).Ισα ίσα τα ΤΕΙ Πληροφορικής απ'όσο ξέρω είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και βάζουν κάτω πολλά ΑΕΙ της πλάκας.
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτοαναιρεισαι
Όχι λέω πως όλες οι σχολές (ΑΕΙ + ΤΕΙ) θέλουν διάβασμα εξαιρουμένων μερικών σχολών (ΑΕΙ+ΤΕΙ) της πλάκας.Η παρένθεση πάει και στο πιο πάνω...πάω να τη βάλω να είμαι πιο σαφής!
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βλεπω και στο τμημα μου που εχει ΜΟ αποφοιτησης καπου στο 6,7.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια!Έχω έναν καλό μου φίλο στη σχολή σου,τελείωσε τώρα το πρώτο έτος,κι από όσα ξέρω δεν είναι από τις εύκολες...Μπράβο πάντως,το θαυμάζω πολύ όταν μπορεί και το κάνει αυτό κάποιος επειδή γούσταρε τα μαθήματα!
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ΤΕΙ είναι. Στα ΤΕΙ τα 9-10 μπαίνουν ευκολότερα απο τα πανεπιστήμια
Αυτό απλά...ΔΕΝ ισχύει!
nPb
Επιφανές μέλος
Αυτό απλά...ΔΕΝ ισχύει!
Παίζουν πολλά ρόλο: μέλη ΔΕΠ, θεματολογία εξετάσεων, ..κλπ.
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παίζουν πολλά ρόλο: μέλη ΔΕΠ, θεματολογία εξετάσεων, ..κλπ.
Γνωστός μου αποφοίτησε από ΤΕΙ Σερρών δομικών έργων και είχε τον δεύτερο μεγαλύτερο βαθμό..πόσο? 6,7 και ο πρώτος 7+ αν θυμάμαι...
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως στις σχολές σας πρέπει να είσαι υπερήρωας για να γράψεις 10, δεν ξέρω και δεν με αφορά. Σε μας πάντως αν διαβάσεις τον πέρνεις τον βαθμο και αν πιστεύεις πως οι βαθμοί μπαίνουν με το τσουβάλι μπορείς να δείς εδώ το ποστοστό των βαθμών >=8.5, γύρο στο 0-3% στα περισσότερα μαθήματα. Επίσεις να ξέρεις πως στις σχολές δεν υπάρχουν φύτουκλες υπάρχουν αυτοί που έκανα σωστό μηχανογραφικό, αυτοι που το έκαναν λάθος και αυτοι που δεν έπρεπε να κάνουν καθόλου.
Καλό βράδυ.
Aρα για το πεος σχολη.Αν ολες οι σχολες ηταν του ιδιου επιπεδου δεν θα υπηρχε νοημα να δωσουμε πανελλαδικες.Απλως λογικα ενοχλει τον κοσμο που το λεει ενας φοιτητης ιατρικης αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.