Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ζήτησα να απολογηθείς.. Ο καθένας εκφράζει μια άποψη.
Δεν ειναι αποψη,οταν προσβαλεις τον αλλον,ειδικα οταν δε τον ξερεις...Τεσπα,ας μη το συνεχισουμε.. Δε μας φταινε και τα αλλα παιδια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Θα συμπαθούσα κάποιον ή κάποια, να βγει και να πει χύμα ότι σπουδάζει για να τα κονομήσει. Εξάλλου εκεί κρύβεται όλη η αλήθεια. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο φιγούρες πρωτοχριστιανικών κοινοτήτων της Ιερουσαλήμ..
Το χω πει εγω αλλα παρεξηγουμαι....
Guest 892943
Επισκέπτης
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
είχε απωθημένο του στυλ πρώτα φορά έκανα κάτι καλά και χαίρεται.
Ωραία, έχουμε φτάσει στο σημείο όταν κάποιος κάνει κάτι καλά, αντί να ενθαρρύνουμε αυτή την χαρά του να προσπαθούμε να την πνίξουμε...
Guest 892943
Επισκέπτης
Πίστεψέ με, όταν ειδα το πρώτο ποστ της είπα από μέσα μου μπράβο της.Ωραία, έχουμε φτάσει στο σημείο όταν κάποιος κάνει κάτι καλά, αντί να ενθαρρύνουμε αυτή την χαρά του να προσπαθούμε να την πνίξουμε...
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πίστεψέ με, όταν ειδα το πρώτο ποστ της είπα από μέσα μου μπράβο της.
Eκατσα και εψαξα ολα τα σχολια σε αυτο το topic,για να δω που ξαναεκανα ποστ με τους βαθμους μου, σε αυτη την εξεταστικη..Και δε βρηκα τιποτα..Τωρα δε ξερω,γιατι ειπατε οτι εκανα δυο και τρια ποστ..Eγω ενα εκανα..Τι να πω..Τεσπα...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς να παίρνω θέση, ένα ακόμα μήνυμα είναι αυτό. Μου είχε μείνει χαρακτηριστικά στη μνήνη και το θυμήθηκα.Eκατσα και εψαξα ολα τα σχολια σε αυτο το topic,για να δω που ξαναεκανα ποστ με τους βαθμους μου, σε αυτη την εξεταστικη..Και δε βρηκα τιποτα..Τωρα δε ξερω,γιατι ειπατε οτι εκανα δυο και τρια ποστ..Eγω ενα εκανα..Τι να πω..Τεσπα...
Πάντα επιτυχίες στο υπόλοιπο των σπουδών σου.
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά εσύ που ζεις?Σε άλλη χώρα?Eγω παντως δν εχω δει κανενα γιατρο να πειναει η να αναγκαζεται να κανει καποιο αλλο επαγγελμα για να ζησει...
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χωρίς να παίρνω θέση, ένα ακόμα μήνυμα είναι αυτό. Μου είχε μείνει χαρακτηριστικά στη μνήνη και το θυμήθηκα.
Πάντα επιτυχίες στο υπόλοιπο των σπουδών σου.
Ευχαριστω πολυ και σε σενα.. Εχω κανει αλλο ενα, αλλά οχι σε αυτο το τοπικ και δεν ειχα αναφερει βαθμολογιες...Εδω μονο ανεφερα, επειδη ειδα οτι το εκαναν και καποια αλλα παιδια και επισης,λογω τιτλου του τοπικ..Δεν ειχα σκοπο να δειχτω,οπως με κατηγορησαν..Αν ηξερα οτι θα ενοχλουσε καποιους,δε θα το εκανα... Ειλικρινα, ακομη απορω,γιατι ενοχλησε.. Και επισης σε αυτο το μηνυμα ειχα πει,οτι δε μπορω να δινω Σεπτεμβρη για καποιους λογους..Δε κατηγορησα κανενα παιδι,γιατι δινει Σεπτεμβρη..Μη με κατηγορησουν και γι αυτο.. Τεσπα...Και εσυ,να εχεις παντα επιτυχιες και οτι επιθυμεις να το εχεις...
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ενδεχόμενο να μην έδωσε καν πανελλήνιες,δεν παίζει,ε;
Βλέπω για τους μισούς εδώ πέρα τα μόνα πανεπ του εξωτερικού,που αξίζουν,είναι Χαρβαρντ,Οξφορντ,Μιτ,άντε και το Γκειλ. Σε όλα τα υπόλοιπα σπουδάζουμε βούρλα,που τον ήπιαμε στις πανελλήνιες.
Βρε δεν μας παρατάτε. Λες και τα ελληνικά πανεπ έχουν το υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη.
Όσο για την εξεταστική, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, πέρασα όλα τα μαθήματα και σε κάποια δεν το περίμενα (τουλάχιστον πριν τα διαβάσω και τα δώσω, μετά είχα αρκετές ελπίδες). Λίγο σ' ένα με χάλασε το 6 γιατί είχα διαβάσει αρκετά και έχασα μονάδες από χαζομάρες, θα μπορούσα να χα' πάρει 7 ή και 8 ακόμη. Αλλά δεν πειράζει, δε θα σκάσω κιόλας. Διάβασμα σε περίπου 4 μήνες ξανά!!!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Λολ
Το ενδεχόμενο να μην έδωσε καν πανελλήνιες,δεν παίζει,ε;
Βλέπω για τους μισούς εδώ πέρα τα μόνα πανεπ του εξωτερικού,που αξίζουν,είναι Χαρβαρντ,Οξφορντ,Μιτ,άντε και το Γκειλ. Σε όλα τα υπόλοιπα σπουδάζουμε βούρλα,που τον ήπιαμε στις πανελλήνιες.
Βρε δεν μας παρατάτε. Λες και τα ελληνικά πανεπ έχουν το υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη.
Το μαυρισμένο όχι τόσο, αλλά τα υπόλοιπα είναι όντως γαμάτα.
*Μικρος
Δεν ειπα οτι συμφωνω με το να σπουδαζει ο καθενας ακοπα μια επιστημη που για να τη σπουδασει ο οποιοςδηποτε αλλος εφτυσε αιμα...
Και εγω πολυτεχνειο θα περασω,και εγω εφτυσα αιμα για να μπω, και θα μου τη σπασει και αν καποιος που εβγαλε 10000 μορια παει να σπουδασει την ιδια σχολη με μενα στο εξωτερικο....Αλλα οχι να το παιζω και καποιος επειδη καταφερα και περασα πολυτεχνειο ΑΠΘ...Ειπαμε...
Σημασία δεν εχει ποσά μόρια θα γράψει κάποιος ουτε ποια σχολη θα περάσει . Σημασία εχει το πόσο ικανός επαγγελματίας θα βγει απο την σχολη . Μπορει ένας απόφοιτος ΤΕΙ εντέλει στην επιστήμη του να αποδειχθεί πιο ικανός στην επιστήμη του απο οτι ένας γιατρός στην δικιά του και κατεπεκταση πιο ικανός επαγγελματίας . Ομοια κάποιο που θα σπουδάσει στο εξωτερικό . Αν με 10.000 μόρια σπουδάσει ιατρική στη Σλοβακία και ομως βγει καλύτερος γιατρός απο κάποιον του εκπα η του απθ τότε ΝΑΙ σαφώς και καλα έκανε που σπούδασε στο εξωτερικο . Τώρα αν φεύγει στο εξωτερικο , παει σε πανεπιστήμιο που περνάς τα μαθήματα οπως να ναι , παρει πτυχίο χωρις να ξέρει σχεδόν τίποτα κτλ κτλ τότε ναι ειναι κριμα να παρει την θέση κάποιοι αλλου που τουλάχιστον πάλεψε για να σπουδάσει !
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτον,δεν είπε κανείς,ότι θα γυρίσει.
Δεύτερον,και να γυρίσει,το τι έκανε ο καθένας στην σχολή του,θα παίξει ρόλο.
Αν τα έξυνε σε όλο το λύκειο και στο πανεπιστήμιο και το τελείωσε με 5,μην σκας,δεν θα στην πάρει την θέση.
Πόσο ανταγωνιστικά και κομπλεξικά τα βλέπετε μερικοί.
Στη δική μου σχολή τα μαθήματα τα περνάς σχετικά εύκολα, απλά εντάξει, δε μοιράζουνε και βαθμούς. Απλά το 5 το πιάνεις σχετικά αναίμακτα. Οπότε οι απόφοιτοι μπορούν να λένε "Α έχω πτυχίο ελληνικού πανεπιστημίου" και εν τέλει να μην έχουνε ιδέα του τι κάνουν στη δουλειά αυτή.
Σε τι σχολη είσαι ;
Για βρες μου μια σχολή στην οποία δε θα ήθελες με τίποτα να πας σε απόφοιτο της με πτυχίο 5.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.