Vickyoustgl
Νεοφερμένος
Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
03-09-21
21:46
Ναι την βάση της σχολής την πληρώ ,εγώ συγκέντρωσα 10585 και η σχολή έχει 10300.Απλά δεν έχει δηλωθεί στο μηχανογραφικό γιατί με απέκλεισε η ΕΒΕ της σχολής .Από την αρχή όμως πριν ανοίξουν τα μηχανογραφικά ήταν η πρώτη μου επιλογή που δυστυχώς η ΕΒΕ μου έκοψε τη χαρά.Δεν έχω ιδέα με αυτό το υπουργείο πραγματικά..επίσης νομίζω πρέπει να πιάνει την βάση της σχολής της μετακίνησης αλλά αυτό λογικά το πληρεί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πραγματικά ελπίζω πλέον σε ένα θαύμα μην τυχόν και ισχυουν και στις μετακινήσεις ΕΒΕ.Αυτή η ΕΒΕ έχει καταστρέψει πολλά όνειρα παιδιών τελικά..σας ευχαριστώ και τους δυο για τον κόπο να μου απαντήσετε και για τις πληροφορίες σας.Ας ελπίσουμε να μπορέσουμε όλοι αυτοί που πιάνουμε τη βάση σε κάποια σχολή και που από την αρχή ήταν πρώτη επιλογή μας και μας έκοψε η ΕΒΕ να μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση μετακίνησης !!Επίσης φοβάμαι μην ισχύει η εβε και στ
Φοβάμαι ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα ισχύσει εβε και στις μεταγραφές μετακινήσεις δυστυχώς
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
03-09-21
22:43
Βικυ θεσσαλονικια εισαι?Ναι την βάση της σχολής την πληρώ ,εγώ συγκέντρωσα 10585 και η σχολή έχει 10300.Απλά δεν έχει δηλωθεί στο μηχανογραφικό γιατί με απέκλεισε η ΕΒΕ της σχολής .Από την αρχή όμως πριν ανοίξουν τα μηχανογραφικά ήταν η πρώτη μου επιλογή που δυστυχώς η ΕΒΕ μου έκοψε τη χαρά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πραγματικά ελπίζω πλέον σε ένα θαύμα μην τυχόν και ισχυουν και στις μετακινήσεις ΕΒΕ.Αυτή η ΕΒΕ έχει καταστρέψει πολλά όνειρα παιδιών τελικά..σας ευχαριστώ και τους δυο για τον κόπο να μου απαντήσετε και για τις πληροφορίες σας.Ας ελπίσουμε να μπορέσουμε όλοι αυτοί που πιάνουμε τη βάση σε κάποια σχολή και που από την αρχή ήταν πρώτη επιλογή μας και μας έκοψε η ΕΒΕ να μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση μετακίνησης !!
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
03-09-21
22:50
Εχουν προαναγγείλει οτι του χρονου θα αλλαξουν τις ΕΒΕ και μαλλον θα μπορεις να κανεις μηχανογραφικο.
η εβε ορίζει τα "ελάχιστα ακαδημαϊκά κρητήρια" που λεει η κεραμέως?
ψάχνω να βρώ τι είναι αυτά τα ελάχιστα ακαδημαϊκά κρητήρια...
εγώ κάτι 12αρια τους έγραψα στα μαθήματα ειδικότητας! για εμένα μια χαρά ηταν
σαν βαθμοί για το διάβασμα που μπορούσα να κάνω μετά την δουλειά γι'αυτους τι είναι?
bp.pantazis
Νεοφερμένος
Ο bp.pantazis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
03-09-21
23:22
Θα ήθελα παρακαλω πολυ αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει τι ισχύει για το 10% στις πανελληνιες εξετάσεις του 2022.Συγκεκριμενα φέτος στο δεύτερο πεδιο συγκέντρωσα 14495 μόρια με ΕΒΕ 13995 και δεν μπόρεσα να δηλώσω στο μηχανογραφικό την ΣΣΕ. Του χρόνου με την χρήση του 10% θα μπορώ να την δηλώσω ή θα ισχύει η φετινή ΕΒΕ;Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
03-09-21
23:28
Η ευπελιδων το φυσαει και δεν κρυωνει αυτο που επαθε . 103 τις λειπουν φετος συν αυτοι που δεν θα παρουσιαστουν.Θα ήθελα παρακαλω πολυ αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει τι ισχύει για το 10% στις πανελληνιες εξετάσεις του 2022.Συγκεκριμενα φέτος στο δεύτερο πεδιο συγκέντρωσα 14495 μόρια με ΕΒΕ 13995 και δεν μπόρεσα να δηλώσω στο μηχανογραφικό την ΣΣΕ. Του χρόνου με την χρήση του 10% θα μπορώ να την δηλώσω ή θα ισχύει η φετινή ΕΒΕ;Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις.
Του χρονου θα μειωσουν την ΕΒΕ και θα κανεις 10%.
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
04-09-21
11:41
Όχι είμαι από βόρεια Ελλάδα αλλά όχι από θες/νίκη.Από τον ακριτικό ΈβροΒικυ θεσσαλονικια εισαι?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-09-21
12:15
Βικυ αρχικα συγνωμη για την αβλεψια μου αυτη αλλα τοσο σημαντικη για την περιπτωση.Όχι είμαι από βόρεια Ελλάδα αλλά όχι από θες/νίκη.Από τον ακριτικό Έβρο
Εδω σκεφτηκα μερικα σεναρια να σου προτεινω εχωντας κατα νου οτι θελεις οικονομικες σπουδες.
1. Περιμενουμε να δουμε αν η κεραμεως δεν βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες μετακινησεις και αν η σχολη της Θεσσαλονικης εμφανιστει στο μηχανογραφικο σου οποτε την δηλωνεις και πας ευκολα (πολυ δυσκολο αυτο με την εμφανιση).
2. Δηλωνεις μετακινηση για Οικονομικο Κομοτημης ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογιας (ΔΕΤ) Καβαλας και πας ( αν τις εχεις στο μηχανογραφικο).
3 Κανεις μετεγγραφη για βρεφονηπιοκομων θασσαλονικη και πας ( κατι απο μορια θα εχεις). Του χρονου κανεις 10%- μαλλον θα εχουν πεσει και οι ΕΒΕ- για Διοίκηση οργανισμων Θεσσαλονικη και αν δεν μπεις μπαινεις σε καποια αλλη παλι σχολη και κανεις μετακινηση . Θα εχεις περασει και μαθηματα στην Κομοτηνή ή την Καβάλα και τα αναγνωριζεις.
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
04-09-21
12:23
Ωραία,ναι τα οικονομικά τα είχα δηλώσει όλα αυτά που μου άνοιξε η ΕΒΕ .Μακάρι να τα καταφέρω.Οι αιτήσεις μετεγγραφής και μετακίνησης γίνονται με μια αίτηση κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να κάνω μετεγγραφή (που να είμαι σίγουρη ότι δεν θα πετύχω ) και μετά μου ανοίγει η αίτηση για μετακίνηση?Βικυ αρχικα συγνωμη για την αβλεψια μου αυτη αλλα τοσο σημαντικη για την περιπτωση.
Εδω σκεφτηκα μερικα σεναρια να σου προτεινω εχωντας κατα νου οτι θελεις οικονομικες σπουδες.
1. Περιμενουμε να δουμε αν η κεραμεως δεν βαλει ΕΒΕ στις μετεγγραφες μετακινησεις και αν η σχολη της Θεσσαλονικης εμφανιστει στο μηχανογραφικο σου οποτε την δηλωνεις και πας ευκολα (πολυ δυσκολο αυτο με την εμφανιση).
2. Δηλωνεις μετακινηση για Οικονομικο Κομοτημης ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογιας (ΔΕΤ) Καβαλας και πας ( αν τις εχεις στο μηχανογραφικο).
3 Κανεις μετεγγραφη για βρεφονηπιοκομων θασσαλονικη και πας ( κατι απο μορια θα εχεις). Του χρονου κανεις 10%- μαλλον θα εχουν πεσει και οι ΕΒΕ- για Διοίκηση οργανισμων Θεσσαλονικη και αν δεν μπεις μπαινεις σε καποια αλλη παλι σχολη και κανεις μετακινηση . Θα εχεις περασει και μαθηματα στην Κομοτηνή ή την Καβάλα και τα αναγνωριζεις.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-09-21
12:46
Προσεξε με λιγο ειναι λεπτο το σημειο.Ωραία,ναι τα οικονομικά τα είχα δηλώσει όλα αυτά που μου άνοιξε η ΕΒΕ .Μακάρι να τα καταφέρω.Οι αιτήσεις μετεγγραφής και μετακίνησης γίνονται με μια αίτηση κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να κάνω μετεγγραφή (που να είμαι σίγουρη ότι δεν θα πετύχω ) και μετά μου ανοίγει η αίτηση για μετακίνηση?
Κατ αρχην η μετακίνηση Κομοτηνη ή Καβαλα ειναι σχεδον σιγουρη για να μην πω σιγουροτατη.
Ο νομος λεει οτι για να παρεις την μετακινηση θα πρεπει να εχει προηγηθεί αποτυχημενη μετεγγραφη.
Περυσι παιδια που ηθελαν μετακινηση ,ειχαν και μετεγγραφη αλλα δεν τους βολευαι δεν δηλωσαν στην πλατφορμα την μετεγγραφη και πηραν κανονικα την μετακινηση.
Η αιτηση μετεγγραφης μετακίνησης ειναι μια και ενιαία διαδικασία στην πλατφορμα . Αρχιζεις με την μετεγγραφη και απο κατω προχωρας στην μετακινηση.
Αυτο που δεν γνωριζω να πω σχετικα για την πλατφορμα ειναι αν η αρχικη σχολη σου ειναι στις ορφανες μετεγγραφων σχολες ( μη αντιστοιχες) τι γινεται? Εσυ δεν εισαι στην περιπτωση αυτη. Αλλα αν πας για του χρονου φροντισε η οποια σχολη σκαλοπατι να μην ειναι ορφανη.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
04-09-21
13:27
Έχει κάποιος εμπειρία με αναγνωριση μαθημάτων παλιάς και καινούργιας σχολής μετά το 10%;
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
04-09-21
13:47
Η σχολή έχει αντίστοιχη στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Απλά πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα να μην πιάσω τα μόρια που θέλει για να αποτύχει η μεταγραφή και να πάω για μετακίνηση.Αυτό με τα μόρια μετεγγραφών θα το μάθω τη Δευτέρα από τον λογιστή βάση του κατα κεφαλήν εισόδημα οπότε θα χρειαστώ πάλι τα φώτα σας για να μην κάνω καμία βλακεία και τελικά δεν καταφέρω την μετακίνηση.Προσεξε με λιγο ειναι λεπτο το σημειο.
Κατ αρχην η μετακίνηση Κομοτηνη ή Καβαλα ειναι σχεδον σιγουρη για να μην πω σιγουροτατη.
Ο νομος λεει οτι για να παρεις την μετακινηση θα πρεπει να εχει προηγηθεί αποτυχημενη μετεγγραφη.
Περυσι παιδια που ηθελαν μετακινηση ,ειχαν και μετεγγραφη αλλα δεν τους βολευαι δεν δηλωσαν στην πλατφορμα την μετεγγραφη και πηραν κανονικα την μετακινηση.
Η αιτηση μετεγγραφης μετακίνησης ειναι μια και ενιαία διαδικασία στην πλατφορμα . Αρχιζεις με την μετεγγραφη και απο κατω προχωρας στην μετακινηση.
Αυτο που δεν γνωριζω να πω σχετικα για την πλατφορμα ειναι αν η αρχικη σχολη σου ειναι στις ορφανες μετεγγραφων σχολες ( μη αντιστοιχες) τι γινεται? Εσυ δεν εισαι στην περιπτωση αυτη. Αλλα αν πας για του χρονου φροντισε η οποια σχολη σκαλοπατι να μην ειναι ορφανη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-09-21
13:57
Ναι το γνωριζω οτι εχεις δυο αντιστοιχες βρεφονηπιοκομων.Η σχολή έχει αντίστοιχη στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Απλά πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα να μην πιάσω τα μόρια που θέλει για να αποτύχει η μεταγραφή και να πάω για μετακίνηση.Αυτό με τα μόρια μετεγγραφών θα το μάθω τη Δευτέρα από τον λογιστή βάση του κατα κεφαλήν εισόδημα οπότε θα χρειαστώ πάλι τα φώτα σας για να μην κάνω καμία βλακεία και τελικά δεν καταφέρω την μετακίνηση.
Την θεσσαλονικη την πιανεις γιατι περυσι ζητουσε 2 μορια , μαλλον τα εχεις, οποτε δεν την δηλωνεις καθολου.
Η αθηνα ζητουσε περυσι 5,5 οποτε αν τα πλησιαζεις δεν θα δηλωσεις καμια.
Οκ τα ξαναλεμε.
Αυτη η διοικηση οργανισμων θεσσαλονικης τι εχει και την θελεις? αμα δεν ειναι μυστικο.
Cchaos
Νεοφερμένος
Η Cchaos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
04-09-21
13:59
Καλησπέρα! Φέτος έκανα 10% και από το παιδαγωγικό τμήμα Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(ΕΚΠΑ) , πέρασα στο τμήμα φιλολογίας (ΕΚΠΑ). Μερικά μαθήματα είναι κοινά ανάμεσα στα 2 τμήματα και αφού τα έχω ήδη περάσει, θέλω να μάθω τι γίνεται με την αναγνώριση των μαθημάτων. Πού θα μπορούσα να απευθυνθώ; Επίσης, θεωρείτε εύστοχη την επιλογή να μεταβώ στο τμήμα της φιλολογίας από το Παιτδε που ήμουν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
04-09-21
14:02
Όχι δεν είναι μυστικό !!Αυτη η σχολή ήταν η επιλογή μου από αρχής,γιατί συνδιάζει και το μάρκετινγκ και τα τουριστικά και οικονομικά !!Τρια σε ένα δηλαδή .Και ενώ με απέκλεισε η ΕΒΕ τελικά τα μόρια που είχα ξεπερνούσαν την βάση της σχολής.Ερωτηση :όταν λες αν πλησιάζω τα μόρια των δυο αντίστοιχων για μεταγραφή δεν δηλώνω καμία ,εννοείς ότι μπορώ να κάνω κατευθείαν μετακίνηση και όχι πριν μεταγραφή ?Γιατι εάν ναι αυτό θα ήταν το καλύτερο (πιστεύω).Ναι το γνωριζω οτι εχεις δυο αντιστοιχες βρεφονηπιοκομων.
Την θεσσαλονικη την πιανεις γιατι περυσι ζητουσε 2 μορια , μαλλον τα εχεις, οποτε δεν την δηλωνεις καθολου.
Η αθηνα ζητουσε περυσι 5,5 οποτε αν τα πλησιαζεις δεν θα δηλωσεις καμια.
Οκ τα ξαναλεμε.
Αυτη η διοικηση οργανισμων θεσσαλονικης τι εχει και την θελεις? αμα δεν ειναι μυστικο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-09-21
14:10
Ναι αυτο εννοω μονο μετακινηση.Όχι δεν είναι μυστικό !!Αυτη η σχολή ήταν η επιλογή μου από αρχής,γιατί συνδιάζει και το μάρκετινγκ και τα τουριστικά και οικονομικά !!Τρια σε ένα δηλαδή .Και ενώ με απέκλεισε η ΕΒΕ τελικά τα μόρια που είχα ξεπερνούσαν την βάση της σχολής.Ερωτηση :όταν λες αν πλησιάζω τα μόρια των δυο αντίστοιχων για μεταγραφή δεν δηλώνω καμία ,εννοείς ότι μπορώ να κάνω κατευθείαν μετακίνηση και όχι πριν μεταγραφή ?Γιατι εάν ναι αυτό θα ήταν το καλύτερο (πιστεύω).
Τωρα αυτη η τριπλετα δεν μου ακουγεται καλα. Προφανως η σχολη αυτη θα προεκειψε απο σύμπτυξη τριων τμηματων και αυτα τα τμηματα θα υπαρχουν ως κατευθύνεις εντος σχολης , το οποιο σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις και τα 3.
Ουτως η αλλως το μαρκετινγ και ο τουρισμος ειναι μεταπτυχιακες ειδικευσεις , η διοικηση επιχειρησεων ειναι η βαση.
Vickyoustgl
Νεοφερμένος
04-09-21
14:13
Είναι σχετικά καινούργια σχολή από το 2018 και επειδή μια φίλη μου είχε περάσει το 18 έμεινε παρά πολύ ευχαριστημένη .Ναι σε αυτό που λες έχεις δίκαιο ότι έχει ως βάση την διοίκηση επιχειρήσεων και μετά διαλέγεις ή εξειδίκευση στα οικονομία ή στα τουριστικά.Ναι αυτο εννοω μονο μετακινηση.
Τωρα αυτη η τριπλετα δεν μου ακουγεται καλα. Προφανως η σχολη αυτη θα προεκειψε απο σύμπτυξη τριων τμηματων και αυτα τα τμηματα θα υπαρχουν ως κατευθύνεις εντος σχολης , το οποιο σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις και τα 3.
Ουτως η αλλως το μαρκετινγ και ο τουρισμος ειναι μεταπτυχιακες ειδικευσεις , η διοικηση επιχειρησεων ειναι η βαση.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
04-09-21
14:27
Καλα , μελετησε το σαιτε την σχολης. Δεν μπορει, πρεπει να εχει και την βασικη κατευθυνση της διοκησης επιχειρησεων Εγω ειμαι υπερ των καθαρων λυσεων.Είναι σχετικά καινούργια σχολή από το 2018 και επειδή μια φίλη μου είχε περάσει το 18 έμεινε παρά πολύ ευχαριστημένη .Ναι σε αυτό που λες έχεις δίκαιο ότι έχει ως βάση την διοίκηση επιχειρήσεων και μετά διαλέγεις ή εξειδίκευση στα οικονομία ή στα τουριστικά.
07-09-21
00:14
Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος αθλητής να κάνει
χρήση αθλητικού bonus
με to 10% αν δε το χρησιμοποιήσει τη χρονιά των πανελλαδικών?
χρήση αθλητικού bonus
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
07-09-21
02:10
Ενα αθλητικο δικαιωμα μπορει να γινει χρηση για 3 φορες, μεχρι καποια ηλικια που δεν θυμαμαι ποια ειναι.Αλλα για το 10% σιγουρα.Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος αθλητής να κάνει
χρήση αθλητικού bonus
07-09-21
16:36
Ευχαριστώ Γιάννη για την άμεση απάντησή σου. Για να μη γίνει καμια παρανόηση εννοώ οτι καποιος αθλητης που εχει αθλητική διακριση αν μπορεί να συμμετεχει του χρονου με το 10%, οχι σαν πριμοδοτηση αλλα σαν ποσοστο παλαιότερων αποφοιτων(6%)..Δηλαδή τα φετεινα μορια των παννελαδικων +το αθλητικο bonus. Αν δεν κανω λάθος νομιζω οτι το 10% σε μια σχολη με 100 θεσεις αντιστοιχει σε 1 θεση για αθλητη. Αυτος ο υποψηφιος διεκδικει μια θεση μεταξυ αθλητων
Και παλι ευχαριστώ
Και παλι ευχαριστώ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 828 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ch2006
- giannis062006
- sakplat
- Antonia Alexandra
- th331
- panaman
- Libertus
- ilkat06
- Panatha mono
- Verikoko17
- elevag
- Girlll20
- Ανδριάνα
- Stathisathens
- Lia 2006
- monika20
- Leopoldos_134
- ano
- fraoulit
- user2k
- E.Z
- Kate1914
- Aggel0sss
- Hased Babis
- EvangANge
- Marianna.diamanti
- an_gk
- Vasiliki Geo
- VasoKour
- savvas l
- Hliane
- Kontos23
- ScarletFox
- SlimShady
- vadilis12@
- MINERVA70
- tania7
- Drglitterstar
- johnny20
- Than003
- the.m024
- Yuta1234
- Dafney
- Claire05
- Joji
- IcedBreaje
- th.kremast
- giapar
- katerinaki____
- Guhahg5837
- EFIANA
- 5tsuh1ss
- Billprs
- savethetrees
- Scandal
- paterasyp
- Alexsa
- Arvacon
- Ιωάννα2005
- Leo komm
- roud
- SoyN
- Panagiwtis2003
- xraxra
- Nala
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- marspth
- ειδήμων
- joannaΚΑ
- jimis2001
- Specon
- Μαρία 1975
- Wonderkid
- Giannis_19
- Χάρις
- ilias_21
- Νικολινα
- Ultimate_duck87
- Peter Pan13
- gianna!
- Unboxholics
- Giota_pel
- P.Dam.
- emzou
- Annou1
- desperate-ambitious!
- Ness
- giorgos78
- Pharmacist01
- eirinipap
- stam23
- penelopenick
- Startx0
- Primary Care
- fmarulezkd
- spring day
- jorgpa
- Τρελας123
- Πικλιδιος
- nearos
- xristosr
- Eleni123-
- spyros
- KALA1
- Savkos1892
- Sia_k
- mvas
- DeWiN
- infection54
- Chris2410
- evaggelia anna
- Feynman
- Nikos_81
- thenutritionist
- estrela
- AnnaRd
- Sherlockina
- sophiaa
- augustine
- Aristides Pap
- angel27_
- kiyoshi
- george777
- iiTzArismaltor_
- Mewmaw
- SKG
- Steliosgkougkou
- argy
- aggorf
- chenchen
- ismember
- NikoBellic
- vlahoss
- flaura
- Appolon
- dmav
- pannnos1992
- hello1234
- Abiogenesis
- Praxis
- Kitana
- aris63
- stee
- Ria
- btarn
- liana
- Ζωή Τ
- Αναστασία197
- eukleidhs1821
- tfghp
- beckyy
- Nic Papalitsas
- ivannag
- Παναγιώτης κανελλοπο
- Neiromai
- Maria_Xagorari
- Βασιλης1234
- Κλημεντίνη
- nucomer
- JC_APC
- nicole1982
- Quincy
- Mammy Nun
- Helen06
- American Economist
- Viedo
- bill09876
- tataki
- antonion
- BillyTheKid
- danae_r
- Jonathan A
- Giannis02
- lepipini
- alpha.kappa
- angeloskar
- Liouu
- Billys 13
- Aggelikiiii
- marian
- Mariakats
- Nick254
- Cherrylawschoolgirl
- Ελεν
- Giii
- katerinavld
- oups
- tsiobieman
- alximd1
- angies
- ειρηνηηηη
- Mary_03
- Philologist
- Athens2
- Antonius
- Ξανθη
- Don25
- brizoulis
- KingPoul
- Billas
- dimitris-R9
- Marple
- Ismhnhpapa
- pinelopikaxrila20@gm
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- marakiloveee
- C_D_F
- theodoraooo
- Nikoleta_Giann
- Kemi
- Miranda32
- Citylights
- Vickyoustgl
- ggarg
- Exp54
- efi25
- natasoula...
- Ody24
- Nick0007
- koimamai_twra
- Fara
- Markiz
- Nickt23
- ladybookworm
- Alin22
- korlef
- Vask
- Nickymtss
- Angela2004
- Eleftheria2
- Stergios
- Μικρή πεταλούδα
- Vasaki
- το κοριτσι του μαη
- kost28
- mysterious1842001@ho
- Nickgr
- calliope
- ioanna06
- BilLaKows
- Athens2002
- PanMoonlight
- KaterinakiL
- Eleni:
- Geo2004
- Tommy_civil
- SolidThom
- Theti8
- anakiriak@yahoo
- SDAN
- Kostakis45
- valantis21
- Phys39
- Αλανι
- Eco2
- Vminkook
- Jessie
- Nino
- JasonPap
- dim6
- TheodoraNt
- Chico
- Anonymous0
- Dionyshs1
- Stelios725
- Elenakii
- Markos
- niaou
- GeorgePap2003
- Angelrap4
- Revexe
- Φραπεδοφιλόσοφος
- xakounaamatata
- panwlethria
- Pink Panther
- Evi_
- Nikoletaant
- Khsskhvhks
- barkos
- endosporia
- Meow
- chara002
- Chrysak25
- Annalad
- CHRYSA S
- Mukumbura
- margik
- Myr239
- Medjnik
- Marioskops
- adstef
- Hopeful22
- KaterinaL
- Ath.kst
- buffon85
- kaymfr
- Γιώργος1
- F1L1PAS
- Parrot
- Gyvenimas
- Anthropaki
- De Broglie
- johnstamatis34
- QWERTY23
- Thmoysides
- Ελεγκολόγος
- XenKon
- Virgi89
- maria2001
- andysbalis
- Ria99
- Alexecon1991
- Mariap.
- Geo8
- nicks1999
- Εριφύλη
- ikigai
- demydemydemy1010
- n1ki20
- BoredPanda
- Maynard
- FoititisI
- panosveki
- Τινα
- john_ex_
- 042003
- Alex_Alex
- L0st
- Ikaria
- Euge.loukia
- Arsyn
- ggl
- Yvonnikou
- Ksenia. Ksenia77
- Eirini1
- YOTAORL
- KimTaehyung
- Aurora Ambrosia
- Xristosdimitra
- TakSimeon
- TonyMontanaEse
- Apocalypse
- 0mar7
- Scott
- Chris1993
- s93060
- Φωτεινη Τζα.
- Antonisbairac1
- George9989
- ΤΖΩΝ
- Ανώνυμη
- diamag
- Nandia 20103
- maria20
- George_dr
- Mari2003
- annamarioumpa
- giwrgos00
- Christosgeorgo
- antonis97
- MarcoReus
- abc1234
- Athina2003
- ΘανάσοςG4
- teo752
- Schlimazel
- Nick23421
- Klaus13
- mary eleni
- lnesb
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Panos_02
- Γιάννη
- Σταυροςκκκ
- Maria.aikaterini
- nekochan
- Student 123
- xexeboi
- Bezbozny
- metallica 1174
- οθεσσαλονικιος
- Tilemmm
- nikolettari
- paulkin94
- Marianna Ds
- Clary
- stefan
- Eri0611
- Τρογκμπα
- Jimmy20
- natalia86
- Gggu
- Ηρω03
- xrisamikol
- Machris
- Devilshjoker
- Nick2325
- Nikitas18
- Theranos
- Demetrapatsia
- Leukosrinokeros
- kosbot6
- bp.pantazis
- jims
- alextheo
- Nosokomos
- Nefeli_
- Ioanna98
- Παναγιωτα
- jimmam
- ΠαναγιωταΔεμ17
- Nick11
- Thrylosveria
- fenia
- Sense
- GreekGuy78387747383
- Liou
- Renia21
- Μπα
- GAS
- pkaloudis
- Cchaos
- Vboo
- Jimmis18
- snowy
- An_uknown_world
- Dunedain
- kostas1233
- Algeo
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Ada ada
- Panfel111
- ale
- ρενακι 13
- pacheiko
- Αλκης Κ.
- Trelare
- Demetria22
- BioChemical
- Evapapa_
- FRT
- Anonymous03
- Cortes
- Memetchi
- Μάνος18
- Angelos12345
- Nia Skg
- Fairydust2
- VasoGrimes
- Lexii
- Manolo165
- Biologylover
- Georgekk
- mickie
- Petros001
- Nikkkpat
- Eua5
- EviKnl
- Antoine
- Λένα-λενάκι
- Vangelis
- Καλλι
- liaiscool
- Theodora03
- kafenovia
- slimshady5134
- Αρχηγος_β3
- Chris2000
- Paragontas7000
- thesupreme
- globglogabgalab
- mar1a
- mathboi
- imyrcarn
- Panos33
- Maria@2000
- ioannam
- m.kannavia3
- JoannaD
- thana
- tzina2002
- Outer Banks
- Askme123
- ThanasisR.
- tempo
- Cristianalrs
- Porfira
- Xara
- kwstas03
- thecrazycretan
- Astrapig
- iminspain
- Studier
- vetas
- eleonora33
- annii
- Moblok
- Makis7
- Niko
- angelaRet
- Devid
- sophiex97
- Vasilis2000kak
- Hetlag
- T C
- Dirouna
- Αριάνα123
- clairesak
- milkyway
- leo41
- reliazag
- TheUnknown
- anastasis06
- CATRIN89
- aekaras 21
- flyingtortoise
- (m)orfs
- FaidraEuler
- mariaab
- Petran001
- Vicky100
- Parsha
- elenicar
- aggelosst9
- Georgepe
- penelopet
- D.a.i.s.y
- clevercat
- maraki67383
- Dunedain10
- chochoru
- Valasia
- UncleJ
- Nik13
- Λυδία
- Alexandros36k
- kellypoz1
- Ιωάννης1234
- hirasawayui
- maria!!!
- Moah34
- Mariliaaa
- Angelosap
- snol
- titiii
- MaryLou
- deciem
- johnpap123
- Alexia1
- Kostas22
- pikrodafnh
- ΣπύροςΔ
- Νομικάριος13
- glamgirl123
- GeorgiaM19
- No name
- AndromedaS
- george7cr7
- idk9920
- Lux
- Nefiki
- Ziekr
- anastasia papa
- Asure
- Μαρία Λι
- missari
- Chris212
- Katia123!
- tkasos2002
- Demy25
- neurogirl
- _Aggelos123
- Xristinaqui
- ag97
- lop1
- KingOfPop
- luisnazariodelima
- Δέσποινα Χ
- eveet
- Val123
- Γιώργος - Κόρινθος
- Joannana
- Katerinadylide
- Tina02
- Aestheticmoon
- eri548
- Abcde41
- ΑφροδίτηΧ
- pink_panther
- tymvorixos
- sweater weather
- Ryuzaki
- Kor1977
- Ijt
- tonhpiame
- uni77
- Mixalis
- Πάνος02
- Anxious
- Nefh_
- Kostakis26
- panagiotis G
- ΒΕΧ2
- giorgosp97
- Belle26
- Olympiacos
- Polipolikalos
- Marin22
- Denkserwti
- Daydreamer
- Nina42
- argiri p
- Marianna35
- geogeo12
- GiorgosN61
- J.Cameron
- Λαμπρινηη
- Γιώργος Πετ
- Robin22
- Sunset01
- Nikoletasch
- Paul77
- MARY Β.
- Arianara S3
- Markaf
- Prak
- jul25
- island
- Rene2004
- giannhs2001
- Alekos7savv
- ada1974
- Johnnnn
- civilian
- Ιωάννα2
- Stefanosxios
- sofiannam
- Eleni21
- foteiniandr
- CuHg
- the purge
- Ggpg
- George12
- manesoyla
- stam72
- St11
- kkko
- zachos57
- desna
- Elena78
- Thanos_D
- Giorno
- Enso
- alexrami
- Bill1996
- Maraki196
- γιω99
- nick 3484
- Greg1900
- Monster Hunter
- azula
- Mhtsos001
- cel123
- Skylos1988
- Jocaste
- jimnikol21
- Σταβι
- harisk18
- Andriana nik
- SocratesAgain
- T20
- johnsala
- katemarg
- Dimitris2001
- Hera167
- panos007
- gwgw_5
- DonaeB
- tasost
- kostas83
- Nurse91
- Greco314
- Anthi02
- Elenii01
- don_vito
- jim2015
- KateRdJ
- tasoss
- marylou_290
- dimitra12
- χημεια4λαιφ
- Elama On Peli
- mitsos14
- Livaja10
- Adolfo valencia
- jean91
- Vasilis25
- giannist_
- jj!
- Fourtou
- Infrared
- Ρινη
- NEKTARIOS11
- alex_man
- dbPoliceOff
- nikos_nikos
- toolooboom
- stamoul1s
- GeorgePAOKara
- DimitraA.
- Zetakallipidou
- MarinChrysanthi
- Panagiotis849
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.