Eugen
Νεοφερμένος
Ρωτας αν ειναι υποχρεωτικο γενικως;φυσικα!δεν εχει να κανει με το αν εχουν καποιο διαμερισμα η οχι...το πιστοποιητικο το βγαζεις απο την χωρα την οποια καταγεσαι και επειτα εδω κανεις μεταφραση
Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση σου!Μήπως μπορείς να μου πεις από που μπορώ να ζητήσω το Ε9??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευα24
Νεοφερμένος
Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση σου!Μήπως μπορείς να μου πεις από που μπορώ να ζητήσω το Ε9??
Απο τον λογιστη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eugen
Νεοφερμένος
Mitsarasss7
Νεοφερμένος
Δεν χάνεις το εξάμηνο. Τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στο νοέμβριο οπότε έχεις δικαίωμα να συμμετάσχεις κανονικά στις εξετάσεις του ιανουαρίου (τουλάχιστον σε όσα μαθήματα δεν έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση). Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο να τα περάσεις αλλά το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις το έχεις. Τα εργαστήρια του α εξαμήνου πιθανόν θα τα παρακολουθήσεις στο χειμερινό εξάμηνο του επόμενου ακαδημαικού έτους, αλλά αυτό είναι και θέμα σχολής.
Επειδή το συγκεκριμένο με αφορά (αν με το καλό την πάρω την μεταγραφή), τα μάθηματα του Α εξαμηνου τα δίνω στην σχολή που πέρασα με πανελλήνιες; (διότι τα παρακολουθώ τώρα) και στην συνέχεια αναγνωρίζονται από το άλλο Πανεπιστήμιο που μεταγράφομαι;
lamprosmak
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση όσον αφορά τις μεταγραφές..Στην πλατφόρμα είχαμε την δυνατότητα να επιλέξουμε δυο αντίστοιχα πανεπιστήμια με το πανεπιστήμιο που περάσαμε...Όταν κάποιος πληρεί τις προϋποθέσεις για να μπει στην πρώτη επιλογή υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν στην δεύτερη επειδή υπάρχουν περισσότερες θέσεις?Και στην περίπτωση που εχουμε βάλει και στις δυο επιλογές πανεπιστήμια που εδρεύουν στην ίδια πόλη υπάρχει δυνατότητα ένστασης σε περίπτωση που μας βάλουνε στην δεύτερη επιλογή?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Στην επιτροπή ενστάσεων εξετάζονται κατά προτεραιότητα οι περιπτώσεις ισοψηφίας σε αριθμό μορίων που ισούνται ή υπερβαίνουν την ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να πάρει ένας υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα. Σ΄αυτήν την περίπτωση η επιτροπή μπορεί να αποφασίσει να μην λάβει υπόψη το κριτήριο των μορίων εισαγωγής και να εγκρίνει τη μετεγγραφή των αιτούντων.
Το πολεοδομικό συγκρότημα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης νοείται ως μία πόλη οπότε αν είσαι τυχερός να έχεις τη δυνατότητα να δηλώσεις δύο επιλογές πανεπιστημίων της ίδιας πόλης και έτσι να αυξήσεις τις πιθανότητες να πάρεις μετεγγραφή, δεν νομίζω ότι θα δικαιωθείς αν κάνεις ένταση.
Επειδή το συγκεκριμένο με αφορά (αν με το καλό την πάρω την μεταγραφή), τα μάθηματα του Α εξαμηνου τα δίνω στην σχολή που πέρασα με πανελλήνιες; (διότι τα παρακολουθώ τώρα) και στην συνέχεια αναγνωρίζονται από το άλλο Πανεπιστήμιο που μεταγράφομαι;
οι μεταγραφές θα βγουν, λογικά, μέσα στο Νοέμβριο και οι εγγραφές στις νέες σχολές θα γίνουν πριν τα Χριστούγεννα. Οπότε εξετάσεις θα δώσεις στη σχολή που θα περάσεις με μετεγγραφή.
Monster Hunter
Νεοφερμένος
Τα δικαιολογητικά θα τα στείλεις στη σχολή σου αν η αίτηση σου γίνει δεκτή όχι από τώρα. Τότε φυσικά θα τα στείλεις στην επιλογή στην οποία έγινες δεκτός και όχι και στις δυο. Συνήθως μπορείς να τα στείλεις ταχυδρομικώς αλλά επειδή αυτό είναι ζήτημα της σχολής θα υποβάλεις σχετική ερώτηση στη γραμματεία .
ευχαριστω!!
StamaS
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Τελικά πόσες είναι όλες οι αιτήσεις ;
Μέχρι το πρωί της Τετάρτης 23/10 είχαν υποβληθεί 8333 αιτήσεις με μοριοδοτούμενα κριτήρια και 3318 αιτήσεις αδελφών.
Guest 329411
Επισκέπτης
than.bimp
Νεοφερμένος
Έκανα την αίτηση και όλα πήγαν καλά.Το θέμα μου είναι ότι δήλωσα αναπηρία =>67% αδελφού (το οποίο ισχύει κανονικά,υπάρχει πιστοποιητικό ΚΕΠΑ),αλλά ο αδερφός μου είναι ετεροθαλής και επομένως ανήκει στην μερίδα του πατέρα του και όχι του δικού μου,συνεπώς δεν εμφανίζεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μου.Ο αδερφος μου ειναι προστατευόμενο μέλος της μητέρας μου,μαζί με εμένα.
Λέτε να υπάρξει κάποιο θέμα και να μου απορρίψουν την μεταγγραφή στο τέλος;
:/
Mitsarasss7
Νεοφερμένος
Παιδιά γεια σας και πάλι,
Έκανα την αίτηση και όλα πήγαν καλά.Το θέμα μου είναι ότι δήλωσα αναπηρία =>67% αδελφού (το οποίο ισχύει κανονικά,υπάρχει πιστοποιητικό ΚΕΠΑ),αλλά ο αδερφός μου είναι ετεροθαλής και επομένως ανήκει στην μερίδα του πατέρα του και όχι του δικού μου,συνεπώς δεν εμφανίζεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μου.Ο αδερφος μου ειναι προστατευόμενο μέλος της μητέρας μου,μαζί με εμένα.
Για ποια σχολή;
than.bimp
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
https://www.foititikanea.gr/φοιτητή...-οι-αιτήσεις-για-τις-κατ-εξαίρεση-μετεγγραφές
Guest 699855
Επισκέπτης
Παιδιά γεια σας και πάλι,
Δεν είμαι σίγουρη αλλά μπορείς να το ρωτήσεις στον Δήμο. Ο αδελφός σου μπορεί να είναι γραμμένος και στις δύο μερίδες. Αν λοιπόν εκτός από την μερίδα του πατέρα του, είναι γραμμένος και στην μερίδα της μητέρας σου (με τα στοιχεία του πατέρα του) δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν τελικά αυτό δεν γίνεται, θα πρέπει να το αποδείξεις με επίσημα δικαιολογητικά (ρώτησε στον Δήμο τι πρέπει να κάνεις).
than.bimp
Νεοφερμένος
Δεν είμαι σίγουρη αλλά μπορείς να το ρωτήσεις στον Δήμο. Ο αδελφός σου μπορεί να είναι γραμμένος και στις δύο μερίδες. Αν λοιπόν εκτός από την μερίδα του πατέρα του, είναι γραμμένος και στην μερίδα της μητέρας σου (με τα στοιχεία του πατέρα του) δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν τελικά αυτό δεν γίνεται, θα πρέπει να το αποδείξεις με επίσημα δικαιολογητικά (ρώτησε στον Δήμο τι πρέπει να κάνεις).
Πήγα σήμερα στο δημαρχίο και πρόσθεσαν στις σημειώσεις οτι η μητέρα μου έχει τέκνο απο προηγούμενο γάμο.Ελπίζω να τους κάνει.
Mitsarasss7
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Πήγα σήμερα στο δημαρχίο και πρόσθεσαν στις σημειώσεις οτι η μητέρα μου έχει τέκνο απο προηγούμενο γάμο.Ελπίζω να τους κάνει.
Μια χαρά! ΄Εγγραψαν και το ονοματεπώνυμο του αδελφού σου ώστε να ταυτοποιήσουν ότι είναι το ίδιο όνομα με αυτό που αναφέρεται στο πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- per33
- Qwerty 0
- Lili
- marpa
- DiKar
- FNC_Sophia
- BiteTheDust
- Entropy24
- panaman
- Derealization
- nefeli10
- mar33
- Fikos
- ismember
- Leopoldos_134
- Lia 2006
- agg41
- chrisvran
- shuuu
- Christos1971
- panosT436
- XRY
- as12df34
- ένας τυχαίος
- ANZ
- PanosApo
- Antonia Alexandra
- Nikleo
- tania7
- MINERVA70
- Alexandros.Kourtis
- Nasia2433266
- kwstas2
- patra2002
- Startx0
- Drglitterstar
- flaura
- liana
- Avalon12
- Specon
- constansn
- dmav
- electra7
- astroskoni
- Giota_pel
- Arvacon
- SoyN
- angel27_
- Νικολης2004
- redarrow
- alpha.kappa
- Evaa
- rospy
- Vasilikii
- oups
- phoni
- Unboxholics
- Τριδυμομαμά
- Fofifofi78
- ladybookworm
- Latos
- Μαραθ22
- pinelopikaxrila20@gm
- kap
- Mary_03
- ΑναστασιαΜνκ
- Billas
- alanirun
- Mariap.
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Velissarios
- plantbee
- Alin22
- Τινα
- alexgiann
- Appolon
- ΤΖΩΝ
- L0st
- George9989
- MariaK11
- Panfel111
- Στάθης Παναγιωτ
- ARROWking
- Antonela123
- Anestis123
- Alexandr0s7
- Maria.aikaterini
- Ανώνυμη
- nikolettari
- spring day
- Chrisa
- ΜαρΝ
- Clary
- 042003
- Αννα1
- Annou1
- nekochan
- maria20
- Nanat
- ioannam
- Ελεν
- ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
- Thrylosveria
- Evapapa_
- vero_rove
- Demetrapatsia
- sakis2003
- Σοφια2002
- tfghp
- katerinavld
- Vickyoustgl
- GEO.EPAN
- giannisgbrl
- than.bimp
- Cheryl
- SlimShady
- ale
- EcoBill
- student1234
- Devid
- Dirouna
- Δέσποινα Χ
- Μanos23
- imyrcarn
- iminspain
- Cortes
- zoi._k3
- Kleanth
- Kostakis26
- ΕΛΛΗ*
- Αλκης Κ.
- eveet
- AndromedaS
- GiorgosNeras
- Hello23
- Natassa02
- Nono
- Γιωργος15773
- Z1999
- De Broglie
- Μαρία Λι
- AnaMnk
- Kriskrisaki
- ματινα14
- argiri p
- Ana
- Greg.kr
- B747
- zachos57
- MARY Β.
- dim6
- CHRYSA S
- Ερωτηματικά
- Χριστίνα_
- ΑΘΗΝΑΙΚΗ
- giorgosp97
- eri548
- KElPa
- Γιοκα
- Mako777
- Greg1900
- georgecr7
- Barka
- Elena78
- Wannabe ψυχολόγος
- Sofoklis89
- Stelios725
- Medjnik
- ada1974
- nikolsalp
- Maraki196
- Ευαγγελία2001
- Ροβερτα
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- mpampouska34
- MarDm10
- Vspan
- Ghk
- mpampouras
- leo41
- Astrapig
- Christ_8
- kostas1233
- island
- Scandal
- Paul77
- Eva
- aggelosst9
- George2002
- natalix
- Rita
- Evcathy
- iManosX13
- GeoCommand
- Jocaste
- Yiorgosk
- Nefeli01
- DevanG
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Viedo
- Kostakis45
- victor 21
- PapaLui
- Thanos_D
- tsiobieman
- Emilonop
- Ggpg
- jimis2001
- jim2015
- charmander
- hirasawayui
- NEKTARIOS11
- Marianna35
- olga123
- eophermeral
- merribou
- roud
- Lylou
- kristinbacktoschool
- Ryuzaki
- cel123
- major1965
- Stroka
- Monster Hunter
- KingOfPop
- tonyler
- Earendil
- lnesb
- Armark
- TonyMontanaEse
- EiriniS20
- Revekka
- Polipolikalos
- tasost
- gwgw_5
- giannist_
- JohnGreek
- Βαγγέλης Κομνής
- PanosCh002
- Alex2001
- the purge
- eddie21
- Αριάνα123
- Makis7
- Νομικάριος13
- Unseen skygge
- tymvorixos
- nucomer
- Mukumbura
- tselias
- uni77
- stamoul1s
- LTCrete
- marylou_290
- Scott
- Greco314
- KONNΟΣ
- Neffii
- Zgian
- Έμμα
- Libertus
- Stathis2001a
- Anthi02
- DimitraA.
- harisk18
- Naki_Marina
- Steffie88
- Eua5
- Mary98
- NikosGer
- Giorno
- george777
- Rk15
- Άρτεμις Α.
- kostas83
- eukleidhs1821
- Elel
- Zetakallipidou
- kostas1324
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.