American Economist
Επιφανές μέλος
Α είναι όνειρο δεν μπορεί!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Δεν περίμενα ότι θα περάσω γιατί είχα 0 μορια.
Guest 699855
Επισκέπτης
Καλήσπερα φοιτητηστου Παν.Αιγαιου εγω αιτηθηκα μετεγγραφη αλλα δεν με δεχτηκαν σε κανενα απο τα δυο πανπηστημια ΠΑΠΕΙ-ΟΠΑ λετε να με δεχτουν με την ενσταση? Εχω 4 μορια(3=οικονομικα, 1=τριτεκνοι) και βαθμο πανελληνων 10486 ποια ειναι η αποψη σας ??
Μπορείς να κάνεις ένσταση για να είσαι ήσυχος ότι εξάντλησες όλες τις επιλογές που σου δίνονται αλλά αν δεν είχες συμπληρώσει κάτι λάθος στην αρχική αίτηση μετεγγραφής ή αν δεν προέκυψε μέσα σ΄αυτό το διάστημα κάποιο διαφορετικό στοιχείο, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι.
Guest 699855
Επισκέπτης
Δηλαδή πέρασα εκπα;;;ο Θεέ μου δεν είμαι καλά;;;
Α είναι όνειρο δεν μπορεί!!!!!!!!!!!!!!
΄Αντε βρε, ούτε το σύμπαν δεν άντεξε την κουταμάρα που ήθελες να κάνεις να ξαναδώσεις πανελλαδικές για την ίδια σχολή αλλά σε άλλη περιοχή και συνωμότησε για να πάρεις τη μετεγγραφή! Πολύ τυχερός είσαι! Καλές σπουδές να έχεις!
American Economist
Επιφανές μέλος
Παιδιά τωρα τι διαδικασία πρέπει να κάνω;έχουν ανοίξει η εγγραφές;;;
Ευχαριστώ παρά πολύ.Δεν το πιστεύω ούτε και εγώ καθώς είχα 0 μόρια.
Παιδιά τωρα τι διαδικασία πρέπει να κάνω;έχουν ανοίξει η εγγραφές;;;
θα περιμενεις ανακοινωση απο το εκπα στην ιστοσελιδα μαλλον,μετα πρεπει να πας τα δικαιολογητικα και την βεβαιωση διαγραφης απο το τμημα που περασες.
Guest 699855
Επισκέπτης
Ευχαριστώ παρά πολύ.
Να δεις στις ανακοινώσεις του σάιτ του τμήματος, το πρόγραμμα διδασκαλίας και ν΄αρχίσεις από σήμερα κιόλας να παρακολουθείς τα μαθήματα.΄Αντε αρκετό χρόνο έχασες! Και στην εξεταστική του Φεβρουαρίου να μας πεις τους βαθμούς που πήρες!΄Εχω μεγάλες απαιτήσεις από σένα!
iliasbellos
Νεοφερμένος
Να σημειωθει πως οτι εγραψα πανω δεν αναφερεται σε καποιο συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα...!! απλα ηθελα να εκφρασω την οργισμενη μου απογοητευση πανω στο θεμα γτ για δευτερη χρονια δε θα συνεχισω τις σπουδες μου...και οπως το κοβω αναγκαστω να τα παρατησω!!
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Παιδια να σας ρωτησω κατι.Εγω ειχα 0 μορια για μεταγραφη ομως μου λεει οτι εχετε επιλεγει για μεταγγραφη.Πρεπει να παω δικαολογιτικα?δεν εχει εγκριθει η μεταγραφη;
Guest 699855
Επισκέπτης
Παιδια να σας ρωτησω κατι.Εγω ειχα 0 μορια για μεταγραφη ομως μου λεει οτι εχετε επιλεγει για μεταγγραφη.Πρεπει να παω δικαολογιτικα?δεν εχει εγκριθει η μεταγραφη?
Οι μετεγγραφές οριστικοποιούνται όταν ο υποψήφιος καταθέσει στη γραμματεία της σχολής που μετεγγράφηκε τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής που υπέβαλε και αποδεικνύουν τους λόγους που επικαλείται για να πάρει την μετεγγραφή. Εσύ που δεν επικαλέστηκες κανέναν λόγο, το μόνο που χρειάζεται να καταθέσεις είναι μια εκτύπωση της οριστικοποιημένης ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής που φέρει αριθμό πρωτοκόλλου και δεν ξέρω μήπως σου ζητήσουν και βεβαίωση εγγραφής από τη σχολή που μπήκες. Για ρίξε μια ματιά στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής σου. Εκεί που γράφει "Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την μετεγγραφή", δεν αναφέρει τίποτα;
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
Αρα ισχυει η μεταγραφη εχω περασει οριστικα???
ΝΑΙ βρε χαζούλη! ΄Εχεις περάσει οριστικά! Τι να σου πω βρε Φώτη η τόσο μεγάλη χαρά που έχεις, μεταφέρεται και σ΄εμένα! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαμογελάω όταν βλέπω τα μηνύματά σου!
Δες εδώ την περσινή ανακοίνωση της σχολής σου για την εγγραφή των μετεγγραφέντων https://www.econ.uoa.gr/anakoinoseis...meteggrafi-toy-akadhmaikoy-etoys-2017-18.html
American Economist
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 66 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 325 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- VasilisK00
- agg41
- Sotiris 12
- DiKar
- per33
- Qwerty 0
- Lili
- marpa
- FNC_Sophia
- BiteTheDust
- Entropy24
- panaman
- Derealization
- nefeli10
- mar33
- Fikos
- ismember
- Leopoldos_134
- Lia 2006
- chrisvran
- shuuu
- Christos1971
- panosT436
- XRY
- as12df34
- ένας τυχαίος
- ANZ
- PanosApo
- Antonia Alexandra
- Nikleo
- tania7
- MINERVA70
- Alexandros.Kourtis
- Nasia2433266
- kwstas2
- patra2002
- Startx0
- Drglitterstar
- flaura
- liana
- Avalon12
- Specon
- constansn
- dmav
- electra7
- astroskoni
- Giota_pel
- Arvacon
- SoyN
- angel27_
- Νικολης2004
- redarrow
- alpha.kappa
- Evaa
- rospy
- Vasilikii
- oups
- phoni
- Unboxholics
- Τριδυμομαμά
- Fofifofi78
- ladybookworm
- Latos
- Μαραθ22
- pinelopikaxrila20@gm
- kap
- Mary_03
- ΑναστασιαΜνκ
- Billas
- alanirun
- Mariap.
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Velissarios
- plantbee
- Alin22
- Τινα
- alexgiann
- Appolon
- ΤΖΩΝ
- L0st
- George9989
- MariaK11
- Panfel111
- Στάθης Παναγιωτ
- ARROWking
- Antonela123
- Anestis123
- Alexandr0s7
- Maria.aikaterini
- Ανώνυμη
- nikolettari
- spring day
- Chrisa
- ΜαρΝ
- Clary
- 042003
- Αννα1
- Annou1
- nekochan
- maria20
- Nanat
- ioannam
- Ελεν
- ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
- Thrylosveria
- Evapapa_
- vero_rove
- Demetrapatsia
- sakis2003
- Σοφια2002
- tfghp
- katerinavld
- Vickyoustgl
- GEO.EPAN
- giannisgbrl
- than.bimp
- Cheryl
- SlimShady
- ale
- EcoBill
- student1234
- Devid
- Dirouna
- Δέσποινα Χ
- Μanos23
- imyrcarn
- iminspain
- Cortes
- zoi._k3
- Kleanth
- Kostakis26
- ΕΛΛΗ*
- Αλκης Κ.
- eveet
- AndromedaS
- GiorgosNeras
- Hello23
- Natassa02
- Nono
- Γιωργος15773
- Z1999
- De Broglie
- Μαρία Λι
- AnaMnk
- Kriskrisaki
- ματινα14
- argiri p
- Ana
- Greg.kr
- B747
- zachos57
- MARY Β.
- dim6
- CHRYSA S
- Ερωτηματικά
- Χριστίνα_
- ΑΘΗΝΑΙΚΗ
- giorgosp97
- eri548
- KElPa
- Γιοκα
- Mako777
- Greg1900
- georgecr7
- Barka
- Elena78
- Wannabe ψυχολόγος
- Sofoklis89
- Stelios725
- Medjnik
- ada1974
- nikolsalp
- Maraki196
- Ευαγγελία2001
- Ροβερτα
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- mpampouska34
- MarDm10
- Vspan
- Ghk
- mpampouras
- leo41
- Astrapig
- Christ_8
- kostas1233
- island
- Scandal
- Paul77
- Eva
- aggelosst9
- George2002
- natalix
- Rita
- Evcathy
- iManosX13
- GeoCommand
- Jocaste
- Yiorgosk
- Nefeli01
- DevanG
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Viedo
- Kostakis45
- victor 21
- PapaLui
- Thanos_D
- tsiobieman
- Emilonop
- Ggpg
- jimis2001
- jim2015
- charmander
- hirasawayui
- NEKTARIOS11
- Marianna35
- olga123
- eophermeral
- merribou
- roud
- Lylou
- kristinbacktoschool
- Ryuzaki
- cel123
- major1965
- Stroka
- Monster Hunter
- KingOfPop
- tonyler
- Earendil
- lnesb
- Armark
- TonyMontanaEse
- EiriniS20
- Revekka
- Polipolikalos
- tasost
- gwgw_5
- giannist_
- JohnGreek
- Βαγγέλης Κομνής
- PanosCh002
- Alex2001
- the purge
- eddie21
- Αριάνα123
- Makis7
- Νομικάριος13
- Unseen skygge
- tymvorixos
- nucomer
- Mukumbura
- tselias
- uni77
- stamoul1s
- LTCrete
- marylou_290
- Scott
- Greco314
- KONNΟΣ
- Neffii
- Zgian
- Έμμα
- Libertus
- Stathis2001a
- Anthi02
- DimitraA.
- harisk18
- Naki_Marina
- Steffie88
- Eua5
- Mary98
- NikosGer
- Giorno
- george777
- Rk15
- Άρτεμις Α.
- kostas83
- eukleidhs1821
- Elel
- Zetakallipidou
- kostas1324
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.