Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!!
Εσείς οι υπόλοιποι τι κάνατε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ.
Εάν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις δωρητής πρέπει να πας να το δηλώσεις στην αστυνομία....!!!!
Δες γενικότερα τι παίζει, ελπίζω να καταλάβεις. https://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4624855
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε με το τετραγωνάκι που αναφέρει εάν είστε δωρητές οργάνων; Γιατί έχω μπερδευτεί. Άκουσα πως αν ΔΕΝ το τσεκάρεις, θεωρείσαι αυτόματα ότι ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ.
μην αγχώνεσαι, δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο! γιατί εγώ που δεν τσέκαρα τίποτα από αυτά, στο τέλος τις αίτησις που μου έδειχνε μαζεμένα όσα είχα επιλέξει για να τα ελέγξω, στο σημείο με τι δωρεά οργανων έλεγε αν θυμάμαι καλά ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'είμαι' δωρητής και από κάτω ότι δεν θέλω να αναγράφεται στην ταυτότητα μου ότι 'δεν είμαι' δωρητής.(κάπως έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά).. όταν τελειώσεις την αίτηση σου κοίτα το και θα καταλάβεις..! πάντως ρε παιδιά ήθελα να ξερα, υπάρχει άνθρωπος σε όλη την Ελλάδα που το δήλωσε αυτό??
ἅλς
Διάσημο μέλος
Αυτό πάλι πώς προέκυψε;
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ακομη δεν εχω κανει αιτηση
Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εσύ δεν έχεις καν κωδικούς
Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν.
Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λενε θα τους ερθουν απο την διοικουσα αρχη,και μετα θα μας τους στειλουν.
Με ταχυδρομικο περιστερι,γρηγοροτερα θα εφταναν
σημερα στην βιοχημεια που ησουν?δεν σε ειδα
Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εγώ σε είδα, σε χαιρέτησα κιόλας σε κάποια φάση, αλλά χασμουριόσουν ήμουν μια σειρά κάτω με τις κοπελιές. Άντε γιατί ήμουν μονάχη ανάμεσα σε σας τους μαντραχαλάδες
Ημουν προσηλωμενος στο μαθημα φαινεται
Εν τω μεταξυ ημασταν ολοι σε μια σειρα
Next time,ελα να εισαι μοναχη μαζι μου
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εκανα αιτηση μολις τωρα..ποτε ολοκληρωνεται ξερουμε? Κ επισης απο που παιρνω την ταυτοτητα?
Εσύ δήλωσες το μαγαζί εμάς ρωτάς από που θα την πάρεις?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
A νεεε σωστα. Το μαγαζι ειναι vodafone η o,τι ναναι?
vodafone είναι αλλά όχι οποιοδήποτε.......Δήλωσες κάποιο συγκεκριμένο
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Επιτέλους πέρασε και από την γραμματεία
ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
θα αρχίσω να πιστεύω ότι έβαλες μέσο χαχαχΣΤΑ ΛΕΓΑ!!! θυμασαι
Αν κρίνω από το πόσο νωρίς έγινε η δική σου, μαλλον έχει σημασία το πόσο ωραίος είναι αυτός στην φωτογραφία
κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.