Elisavet21
Δραστήριο μέλος
παιδια εγω δεν εχω κανει αιτηση ακομα. δεν μ εχουν δωσει τουσ κωδικους ακομα. τη δευτερα ξεκιναω. πειραζει αν δεν το εχω >??????????
Όχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Εμενα προσωπικα μου φαινεται ιδιο με περυσι. Ουτε πιο σκληρο, ουτε πιο ανθεκτικο. Επισης, για καποιο λογο κιτρινισαν τη φωτογραφια μου και φαινομαι σαν κινεζος!!
Btw, πολυ καλη η προσφορα της vodafone.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου λένε όλοι ότι μοιάζω σαν κινεζάκι, αν κιτρίνισε τώρα και η φωτογραφία...
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω όλες οι φωτογραφίες να μην έχουν την κίτρινη απόχρωση που γράφεις.
Μου λένε όλοι ότι μοιάζω σαν κινεζάκι, αν κιτρίνισε τώρα και η φωτογραφία...
Τι να σου πω, δεν ξερω. Ειμαι ο πρωτος απο την παρεα μου που το εχει παρει. Αλλα και παλι η φωτογραφια ειναι τοσο μικρη, που με δυσκολια φαινεσαι...
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα αλλάξει ότι τώρα το υπουργείο θα ελέγχει κεντρικά σε ποιους θα δίνει και σε ποιους όχι!
Ζήτω ο ανανεωμένος νόμος Διαμαντοπούλου
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
παιδια εγω δεν εχω κανει αιτηση ακομα. δεν μ εχουν δωσει τουσ κωδικους ακομα. τη δευτερα ξεκιναω. πειραζει αν δεν το εχω >??????????
Εγώ πήγα στη γραμματεία, της είπα για τους κωδικούς και μου απάντησε στις 8 του μήνα... (που αρχίζουμε τα μαθήματα.)
Τώρα δε ξέρω αν ισχύει για όλα τα τμήματα, επειδή είδα ότι είσαι τει στο λέω. (:
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
ενα μαυρο χαλι ειναι -.- αυτο το πρασινο ειναι σαν να χει ξερασει καποιος πανω της
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω να μην κάνουν άλλη μια βδομάδα τώρα να πουν το γιες. Θα, θα, θα τρελαθώ !
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Δευτέρα την έκανα, Τρίτη εγκρίθηκε. Πότε θα εκτυπωθεί όμως;
Η γραμματεία του τμήματος σου είναι καλήήήήή Τσακ μπαμ!
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
τουλαχιστον εγκριση δε θα πρεπε να εχω λαβει?
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Καλή;... δεν θα το έλεγα. Από κοντά τουλάχιστον με άφησαν με μια πικρία.Η γραμματεία του τμήματος σου είναι καλήήήήή Τσακ μπαμ!
Η πρώτη μου επαφή με την ελληνική γραφειοκρατία:
Μία έπαιρνε τα χαρτιά... άλλη τα πέρναγε στο pc, άλλη έβαζε υπογραφές και ένας τελευταίος έβαζε σφραγίδα.
Και σε στραβοκοιτούσαν κιόλας που τους ενόχλησες... xD
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Εμένα ήταν εξυπηρετικότατη ! Όλες οι κυρίες μέσα. Πολύ γλυκές θα έλεγα μάλιστα Μου έπιασαν και συζήτησηΚαλή;... δεν θα το έλεγα. Από κοντά τουλάχιστον με άφησαν με μια πικρία.
Η πρώτη μου επαφή με την ελληνική γραφειοκρατία:
Μία έπαιρνε τα χαρτιά... άλλη τα πέρναγε στο pc, άλλη έβαζε υπογραφές και ένας τελευταίος έβαζε σφραγίδα.
Και σε στραβοκοιτούσαν κιόλας που τους ενόχλησες... xD
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
πριν λαβετε το ειδοποιητικο μηνυμα για να παραλαβετε την ταυτοτητα σας ειχαν στειελει ενα αλλο το οποιο να σας ενημερωνει για το αν η γραμματείας σας ενεκρινε την αιτηση σας?
όχι... για να δεις αν έχει εγκριθεί, μπες στην ιστοσελίδα του πάσο, βάλε πάλι όνομα χρηστη και κωδικό όπως έκανες όταν είχες κάνει την αίτηση και σου το λέει εκεί σε ένα πλαίσιο...
kwstas211t
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.