{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Περίπου 2 μέρες μετά την έγκριση της αίτησης από τη γραμματεία έρχεται το sms.Παιδιά ξέρετε περίπου πόσο καιρό κάνει για να βγει το πάσο; Την αίτηση την έκανα την Δευτέρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)Εγώ έβαλα εκεί που είμαι δημότης,ουσιαστικά αυτό σημαίνει μόνιμη κατοικία.Ένας φίλος έβαλε εκεί που νοικιάζει.Δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό γενικά.Εχω καποιες αποριες...
1)Μονιμη κατοικια βαζουμε εκει που μενουν οι γονεις μας και μεις μεχρι τον αυγουστο,ή το σπιτι που νοικιαζει ο πρωτοετης?
2)πρεπει να βαλουμε οπωσδηποτε την ιδια φωτο που εχουμε σε ολα τα αλλα δημοσια εγγραφα??(τριπτυχο κτλπ) ή μπορουμε να βαλουμε και διαφορετικη?
3)το ανοιχτο καφε θεωρειται ουδετερο φοντο?
4)οταν συναινεις να γινεις δωρητης οργανων,ποτε(ηλικιακα)και ποια οργανα μπορεις να δωρησεις...?
και τελος...πηγα να μπω πριν και μου βγαζει αυτο στην υποβολη αιτησης:
CAS is Unavailable
There was an error trying to complete your request. Please notify your support desk or try again.
τι σημαινει αυτο ωρε?
2)Ότι θες.
3)Πρέπει να φαίνεσαι καθαρά.Εγώ για να μη ψάχνομαι σκάναρα τις φωτογραφίες που μου είχαν βγάλει πέρσυ όταν πήγα για εγγραφή και είμαι τζιτζι
4)Λογικά όποια όργανα σου κάνουν.Ξες αν πάθεις κάτι και σου πάρουν τα όργανα βλέπουν τι είναι καλό και τι όχι και αναλόγως πράττουν.
Sal Paradise
Δραστήριο μέλος
CAS is Unavailable
There was an error trying to complete your request. Please notify your support desk or try again.
γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω(εστω προγραμματιστης)????
δεν μπορω να μπω να συμπληρωσω την αιτηση για την ταυτοτητα...
Η αληθεια ειναι οτι την πρωτη φορα που μπηκα,το κλεισα βιαστικα χωρις να πατησω αποσυνδεση...
μηπως πρεπει να παω σε ιντερνετ καφε μηπως και στο λαπτοπ μου εχουν κατοχυρωθει οι κωδικοι?
refresh
Νεοφερμένος
ναι ρε μαν ευχαριστω για τις ινφο,αλλα συνεχιζει να μου βγαζει αυτο το κειμενακι στην πιστοποιηση χρηστων:
CAS is Unavailable
γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω(εστω προγραμματιστης)????
δεν μπορω να μπω να συμπληρωσω την αιτηση για την ταυτοτητα...
Η αληθεια ειναι οτι την πρωτη φορα που μπηκα,το κλεισα βιαστικα χωρις να πατησω αποσυνδεση...
μηπως πρεπει να παω σε ιντερνετ καφε μηπως και στο λαπτοπ μου εχουν κατοχυρωθει οι κωδικοι?
Εισαι πρωτοετης ; Γιατι και μενα το ιδιο μου βγάζει σημερα! Ή κατι έχει παθει το συστημα ή τους πρωτοετής θα ξεκινησουν να τους δεχεται το συστημα απο 1/10( καπου πηρε το ματι μου ενα σχετικο δελτιο ύπου)
Sal Paradise
Δραστήριο μέλος
Εισαι πρωτοετης ; Γιατι και μενα το ιδιο μου βγάζει σημερα! Ή κατι έχει παθει το συστημα ή τους πρωτοετής θα ξεκινησουν να τους δεχεται το συστημα απο 1/10( καπου πηρε το ματι μου ενα σχετικο δελτιο ύπου)
ναι πρωτοετης ειμαι φιλε,αλλα το θεμα ειναι οτι την πρωτη φορα(26/09) μπηκα κανονικοτατα!τωρα δεν μπορω να μπω...
refresh
Νεοφερμένος
ναι πρωτοετης ειμαι φιλε,αλλα το θεμα ειναι οτι την πρωτη φορα(26/09) μπηκα κανονικοτατα!τωρα δεν μπορω να μπω...
Χαχαχα! Κοπέλα είμαι ! Άρα κάποιο πρόβλημα έχει το σύστημα σήμερα! Και γω το βαλα 20 φορες σημερα και δε με βάζει ! Ας μας πει και καποιος άλλος αν μπόρεσε σημερα να μπει!
Sal Paradise
Δραστήριο μέλος
Χαχαχα! Κοπέλα είμαι ! Άρα κάποιο πρόβλημα έχει το σύστημα σήμερα! Και γω το βαλα 20 φορες σημερα και δε με βάζει ! Ας μας πει και καποιος άλλος αν μπόρεσε σημερα να μπει!
συγνωμη για την αλλαγη φυλου!λαθος κεκτημενης ταχυτητας!εγω παντως θα παρω τηλεφωνο στη γραμματεια του τμηματος μου τη δευτερα!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βάλεις τη διεύθυνση της πόλης από την οποία ήρθες και μένουν μόνιμα οι γονείς σου.εμ, στο κενο για μονιμη κατοικια ξερει κανεις εαν οσοι φοιτητες προερχονται απο αλλη πολη ποια διευθυνση βαζουν; (λεω να μην διαβασω τις 50 σελιδες του θεματος μηπως υπαρχει η απαντηση :S ) περυσι ειχα βαλει στον τοπο φοιτησης
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βάλεις τη διεύθυνση της πόλης από την οποία ήρθες και μένουν μόνιμα οι γονείς σου.
really ? ισως να παρω και ενα τηλ το γραφειο αρωγης χρηστων
Oh yeah baby!really ? ισως να παρω και ενα τηλ το γραφειο αρωγης χρηστων
Επικοινώνησα εγώ ηλεκτρονικά με το γραφείο αρωγής και μου είπαν αυτό που σου λέω (δες συννημένη εικόνα). Πάντως και εγώ για το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου πέρυσι την διεύθυνση προσωρινής κατοικίας έδωσα. Μάλλον αυτό ζητούσε πέρυσι.
Συνημμένα
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Oh yeah baby!
Επικοινώνησα εγώ ηλεκτρονικά με το γραφείο αρωγής και μου είπαν αυτό που σου λέω (δες συννημένη εικόνα). Πάντως και εγώ για το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου πέρυσι την διεύθυνση προσωρινής κατοικίας έδωσα. Μάλλον αυτό ζητούσε πέρυσι.
οκ τοτε
ευχαριστω πολυ
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια να κανω μια ερωτηση?? ειμαι πρωτοετης και δενμ εχουν δωσει ακομα το κωδικο . επομενως οταν αρχισουν τα μαθηματα και δεν εχω το πασο ακομα πειραζει???
Όχι εφόσον οι συμφοιτητές σου πρωτοετείς βρίσκονται στην ίδια θέση με εσένα. Προς το παρόν δεν σου χρειάζεται ο κωδικός, επειδή δεν έχουν αρχίσει τα μαθήματα. Σε οτι αφορά το πάσο, επειδή δεν είχες πέρισυ, ίσως υπάρξει πρόβλημα με τα φοιτητικά εισητήρια στα λεωφορεία (αν αγοράσεις φοιτητικό και σε κάνουν έλεγχο).
ἅλς
Διάσημο μέλος
Απλά να έχεις μαζί σου ένα επικυρωμένο αντίγραφο της βεβαίωσης για πιθανό έλεγχο εισιτηρίων. Είσαι καλυμμένη δεν έχεις πρόβλημα (μέχρι να βγει η ταυτότητα/paso)
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα παιδιά απο πάνω αναφέρουν περι μη υπαρξης κωλυματος σε περιπτωση μη κατοχης πασο αλλά ειναι απαραιτητη η βεβαιωση εγγραφης για τα μειωμενα εισητηρια. Μην αγχεσαι... υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα στη ζωη.τι προβλημα? με αγχωσες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.