Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsimtsikestisi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Να ανησυχήσω???
να ψαχτείς σε πρώτη φάση...
souzana
Δραστήριο μέλος
πολύ γρήγορα...αρχίζω να ανυσηχω
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
εμένα μου ήρθε μήνυμα να παω να την παραλάβω
πολύ γρήγορα...αρχίζω να ανυσηχω
O Χριστός και η Παναγία, εμένα ακόμα δεν την έχει εγκρίνει η γραμματεία την αίτηση!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβαΛέει κάπου ότι το πάσο ισχύει μέχρι 8/2017. Ισχύει το ν+2 εδώ, ε; Άρα δεν θα ξαναβγάλουμε πάσο ποτέ ξανά;
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Alexandra8
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ρε παιδια εχω να κανω μια ερωτηση...ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ???ΤΟ ΠΑΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ,ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Το πάσο το φτιάχνεις από προχθές, τι φταίει η γραφειοκρατία;
Τι σου φταίνε τα μαθήματα;
Alexandra8
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
τι τι φταιει βρε συ? τοση πολυ χαρτουρα για σιτηση για τισ φωτωτυπιες και ολα αυτα για να γραφτεισ και να παρεις ενα πασο...εννοω με τα μαθηματα που κανεις δεν ξερει ποτε αρχιζουν αφου εχουν απεργια τουλαχιστον στο δικο μ
Μην πας ποτέ σε ΔΟΥ.
Απεργία έχουν σήμερα, όχι 2 μήνες.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν μισή ώρα ολοκλήρωσα την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ. Τώρα προχώρησα στην αίτηση για πάσο. Πήγα στο site https://paso.minedu.gov.gr/ και πάτησα "Υποβολή Αίτησης" στα δεξιά. Μετά μου βγάζει δύο λίστες με επιλογές. Στην αριστερή γράφει το εξής:
Σημείωση: Οι Προπτυχιακοί Φοιτητές μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης από το Ίδρυμα στο οποίο ανήκουν επιλέγοντας "Προπτυχιακός" στο δεξί μέρος της σελίδας.
Έτσι λοιπόν διάλεξα την επιλογή Προπτυχιακός στο δεξί μέρος της σελίδας, και μεταφέρθηκα στην Υποδομή Πιστοποίησης και Εξουσιοδότησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκεί έβαλα το username και τον κωδικό που δημιούργησα στην εγγραφή μου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ, αλλά μου βγάζει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός. Δοκίμασα ξανά, αλλά τίποτα. Μου βγάζει το εξής:
"Η είσοδος απέτυχε γιατί το όνομα χρήστης ή ο κωδικός πρόσβασης ήταν λάθος.
Ξαναδοκιμάστε ή ελέγξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας και του κωδικού πρόσβασης."
Στον έλεγχο της κατάστασης του λογαριασμού μου όμως συνδέομαι κανονικά. Τι κάνω λάθος;
Alexandra8
Νεοφερμένος
Όχι, έχουν παραπάνω τουλάχιστον στη δική μου.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατα πασα πιθανοτητα ομως, δεν κανεις τιποτα λαθος . Το συστημα τους δεν αντεχει.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω το ιδο προβλημα εχω δεν ξερω τι συμβαινειΚαλησπέρα!
Πριν μισή ώρα ολοκλήρωσα την εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ. Τώρα προχώρησα στην αίτηση για πάσο. Πήγα στο site https://paso.minedu.gov.gr/ και πάτησα "Υποβολή Αίτησης" στα δεξιά. Μετά μου βγάζει δύο λίστες με επιλογές. Στην αριστερή γράφει το εξής:
Σημείωση: Οι Προπτυχιακοί Φοιτητές μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης από το Ίδρυμα στο οποίο ανήκουν επιλέγοντας "Προπτυχιακός" στο δεξί μέρος της σελίδας.
Έτσι λοιπόν διάλεξα την επιλογή Προπτυχιακός στο δεξί μέρος της σελίδας, και μεταφέρθηκα στην Υποδομή Πιστοποίησης και Εξουσιοδότησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκεί έβαλα το username και τον κωδικό που δημιούργησα στην εγγραφή μου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ, αλλά μου βγάζει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός. Δοκίμασα ξανά, αλλά τίποτα. Μου βγάζει το εξής:
"Η είσοδος απέτυχε γιατί το όνομα χρήστης ή ο κωδικός πρόσβασης ήταν λάθος.
Ξαναδοκιμάστε ή ελέγξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας και του κωδικού πρόσβασης."
Στον έλεγχο της κατάστασης του λογαριασμού μου όμως συνδέομαι κανονικά. Τι κάνω λάθος;
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.