MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
(ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να γίνεται............ σε εμάς υπάρχει pc lab ανοιχτό αρκετές ώρες της ημέρας που μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάθε φοιτητής)
Κατά τα άλλα μπορείτε να κάνετε την αίτηση τπτ νεκρές ώρες, πχ 4-5πμ που ο περισσότερος κόσμος κοιμάται
(δείτε τπτ "αϋπνίες" μέχρι τότε, καμιά ταινία, βγείτε στους δρόμους με ένα σεντόνι και τρομάξτε τους γείτονες κτλ...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakisH
Εκκολαπτόμενο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πήγα στο φωτογράφο που μου είχε βγάλει τις φωτογραφίες για την εγγραφή και του ζήτησα να μου τις περάσει σε ένα φλασάκι. Οπότε το φόντο είναι άσπροστις φωτο που βαλατε , σε τι στυλ ειναι? κυριως με ενδιαφερει το φοντο , πρεπει να ειναι ασπρο πχ ή οτι ναναι απο πισω
καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς πόσες ημέρες θέλει για να εκδοθεί η ταυτότητα?
https://academicid.minedu.gov.gr/Deadlineαπαντηστε μου κ εμενα ισχυει οτι πρεπει να περασουν 10 μερες απο την εγγραφη που εκανες στη σχολη μεχρι να κανεις την αιτηση για τοο πασο;
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...in-ekdosi-tis-neas-foititikis-taytotitas.htmlαπαντηστε μου κ εμενα ισχυει οτι πρεπει να περασουν 10 μερες απο την εγγραφη που εκανες στη σχολη μεχρι να κανεις την αιτηση για τοο πασο;
Τι δε καταλαβαινεις;
μπα εμενα δε μ ειπαν κατι...ισως φταιει που εκανα την εγγραφη την πρωτη μερα!στο αγορι της κολλητης μου οταν γραφτηκε του ειπαν οτι για να κανει το πασο πρπει να περασουν καπου στις 10 μερες απο την εγγραφη ειπαν σε κανεναν απο σας κατι τετοιο;;;;
δεν εδιναν ουτε username ουτε password.
τι παιζει? θα τα παρουμε αργοτερα?
επισης ουτε το λεγομενο τριπτυχο μας εδωσαν.
οχι τιποτα αλλα δεν μπορει να κανω και αιτηση για πασο.
GeoSrch
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναικατα την αιτηση γραφει σε ενα σημειο τρεχον εξαμηνο....εγω που περασα φετος θα βαλω 1ο??
χαχαχαχαχαχαχα ρε παιδια αλλο λεω εγω εκανα την εγγραφη την παρασκευη.επειδη εχουν περασει μονο 3 μερες μηπως γ αυτο δεν μου δεχεται το συστημα τους κωδικους;.....δεν ξερω πως γινεται.οταν συμπληρωνεις τα εντυπα στη γραμματεια,μολις φευγεις,αμεσως εισαι γραμμενος στο πανεπιστημιο σου; η πρεπει να περασουν μερες....γτ οπως προανεφερα,τ αγορι της κολλητης μου ενημερωθηκε μολις γραφτηκε οτι θα χρειαστουν 10 μερες απο την εγγραφη μεχρι να κανει το πασο.ενω εμενα δεν μου ειπαν τπτ τετοιο...μη με κοροιδευετε
Σε ποια σχολή στην Πάντειο;
πολιτικης επιστιμης και ιστοριας
GeoSrch
Νεοφερμένος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ την Παρασκευή έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα το σύστημα δέχτηκε τους κωδικούς μου και ολοκλήρωσα την αίτηση.χαχαχαχαχαχαχα ρε παιδια αλλο λεω εγω εκανα την εγγραφη την παρασκευη.επειδη εχουν περασει μονο 3 μερες μηπως γ αυτο δεν μου δεχεται το συστημα τους κωδικους;.....δεν ξερω πως γινεται.οταν συμπληρωνεις τα εντυπα στη γραμματεια,μολις φευγεις,αμεσως εισαι γραμμενος στο πανεπιστημιο σου; η πρεπει να περασουν μερες....γτ οπως προανεφερα,τ αγορι της κολλητης μου ενημερωθηκε μολις γραφτηκε οτι θα χρειαστουν 10 μερες απο την εγγραφη μεχρι να κανει το πασο.ενω εμενα δεν μου ειπαν τπτ τετοιο...μη με κοροιδευετε
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
πολιτικης επιστιμης και ιστοριας
Περαστικά...Πρέπει να έχετε μακράν τη χειρότερη γραμματεία!
Κάνε ένα κόπο να πας να ρωτήσεις, γιατί δεν βλέπω κάτι στις ανακοινώσεις σας.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Κι εμένα πέρυσι μου είχαν πει να περιμένουμε καμιά 10αριά μέρες, μέχρι να περάσουν τις εγγραφές και τα στοιχεία μας στο σύστημα, άρα μπορεί κι εσένα να γίνεται κάτι παρόμοιο. Δεν σας είπαν κάτι; Πάρε τηλέφωνο στη Γραμματεία σου να ρωτήσεις.χαχαχαχαχαχαχα ρε παιδια αλλο λεω εγω εκανα την εγγραφη την παρασκευη.επειδη εχουν περασει μονο 3 μερες μηπως γ αυτο δεν μου δεχεται το συστημα τους κωδικους;.....δεν ξερω πως γινεται.οταν συμπληρωνεις τα εντυπα στη γραμματεια,μολις φευγεις,αμεσως εισαι γραμμενος στο πανεπιστημιο σου; η πρεπει να περασουν μερες....γτ οπως προανεφερα,τ αγορι της κολλητης μου ενημερωθηκε μολις γραφτηκε οτι θα χρειαστουν 10 μερες απο την εγγραφη μεχρι να κανει το πασο.ενω εμενα δεν μου ειπαν τπτ τετοιο...μη με κοροιδευετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.