Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Μολις τσεκαρα τη δηλωση μου στο συτημα, και ειδα πως η καρτα μου ισχυει μεχρι τον Αυγουστο του 2015.
Σε περιπτωση που μου τη ζητησουν απο τη γραμματεια της σχολης οταν τελειωσω, ως δια μαγειας θα εχω χασει το πορτοφολι μου, με τα προσσωπικα μου στοιχεια, τον προηγουμενο μηνα...
Ακόμα και να το δηλώσεις αυτό, μέχρι τότε θα ισχύει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Μεχρι τον Αυγουστο του 2015??Ακόμα και να το δηλώσεις αυτό, μέχρι τότε θα ισχύει!
Ασχετως αν τελειωσω τη σχολη τον Ιουνιο του 2013?? Να δεις που θα μας τις ζητουσες πισω τις ταυτοτητες, αλλα οπως ειπα εγω δε θα την εχω πανω μου...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εκτός πλέον αν υπάρχει άλλο σύστημα..
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Λογικά δεν θα μπορούν να τσεκάρουν αν όντως την έχεις χάσει.
Εκτός πλέον αν υπάρχει άλλο σύστημα..
Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω, οποτε θα διατηρησω τα φοιτητικα μου προνομια μεχρι και το 2015. Πολυ χαιρομαι...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Βέβαια, δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει το QR που έχει πλέον πάνω και αν θα συνδυαστεί με τα νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια που λένε ότι θα έχουμε.
Αυτη την απορια την ειχα κι εγω. Με το που θα την παρω θα την περασω μια φορα με το iphone και θα σας ενημερωσω.
Ηλεκτρονικα εισιτηρια?? Στα αστικα κτελ? Βρε κοιτα να δεις...
Αλλα ακομα και αυτο να ισχυει, ε τι σκατα, θα τσεκαρουν το QR code και στα odeon και τα Village?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Την έκανα και εγώ, με χαλάει το πολύ πράσινο όμως...
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να σκανάρω φωτογραφία;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την έκανα και εγώ, με χαλάει το πολύ πράσινο όμως...
Πότε τις κάνετε ρε παιδιά???? Εμένα δεν με βάζει
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Πότε τις κάνετε ρε παιδιά???? Εμένα δεν με βάζει
Εγω μπαινω οποτε θελω χωρις προβλημα. Δοκιμασε να ακολουθησεις αυτον τον συνδεσμο.
https://submit-academicid.minedu.gov.gr/
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ούτε με εξουσιοδότηση γίνεται! Πρέπει να τρέχω μέχρι την Κομοτηνή για να πάρω το username και το password :@ :@ :@
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μόλις τα πάρεις, θα μπορείς να κάνεις αίτηση για την ταυτότητα, ή θα πρέπει να εγγραφείς και κάπου αλλού;Σκατά!!!!
Ούτε με εξουσιοδότηση γίνεται! Πρέπει να τρέχω μέχρι την Κομοτηνή για να πάρω το username και το password :@ :@ :@
cha0s
Περιβόητο μέλος
Μόλις τα πάρεις, θα μπορείς να κάνεις αίτηση για την ταυτότητα, ή θα πρέπει να εγγραφείς και κάπου αλλού;
Τι εννοείς; Θα παω στο πανεπιστήμιο, θα πάρω τα στοιχεια και θα κάνω αίτηση για το πάσο απο το ίντερνετ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μάλιστα, εντάξει.Τι εννοείς; Θα παω στο πανεπιστήμιο, θα πάρω τα στοιχεια και θα κάνω αίτηση για το πάσο απο το ίντερνετ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.