Johnnaousa
Επιφανές μέλος
2.50 ευρω χαχα ενταξει καλο ειναι μωρε και ειναι σε καλο μεγεθος ευτυχωςΜπορεί κάποιος να μου θυμίσει πόσα δίνουμε για να το πάρουμε;
Γιαννάκη σου αρέσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dukem93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soras7
Νεοφερμένος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 045911
Επισκέπτης
Guest 045911
Επισκέπτης
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και μετά απο μισή ώρα το είχα στα χέρια μου
Ωραίο είναι...πολύ στυλάτο
2,46 €
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
wizard2011
Νεοφερμένος
Καλη πουστια παντως που σε μερικα καταστηματα το χρεωνουν 2.50.Ε θα μου πειτε τι ειναι 4 λεπτα...4 λεπτα επι δεν ξερω ποσους φοιτητες κατι ειναι ομως.
Και μένα μου παν 2.50 ευρώ αλλά τους είπα οτι διάβασα πως κάνει 2.46 και πηρα τα 4 λεπτά για τον ίδιο ακριβώς λόγο
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Και μην τολμησουν και μου πουν πως κανει 2,50!!
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικα, θα παω να τους αδειασω οτι μονολεπτα-διλεπτα και πενταλεπτα μου βρισκονται παντως..
Και μην τολμησουν και μου πουν πως κανει 2,50!!
Και μένα μου παν 2.50 ευρώ αλλά τους είπα οτι διάβασα πως κάνει 2.46 και πηρα τα 4 λεπτά για τον ίδιο ακριβώς λόγο
Καλη πουστια παντως που σε μερικα καταστηματα το χρεωνουν 2.50.Ε θα μου πειτε τι ειναι 4 λεπτα...4 λεπτα επι δεν ξερω ποσους φοιτητες κατι ειναι ομως.
Ααα ρε που μας εφτασε η οικονομική κρίση!!!
sp salonica
Νεοφερμένος
Και γω τους πήρα την Τρίτη όμως ξεμπέρδεψα και με τους λογαριασμούς και με το πάσο.Τώρα περιμένω να εγκριθεί απο τη γραμματεία.Απο την πύλη υποστήριξης μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να περιμένω μέχρι τις 24 του μήνα.Μας τα λένε αυτά εμάς τους πρωτοετείς για να μην φορτώσουμε το σύστημα.Ξεκίνα το λοιπόν και καλή επιτυχία.Σήμερα πήρα τους κωδικούς με πολύ κόπο.Σε 7 μέρες θα μπορω να γραφτω στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΠΘ και επειδή η γραμματεία φημίζεται για τη γρηγοράδα της κατά το δεκέμβριο θα το πάρω.
^Zoitsa^
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα πάλι μου πήραν λιγότερο από 2,50 ευρώ. Για την ακρίβεια 2,32 λέει η απόδειξη.
στο νησι που βρισκεσαι εχει χαμηλοτερο ΦΠΑ
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάναν λάθος τη σχολή μου!!! Αντί για γαλλική φιλολογία μου βάλαν "Μηχανικών σχεδίασης προΪόντων και συστημάτων". Δηλαδή ΠΟΣΟ άχρηστοι παίζει να είναι???????? Τώρα τί θα κάνω?? Στο γερμανό μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Παίρνω στα τηλ π έχει μέσα στο γραμμα με το πάσο κάνουν ότι μιλάνε. Τι θα κάνω??????? ΣΟΣ
ηρεμησε , δεν εγινε και τιποτα . παρε αυριο τηλ και αν δεν βγαλεις ακρη πηγαινε τη δευτερα στη γραμματεια. μην αγχωνεσαι , το πολυ- πολυ να σου πουνε να ξανακανεις αιτηση .. Παρε τηλ αυριο και καλα ξεμπερδεματα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.