vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο μου γραφει. μου χει σπασει τα νευρα. τυπογραφικο λαθος παντως δε κανω σιγουρα. τι να πω θα ξαναπροσπαθησω και αυριο αλλιως θα περασω απτη γραμματεια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήπως θέλει κάποια εγγραφή πρώτα...
Χμ, ναι καλύτερα ρώτα στη γραμματεία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ g1wrg0s,
έβγαλες άκρη;
οχι ρε γαμωτο, ευελπιστω να υπαρχει ενα γενικο προβλημα το οποιο θα επιλυθει σε συντομο χρονικο διαστημα και να μην τραβηξει η δουλεια.
Υ.Γ : Αν παρατηρησεις στην προηγουμενη σελιδα σε ενα post μου εχω ανεβασει την σελιδα που μου εβγαζε χθες πριν πατησω συνεχεια και μου ζητησει αυτο τον κωδικο (πλαισιο που ανεβασα πριν λιγο) .
Δοκίμασε και με explorer, δε χάνεις τίποτα.
τιποτα
eva1993
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
safari??????explorer, mozilla, chrome
τιποτα
Ρώτησε τη γραμματεία.
Edit: Ρώτησα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα να μου πούνε πως το έκαναν. Θα σε ενημερώσω. :]
Starouba45
Νεοφερμένος
μου ειπαν οτι τους κωδικους για το πασο γινεται να τους παρουμε απο τα κ.ε.π. αφου δειξουμε ταυτοτητα και βεβαιωση εγγραφης ισχυει?
Αχ, μακάρι να ισχύει....!!! Ξέρει κανείς?eva1993,αν μάθεις να μου πεις, καίγομαι!
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Με την εγγραφή σας τον παίρνετε!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω! Η αδελφη μου ηδη περιμενει 7 εργασιμες μερες κ ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτε ακομη.Εγω εκανα την αιτηση την Πέμπτη ,την Παρασκευη εγκριθηκε απο τη γραμματεια κ τωρα ειμαι στο περιμενε....για να δουμε θα ερθει οντως σε 5 εργασιμες μερες?
mixalis007
Νεοφερμένος
Οι αιτήσεις για το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια τους έτους .μεχρι ποτε κανουν δηλωση για πασο?και αν δεν δεχτει το αιτημα η γραμματεια θα προλαβω να ξανακανω?
https://paso.minedu.gov.gr/FAQ.aspx : Φοιτητές > 2η ερώτηση
eva1993
Νεοφερμένος
ενας φιλος μου που περασε οικονομικο στη κομοτηνη μου ειπε πως ετσι τους πηρε τους κωδικους...αλλα δεν ξερω αν διαφερει απο σχολη σε σχολη....Αχ, μακάρι να ισχύει....!!! Ξέρει κανείς?eva1993,αν μάθεις να μου πεις, καίγομαι!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
για να δουμε θα ερθει οντως σε 5 εργασιμες μερες?
Μια απο τα ιδια κι εγω... Θα επρεπε να εχω το πασο μου απο την Παρασκευη (η αιτηση μου εγκριθηκε την προ-προηγουμενη Παρασκευη), αλλα ακομη τιποτα!! Παντως ηνωριζω και ατομα που το πηραν πανω στις 5 μερες, οποτε Γιαννη ποτε δεν ξερεις...Δεν νομιζω! Η αδελφη μου ηδη περιμενει 7 εργασιμες μερες κ ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτε ακομη.Εγω εκανα την αιτηση την Πέμπτη ,την Παρασκευη εγκριθηκε απο τη γραμματεια κ τωρα ειμαι στο περιμενε....
Αν εισαι σιγουρος πως εχεις οριστικοποιησει την αιτηση σου, τοτε δε συντρεχει λογος ανησυχιας... Καθε γραμματεια λειτουργει με τους δικους της ρυθμους!!Ρε παιδια εγω εχω κανει τη δηλωση εδω και πανω απο μια εβδομαδα(την προ-προηγουμενη παρασκευη) και ακομα δεν μου εχει εγκριθει.Να ανυσηχησω????Ακουω γενικα οτι σε πολλα παιδια οι αιτησεις εγκρινονται πολυ γρηγορα,ακομη και μετα απο μια μερα απο την υποβολλη της αιτησης...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.