Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsosp92
Νεοφερμένος
Το πηρα ενταξει δεν ειναι και τιποτα σαν πιστωτικη καρτα ειναι.Μην ξεχνατε οτι θελει 2,46 ευρω,ταυτοτητα και φοιτητικη ταυτοτητα(μην τη ξεχασετε γιατι δεν την γραφει ουτε το μηνυμα ουτε το μειλ αλλα χρειαζεται).Μητσο, περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο το νεο πασο, μιας και εισαι ο πρωτος απο εδω που θα το παραλαβεις!!
Αν ισχυει αυτο για τις 5 μερες (που μαλλον ετσι φαινεται), εμενα που εγκριθηκε την Παρασκευη, θα πρεπει να ειναι ετοιμο αυριο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Το πηρα ενταξει δεν ειναι και τιποτα σαν πιστωτικη καρτα ειναι.Μην ξεχνατε οτι θελει 2,46 ευρω,ταυτοτητα και φοιτητικη ταυτοτητα(μην τη ξεχασετε γιατι δεν την γραφει ουτε το μηνυμα ουτε το μειλ αλλα χρειαζεται).
Εμείς που δεν έχουμε φοιτητική ταυτότητα παίρνουμε τη βεβαίωση σπουδών;
mitsosp92
Νεοφερμένος
Λογικα ναι γιατι θελουν να δουν τον αριθμο μητρωου(σε μενα τουλαχιστον τον ηθελαν)Εμείς που δεν έχουμε φοιτητική ταυτότητα παίρνουμε τη βεβαίωση σπουδών;
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Edit: Και κατι ακομα... Το νεο πασο ειναι μικροτερο απο το παλιο?? Χωραει δηλαδη σ'ενα φυσιολογικο πορτοφολι??
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
p0p@k!
Νεοφερμένος
Το πηρα ενταξει δεν ειναι και τιποτα σαν πιστωτικη καρτα ειναι.Μην ξεχνατε οτι θελει 2,46 ευρω,ταυτοτητα και φοιτητικη ταυτοτητα(μην τη ξεχασετε γιατι δεν την γραφει ουτε το μηνυμα ουτε το μειλ αλλα χρειαζεται).
Τυχερέ! Εμένα μου ήρθε μήνυμα και μέιλ ότι το πάσο μου είναι έτοιμο και ότι μπορώ να το παραλάβω αλλά όταν πήγα στον Γερμανό για να το πάρω μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει ακόμα και να πάω από την Τρίτη και μετά
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δηλαδή εκτός από πάσο δε σας έδωσαν τίποτα άλλο;Τελεια!! Εγω ουτε βιβλιαριο σπουδων εχω, ουτε φοιτητικη ταυτοτητα... Φαινεται πως το τμημα μας δεν εχει λεφτα για επιπλεον εξοδα!! Θα παω απλα και ωραια με το παλιο μου πασο και αν τους κανει καλως...
Klaus
Διάσημο μέλος
Χμμ, έκανα εγκατάσταση της java στον υπολογιστή, καθώς και του Apache Tomcat 6.0.24. Και πάλι τίποτα...
γιατί θα επέμβεις στον κώδικα ή θα τον χακέψεις?
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέχρι και αυτό το σκέφτηκα...γιατί θα επέμβεις στον κώδικα ή θα τον χακέψεις?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δηλαδή εκτός από πάσο δε σας έδωσαν τίποτα άλλο;
Οχι!! Το εχω ξαναγραψει αλλωστε, ειμαστε αιωνες μπροστα...
Ασχετο, αλλα αν δεν ερθει το πασο μου αυριο θα απογοητευθω!!
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
πατα συνεχεια.....
παιδια εμενα βγαζει αυτο
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Απλά πάτα συνέχεια. Βλέπεις, το Ελληνικό Δημόσιο ελέω κρίσης χρησιμοποιεί self-signed πιστοποιητικά. Είναι σαν να σου λέει "ναι, είμαι εγώ, και στο υπογράφω εγώ"...
παιδια εμενα βγαζει αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.