Είμαι φοιτητής του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής(Πανεπιστήμιο Πειραιώς).
Κατά την εγγραφή μου παρέλαβα από την γραμματεία τα username,password που απαιτούνται για την δήλωση των συγγραμμάτων στο https://eudoxus.gr/ .Έστω πως username:xxxx.
O 'πανεπιστημιακός ιδρυματικός λογαριασμός'(webmail εκάστοτε σχολής) θα είναι της μορφής xxxx[at]unipi[dot]gr και ως κωδικός χρησιμεύει το προαναφερθές password ή αυτά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva1993
Νεοφερμένος
της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη)
selc
Δραστήριο μέλος
εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα ΘεσσαλονίκηΣτα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι);
από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίαςμια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω
Θάλεια
Διάσημο μέλος
της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη)
εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη
Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα
eva1993
Νεοφερμένος
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο?εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη
από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας
Starouba45
Νεοφερμένος
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο?
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail....
selc
Δραστήριο μέλος
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ένα e-mail έλαβα που λέει :
Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε.
Να ανησυχήσω;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΑ=.=
selc
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
stethess 1993
Νεοφερμένος
khalisi
Νεοφερμένος
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο
khalisi
Νεοφερμένος
Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση.
Πώς το κανεις αυτό???
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.