Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδια το γεγονός ότι αναγράφεται στο πάσο ο ΟΑΣΑ δεν σημαίνει ότι η έκπτωση της τάξεος 25% ισχύει μόνο για τον ΟΑΣΑ?!?!Σωστά?
Όχι, η έκπτωση ισχύει και αλλού, απλά αυτός που έχει την ευθύνη έκδοσης είναι ο ΟΑΣΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Oι φοιτητές των ΤΕΙ πώς λαμβάνουν το πάσο;
Τι εννοείς...; Για το ΤΕΙ Αθήνας, έχει ένα ειδικό λινκ νομίζω..
Από το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 οι φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας θα παραλαμβάνουν το δελτίο ειδικού εισιτηρίου (ΠΑΣΟ), μετά από ηλεκτρονική αίτηση.
silflou
Νεοφερμένος
Εγω ακομη αντιμετωπιζω προβλημα....μονο που αυτη τη φορα μετα την ταυτοποιηση μου βγαζει λευκη σελιδα δεν ξερω αν θεωρειται προοδος αυτο.Οι υπολοιποι για πανεπιστημιο πατρας καταφερατε κατι?
Εγώ φίλε μου,που είμαι στο πανεπιστήμιο έκανα κανονικά την αίτηση για το πάσο.Το μόνο πρόβλημα ήτανε ότι καθυστερούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το πρόγραμμα μάλλον επειδή είναι έτοιμο να κρασάρει!Αλλα για καλη σου τύχη μπες κατα τι 2.00 το βράδυ και πιστεύω δεν θα έχεις κανένα προβλημα
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
(άρθρο 1, παρ. 2)
ΑΕΑ=;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
silflou
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης κατά την διάρκεια υποβολής της αίτησης εμφανίζει κατι χαζομάρες οτι δεν έχω πιστοποιήσει το e-mail μου.Που χρειάζεται αυτο?? :/
Πρέπει να το κάνεις, γιατί αλλιώς θα σε θεωρήσει bot και δεν θα περάσει την αίτηση. Στο μέιλ που έδωσες, έχει έρθει ένα μέιλ με έναν σύνδεσμο. Αν τον ακολουθήσεις, είσαι κομπλέ!
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εμένα μου έστειλαν πριν λίγο, αν θέλω να αλλάξω το σημείο παραλαβής, να το κάνω άμεσα!!Μάλλον προχωράει καλά το θέμα μου!
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να εγκριθεί από την γραμματεία σου πρώτα και μετά μέσα σε 5 μέρες θα είναι στο σημείο που επέλεξες.
Εμένα μου έστειλαν πριν λίγο, αν θέλω να αλλάξω το σημείο παραλαβής, να το κάνω άμεσα!!Μάλλον προχωράει καλά το θέμα μου!
Και εμένα μου έστειλαν το ίδιο μήνυμα και σε sms και σε e-mail! Ευτυχώς δεν είπαν τπτ για τη φωτο!!!
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύων του Ιδρύματός σας ή με το Γραφείο Αρωγής της δράσης για να λυθεί το πρόβλημα.
Τι σκατα ειναι αυτο τωρα? Το εκανα κανονικα για μενα και παω να το κανω για την αδερφη μου και βγαζει αυτο.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
spieler
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και σε μενα αυτο βγαζειΗ Σχολή σας επέστρεψε κενή τιμή στον Αρ. Μητρώου σας
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύων του Ιδρύματός σας ή με το Γραφείο Αρωγής της δράσης για να λυθεί το πρόβλημα.
Τι σκατα ειναι αυτο τωρα? Το εκανα κανονικα για μενα και παω να το κανω για την αδερφη μου και βγαζει αυτο.
dukem93
Νεοφερμένος
Πήρα στο γραφείο αρωγής τώρα το πρωί ανέφερα το πρόβλημα με το πάσο και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα στη σύνδεση του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το υπουργείο παιδείας... (οπότε ίσως και στη Θεσ/νίκη να υπάρχει ίδιο πρόβλημα). Πήρα τηλέφωνο στο κέντρο δικτύου τηλεματικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στον αριθμό μητρώου των φοιτητών και πως κανένας από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν έχει καταφέρει να κάνει αίτηση για το πάσο... Τέλος μου είπε πως το πρόβλημα ίσως λυθεί σήμερα και να ξαναδοκιμάσω το απόγευμα... Οπότε βλέπουμε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.