spieler
Νεοφερμένος
Πως το άλλαξες; Αφού το εμφανίζει σε στοιχεία που δεν μπορείς να επεξεργαστείς..Έχω στείλει στο γραφείο αρωγής αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα..Μπα δεν νομίζω γιατί και εγώ που είμαι πρωτοετής μου έβγαζε 0 στο εξάμηνο και το άλλαξα και το έκανα 1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος
Η φοιτητικη ταυτοτητα θα σου προσφερει προσβαση στη βιβλιοθηκη,στη λεσχη σιτησης,κλπ.Αν θυμαμαι καλα,θα εχει και κωδικο/κωδικους,που θα τους χρησιμοποιησεις για να δηλωσεις τα συγγραμματα στον Ευδοξο.Ενω το πασο θα σου προσφερει εκπτωση σε μαγαζια,στα μεσα μεταφορας,κλπ.Μαλλον τους κωδικους θα πρεπει να τους ζητησεις μονη σου,οθτε κι εμενα μου εδωσαν οταν πηγα να γραφτω,μπορει να παω αυριο.
Παιδια,οποιος ξερει κατι παραπανω,ας συμπληρωσει!!!
ααα ωραία
αν μάθεις πες μου γιατί δεν είμαι Ρέθυμνο τώρα και δεν μπορώ να πάω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχεις ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σου;;
Δεν έχω ιδέα lol; Πως το ενεργοποιείς; Aλλιώς μάλλον θα ανεβώ θεσσαλονίκη την πέμπτη να παώ ξανά στην γραμματεία!
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκανες ηλεκτρονικη εγγραφη;τους κωδικους αυτους απο που τους παιρνουμε; εμενα δεν μου εδωσαν κατι στην εγγραφη!
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Δοκίμασες να το αλλάξεις; Κι εμένα στο εξάμηνο μου είχε 0, αλλά το έκανα 1.Πως το άλλαξες; Αφού το εμφανίζει σε στοιχεία που δεν μπορείς να επεξεργαστείς..Έχω στείλει στο γραφείο αρωγής αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα..
οχι πηγα εκει,επειδη ειμαστε στο ιδιο τμημα , εσυ τι χρησιμοποιησες τους κωδικους π δινουν με το e-mail ?Εκανες ηλεκτρονικη εγγραφη;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι. Το username ειναι σε ολους mc11xxx (οπου χχχ η σειρα καταταξης) και ο κωδικος ασχετος.Μου τους εστειλαν πριν ακομα παω τα δικαιολογητικα γιατι ειχα εγγραφει ηλεκτρονικα.οχι πηγα εκει,επειδη ειμαστε στο ιδιο τμημα , εσυ τι χρησιμοποιησες τους κωδικους π δινουν με το e-mail ?
α ευχαριστω πολυ, εγω μαλλον επειδη πηγα στην γραμματεια κατευθειαν πρεπει να παω να τα παρω απο εκειΝαι. Το username ειναι σε ολους mc11xxx (οπου χχχ η σειρα καταταξης) και ο κωδικος ασχετος.Μου τους εστειλαν πριν ακομα παω τα δικαιολογητικα γιατι ειχα εγγραφει ηλεκτρονικα.
off : σου δωσαν καμια βεβαιωση εγγραφης τιποτα τετοιο ? (φοιτητικη ταυτοτητα)
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχουμε φοιτητικη ταυτοτητα. Οσο για την βεβαιωση εγγραφης την ζητησα γιατι ηθελα να την παω στην φοιτητικη εστια και μου ειπαν πρεπει να περαστουν τα στοιχεια πρωτα και θα τυπωθουν σε λιγες μερες. Παιρνε τηλεφωνα και ρωτα τους αν εχουν βγει.α ευχαριστω πολυ, εγω μαλλον επειδη πηγα στην γραμματεια κατευθειαν πρεπει να παω να τα παρω απο εκει
off : σου δωσαν καμια βεβαιωση εγγραφης τιποτα τετοιο ? (φοιτητικη ταυτοτητα)
Starouba45
Νεοφερμένος
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και μενα λευκη σελιδα μου βγαζειΕγω ακομη αντιμετωπιζω προβλημα....μονο που αυτη τη φορα μετα την ταυτοποιηση μου βγαζει λευκη σελιδα δεν ξερω αν θεωρειται προοδος αυτο.Οι υπολοιποι για πανεπιστημιο πατρας καταφερατε κατι?
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas-p
Νεοφερμένος
Εγώ μετά από πολύ προσπάθεια καταφερα επιτέλους να μπω και να τελειωσω επιτυχως με αυτην την μαμημενη αίτηση.. τωρα αναμένουμε το ΠΑΣΟ... ελπίζω να μου έρθει πριν από την ημερομηνια λήξης που αναγράφει πάνω (δηλαδη 09/2012)Εγω ακομη αντιμετωπιζω προβλημα....μονο που αυτη τη φορα μετα την ταυτοποιηση μου βγαζει λευκη σελιδα δεν ξερω αν θεωρειται προοδος αυτο.Οι υπολοιποι για πανεπιστημιο πατρας καταφερατε κατι?
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
παίζει τώρα αυτό ή τα κρατικά κανάλια χάζεψαν;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδιά...ακούστηκε ότι από τη στιγμή που θα γίνει η αίτηση,σε 4-5 μέρες θα έχουμε λάβει μνμ για να πάμε να το πάρουμε...
παίζει τώρα αυτό ή τα κρατικά κανάλια χάζεψαν;
Νομίζω ότι από τη στιγμή που θα εγκριθεί από την γραμματεία είναι οι 4-5 μέρες...
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι από τη στιγμή που θα εγκριθεί από την γραμματεία είναι οι 4-5 μέρες...
Είπα κι εγώ...
ευχαριστώ.
Σε λίγο θα κάνω την αίτηση,γιου-χουυυ.
silflou
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.