Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα αυτο μου ηρθε κουτι καθολου αβολο θα ελεγαΦέτος υπάρχουν απλά διάφορα επιλεγμένα σημεία..ε δεν είναι και τόσο άβολο ρε παιδιά σιγά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
loser!Σκατα,εμενα με ειπαν οτι μετα την εναρξη των μαθηματων θα μας δωσουν τους κωδικους.
Ατυχια..
Γιατι να το κανουν αυτο?
γιατί είναι ηλίθιοι και θέλουν να φανούν κάποιοι ταλαιπωρώντας τον κόσμο....
υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα οτι στην γραμματεια βαρανε μυγες αλλα λεω...
hurricane
Διάσημο μέλος
εγκρίθηκε και αναμένω sms για παραλαβή!!!
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Η απαντηση σου που ακριβως παει; Δεν ειπε κανεις οτι ειναι αβολο... Ασε που τα επιλεγμενα σημεια ειναι καταστηματα της vodafone. Περυσι ο Γερμανος φετος η vodafone. Ποια η διαφορα;Φέτος υπάρχουν απλά διάφορα επιλεγμένα σημεία..ε δεν είναι και τόσο άβολο ρε παιδιά σιγά
εγω το εχω κανει απο τη δευτερα αλλα ακομα δεν μου εχει ερθει ενημερωτικο email-sms οτι εγκριθηκε απο την γραμματεια...να ανυσηχω?
υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα οτι στην γραμματεια βαρανε μυγες αλλα λεω...
Δε θα σου στειλουν mail-sms οταν εγκριθει η αιτηση σου. Πρεπει να ξανασυνδεθεις στο συστημα και πανω πανω θα αναγραφεται με πρασινα γραμματα η κατασταση της αιτησης σου. Μονο οταν ειναι ετοιμη η ταυτοτητα για παραλαβη απο το σημειο διανομης θα σου ερθει μηνυμα.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Βρε, δεν ερχεται mail οταν εγκριθει η αιτηση. Το mail που σου στελνουν εκεινη τη στιγμγη ειναι για επιβεβαιωση. Πρεπει να ξανασυνδεθεις στο συστημα για να δεις την κατασταση της αιτησης σου.Παιδιά ερωτησούλα: Την Τρίτη το μεσημέρι έκανα την αίτηση και το απόγευμα μου ήρθε το mail της έγκρισης. Το πότε θα είναι έτοιμο το πάσο μου από τι καθορίζεται; Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι έτοιμο μέχρι και το Σάββατο;
Δε θα σου στειλουν mail-sms οταν εγκριθει η αιτηση σου. Πρεπει να ξανασυνδεθεις στο συστημα και πανω πανω θα αναγραφεται με πρασινα γραμματα η κατασταση της αιτησης σου. Μονο οταν ειναι ετοιμη η ταυτοτητα για παραλαβη απο το σημειο διανομης θα σου ερθει μηνυμα.
προσπαθω να μπω και μου βγαζει : Τα στοιχεία ταυτοποίησης που δώσατε δεν μπορούν να επαληθευθούν .
ενω βαζω σωστα τον κωδικο και το username...περιεργα πραγματα
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
προσπαθω να μπω και μου βγαζει : Τα στοιχεία ταυτοποίησης που δώσατε δεν μπορούν να επαληθευθούν .
ενω βαζω σωστα τον κωδικο και το username...περιεργα πραγματα
Οντως περιεργα πραγματα. Μηπως κανεις λαθος με τα κεφαλαια?? Τεσπα, μην ανησυχεις. αφου εκανες την αιτηση δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.
Οντως περιεργα πραγματα. Μηπως κανεις λαθος με τα κεφαλαια?? Τεσπα, μην ανησυχεις. αφου εκανες την αιτηση δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.
το εγραψα και στο notepad και το αντιγραψα αλλα τιποτα... :/
οκ μπηκα επιτελους εγκρίθηκε !!
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλήθεια;Βρε, δεν ερχεται mail οταν εγκριθει η αιτηση. Το mail που σου στελνουν εκεινη τη στιγμγη ειναι για επιβεβαιωση. Πρεπει να ξανασυνδεθεις στο συστημα για να δεις την κατασταση της αιτησης σου.
Μπορείτε να μου δώσετε το λινκ όπου πρέπει να βάλω πάλι τα στοιχεία μου;
souzana
Δραστήριο μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω σημερα ενημερωθηκα με sms οτι η ακαδημαικη μου ταυτοτητα ειναι ετοιμη για παραλαβη απο το κοντινοτερο καταστημα επιλογης μου.Μου κανει εντυπωση ποσο γρηγορα εγιναν ολα.Μολις προχθες εκανα την αιτηση....και να σου την εχω στα χερια μου.Μωρε μπραβο!!!!Εγω τ πήρα ωραίο ειναι δεν μπορώ να πω άντε και στα δικά σας!!!
Επίσης μου έδωσαν και σιμ Vodafone συμφέρει το πακέτο νομίζω
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ πιθανο!!! Αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να ξερω ακομα με σιγουρια.!!!καλό ακούγεται αν και δεν το βρίσκω κάπου στο ίντερνετ για να το ψάξω καλύτερα στο ίντερνετ!
όταν εννοεί προς όλους εννοείς και whats up ε?
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας
Αυτό σημαίνει ότι την επεξεργάζονται ακόμα, έτσι? έχω καμιά ελπίδα μέχρι αύριο να την εγκρίνουν ή μπααα??
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν όταν μπαίνω να δω αν έχει εγκριθεί η αίτησή μου για την ταυτότητα, γράφει αυτό:
Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας
Αυτό σημαίνει ότι την επεξεργάζονται ακόμα, έτσι? έχω καμιά ελπίδα μέχρι αύριο να την εγκρίνουν ή μπααα??
Και να την εγκρίνουν, δεν θα είναι έτοιμο αύριο το πάσο.
p.s. Εμένα την ενέκριναν το απόγευμα, για ξανατσέκαρε.
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και να την εγκρίνουν, δεν θα είναι έτοιμο αύριο το πάσο.
p.s. Εμένα την ενέκριναν το απόγευμα, για ξανατσέκαρε.
Τώρα μόλις έλεγξα. Εσύ όμως μήπως έκανες το πάσο την Δευτέρα?? Εγώ το έκανα την Τετάρτη γιατί από 26/9 και μετά είχα δικαίωμα να ενεργοποιήσω τον ιδρυματικό μου λογαριασμό. Αδικημένα εμείς τα πρωτοετάκια, εσείς είχατε προβάδισμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.