nex.
Νεοφερμένος
Η χρέωση δεν είναι κάτι καινούριο. Πολλές σχολές το πληρώνουν κανονικά χρόνια τώρα (1 και 2 ευρώ).
Το γνωριζω δοκτωρ ,μιλησα γενικοτερα για την χρεωση , περα απο την τιμη .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το γνωριζω δοκτωρ ,μιλησα γενικοτερα για την χρεωση , περα απο την τιμη .
(πέθανα με το δόκτωρ!!!!χαχαχαχαχαχα)
Και εγώ για την χρέωση μίλησα. Δεν είναι κάτι νέο, γιατί σας κάνει εντύπωση...;
Το θέμα είναι να μην χαθεί η υπηρεσία πίσω από το πάσο, μια μικρή χρέωση δεν έχει σημασία στο συγκεκριμένο, πόσο μάλλον που τα δίναμε τα χρήματα και για τα άλλα τα παλιόχαρτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^EctiMel^
Νεοφερμένος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
kostas-p
Νεοφερμένος
Παιδιά λίγη βοηθεια! Λοιπον, οταν πατάω είσοδος προπτυχιακών, επιλέγω οικειο φορεα (Πανεπιστήμιο Πατρας) και βάζω τον κωδικο και το όνομα που πηρα απο τη γραμματεία όταν γραφτηκα. Αλλά όταν μετα πατάω συνδεση με βγάζει πάλι στην σελίδα του πάσο του υπουργείου μόνο που αυτη την φορά δεν έχει τιποτα εκτος απο την γραμμή που επιλέγεις" Αρχικη σελιδα - Εγχειριδιο - ... κλπ" και ακριβώς απο κάτω μου δείχνει την εικόνα που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας και εχει τα εικονιδιακια πχ αυτο το ΕΣΠΑ 2007-2013... Απο κει και περα τι? Στην αρχικη σελίδα κατω απο εκει που λεει εισοδος προπτυχιακων βαζω παλι το ονομα και κωδικο που εχω και μ λεει λαθος
Οι περισσότεροι από το Πανεπιστήμιο Πάτρας αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα, όπως και εγώ, μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος... το πιο πιθανό ειναι να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην υπηρεσία του Πανεπιστημίου Πατρών...
^EctiMel^
Νεοφερμένος
spieler
Νεοφερμένος
Ναι φέτος πέρασα και αντί να μου εμφανίζει 1ο εξάμηνο μου εμφανίζει 2ο...Εννοείς ότι πέρασες φέτος;
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς, το ίδιο έπαθα κι εγώ χθες, αλλά μετά από λίγη ώρα ταλαιπωρίας τα κατάφερα!Οι περισσότεροι από το Πανεπιστήμιο Πάτρας αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα, όπως και εγώ, μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος... το πιο πιθανό ειναι να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην υπηρεσία του Πανεπιστημίου Πατρών...
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μένα το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει!!!Ναι φέτος πέρασα και αντί να μου εμφανίζει 1ο εξάμηνο μου εμφανίζει 2ο...
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάθε χρόνο, όπως και το παλιό!
μηπως γι'αυτο βγαζει στους πρωτοετεις "2ο εξαμηνο" στην πλατφορμα? εννοω γιατι θα το εχουν 1ο + 2ο...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
wizard2011
Νεοφερμένος
μηπως γι'αυτο βγαζει στους πρωτοετεις "2ο εξαμηνο" στην πλατφορμα? εννοω γιατι θα το εχουν 1ο + 2ο...
Μπα δεν νομίζω γιατί και εγώ που είμαι πρωτοετής μου έβγαζε 0 στο εξάμηνο και το άλλαξα και το έκανα 1
mitsosp92
Νεοφερμένος
Και εγω το ιδιο εκανα.Μπα δεν νομίζω γιατί και εγώ που είμαι πρωτοετής μου έβγαζε 0 στο εξάμηνο και το άλλαξα και το έκανα 1
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
τι διαφορά έχει το πάσο με την φοιτητική ταυτότητα?
που χρησιμεύει?
κωδικός κτλ δεν μου δόθηκαν κατά την εγγραφή πρέπει να τα ζητήσω εγώ?
p0p@k!
Νεοφερμένος
Ο λογαριασμός και ο κωδικός μου δεν δουλεύουν! Τα έχω πληκτρολογήσει εκατό φορές και όλο invalid credentials λέει, ούτε στο paso.midenu.gov.gr δεν μπορώ να εισέλθω, ούτε να μπω με τα στοιχεία που έχω πάρει απο την γραμματεία στο site της σχολής. Τώρα τι να κάνω; Να πάρω να τους αρχίσω στα μπινελίκια; Πόσο άτυχος μπορεί να είμαι ο κακομοίρης! Ζω ένα δράμα όπως καταλαβαίνεται!
έχεις ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σου;;
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
προσεχώς ερωτήσεις άσχετης!
τι διαφορά έχει το πάσο με την φοιτητική ταυτότητα?
που χρησιμεύει?
κωδικός κτλ δεν μου δόθηκαν κατά την εγγραφή πρέπει να τα ζητήσω εγώ?
Η φοιτητικη ταυτοτητα θα σου προσφερει προσβαση στη βιβλιοθηκη,στη λεσχη σιτησης,κλπ.Αν θυμαμαι καλα,θα εχει και κωδικο/κωδικους,που θα τους χρησιμοποιησεις για να δηλωσεις τα συγγραμματα στον Ευδοξο.Ενω το πασο θα σου προσφερει εκπτωση σε μαγαζια,στα μεσα μεταφορας,κλπ.Μαλλον τους κωδικους θα πρεπει να τους ζητησεις μονη σου,οθτε κι εμενα μου εδωσαν οταν πηγα να γραφτω,μπορει να παω αυριο.
Παιδια,οποιος ξερει κατι παραπανω,ας συμπληρωσει!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.