Loreley
Περιβόητο μέλος
Εννοείς το μάθημα επιλογής στο οποίο θα εξεταστείς πανελλαδικά; Διδασκεστε κανονικά όλα τα μαθήματα γενικής και δηλώνετε επίσημα αυτό στο οποίο θέλετε να εξεταστείτε τον Φεβρουάριο.
Α, μάλιστα. Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickthehunter88
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πα.Κ
Νεοφερμένος
lia.d
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Για να "μείνεις" μετεξεταστέος/α πρέπει να έχεις Γ.Μ.Ο. < 9,5.Γειά σας παιδιά θέλω μια χρήσιμη συμβουλή!!!!! Είμαι 2α λυκείου και θέλω να ρωτησω αν υπάρχει περίπτωση να μείνω μετεξεταστεα στα μαθηματικά και γεωμετρία ;;!!! Οι βαθμοί μου ειναι 10 και 10 για αλγεβρα και 10 και 11 γεωμετρία αλλα δεν ξέρω και πολλά για να γραψω στις ελετασεις!
Δες και εδώ: https://ischool.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=51910&d=1365877708
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να έχεις δύο 11άρια ,να μην γράψεις καλά και να περάσεις?! Εύγε Ελλάδα!
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μαθηματικά της Β' Λυκείου (γεν,κατ,γεωμετρια) παλεύονται χωρίς φροντιστήριο?
Η γεωμετρία ναι,έκανα δύο μήνες μάθημα στην αρχή στο φροντιστήριο και μετά σταμάτησα,ήταν περιττό.Πάρε ένα βοήθημα (Στεργίου-Νάκη είχα εγώ και ήταν πολύ καλό) και θα δεις ότι θα τα πας καλά.Τώρα και τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται φροντιστήριο αρκεί να διαβάζεις.
Από την άλγεβρα της β λυκείου θα χρειαστούν για τη γ τα κεφάλαια 2,3,4(ως τρόπος σκέψης),5.Από τα μαθηματικά κατεύθυνσης θα χρειαστείς για τη γ λίγο διανύσματα για τους μιγαδικούς(μην φανταστείς κυρίως θεωρία),το δεύτερο κεφάλαιο(ευθεία,θα βοηθήσει και αυτό ως τρόπο σκέψη) και από το τρίτο κεφάλαιο πρέπει να ξέρεις γεωμετρικούς τόπους (και πάλι για τους μιγαδικούς).Αυτά,βέβαια εγώ αναφέρομαι στην ύλη των μαθημάτων κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 δεν ξέρω αν θα αλλάξει τίποτα σε εσάς.
Πα.Κ
Νεοφερμένος
intefina
Δραστήριο μέλος
Αυτοί που έβγαλαν το μεγαλύτερο γ.μ.ο στην Α'Στη Β Λυκείου, παραστάτες στην 25 Μαρτίου πάνε πάλι αυτοί που έβγαλαν τον μεγαλύτερο γ.μ.ο από την Α Λυκείου ή αυτοί που είχαν τον μεγαλύτερο βαθμό στο Α τετράμηνο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
(στο δικό μου το σχολείο τουλάχιστον γίνεται κλήρωση τον Οκτώβριο για όλες τις παρελάσεις της χρονιάς ανάμεσα σ' αυτούς που έβγαλαν το μεγαλύτερο γ.μ.ο. στην Α'..λογικά ισχύει παντού)
Πα.Κ
Νεοφερμένος
ποσο πρεπει να γραψω τον σεπτεμβριο για να περασω ???
στα μαθηματα που δεν εμεινα ξερω οτι εγραψα πολυ καλα.(αν εχει σημασια)
εμεινα σε 9 μαθηματα κε ο βαθμος μου ηταν 9,3
ποσο πρεπει να γραψω τον σεπτεμβριο για να περασω ???
στα μαθηματα που δεν εμεινα ξερω οτι εγραψα πολυ καλα.(αν εχει σημασια)
Το χεις καταλαβει πως για 0,2 μονάδες εμεινες?!
Πανω απο 9,5 θα πρεπει να γραψεις. Οσο πιο υψηλός βαθμός τοσο το καλύτερο, γιατι θα χεις περισσότερες πιθανότητες να περασεις. Αλλα ρε παιδάκι μου σε 9 μαθηματα?! Χμμ γενικό ή´ επαλ εισαι? αν εισαι επαλ δεν δικαιολογείται, υποτίθεται πηγες εκει γιατι το θεωρησες πιο εύκολο και το γενικό ομως δεν το λες και παλούκι. Σαν τις τάξεις του γυμνασίου ειναι απλα με περισσότερη και νεα υλη σε καθε μαθημα.
ειναι σιγουρο οτι πρεπει να γραψω 9,5 ?
οι βαθμοι των τετραμηνων δεν εχουν σημασια ?
Εγω ξερω πως πρεπει να γραψεις πανω απο 9.5 για να περασεις την τάξη, τωρα δεν ξερω αλλα το μονο σίγουρο ειναι πως πρεπει να γραψεις αρκετα καλα. Εγω στην θέση σου θα χα φρικάρει!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
lam16
Νεοφερμένος
Guest 001921
Επισκέπτης
κατ' αρχήν σταμάτα να αγχώνεσαι και μπες στο νόημα του συστήματος. Από τη στιγμή που η τράπεζα είναι του υπουργείου, είναι σίγουρο ότι τα θέματα θα είναι σε στιλ του βιβλίου(από ότι φαντάζομαι τουλάχιστον). Μη σκας με το νέο σύστημα και όσο και να μας τρώει, να σκέφτεσαι θετικά. Υπομονή αυτή και η επόμενη χρονία είναι... και μετά τέλος!!!
Τώρα, όσον αφορά το διάβασμα, απλά προσπάθησε να μπεις στο νόημα των βιβλίων, μιας και πλεόν αυτά έχουν το πάνω χέρι πλέον(όχι ότι τόσα χρόνια υπήρχε σωστή διδαχή, αλλά άσ' το, πονεμένη ιστορία). Και επίσης, αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, ΡΩΤΑ! Καθηγητές σχολείου ή ιδιαιτέρων, γονείς, όσους πιστεύεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν. Το σημαντικό είναι να μην αφήσεις κενά.
Αυτά από εμένα.
Βαγγέλης
StewieFG
Νεοφερμένος
Άλγεβρα
Γεωμετρία
Φυσική
Χημεία
Μαθηματικά Κατεύθυνσης
Φυσική Κατεύθυνσης
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας! Πηγαίνω Β΄Λυκείου και επειδή δεν κάνω φροντιστήριο θα ήθελα να μου πείτε που βρίσκεστε στην ύλη (τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο) στα εξής μαθήματα:
Άλγεβρα
Γεωμετρία
Φυσική
Χημεία
Μαθηματικά Κατεύθυνσης
Φυσική Κατεύθυνσης
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σχολείο
Άλγεβρα 3.2
Γεωμετρία 8ο κεφάλαιο
Φυσική δυναμικό
Χημεία Ισομέρεια
Μαθ.κατ 1.5
Φυσική Κατ Α.Δ.Ο
Φροντιστήριο
Άλγεβρα 3.3
Γεωμετρία 9ο κεφάλαιο
Φυσική δυναμικό
Χημεία αλκάνια
Μαθ κατ 1.5
Φυσική κατ νόμοι αερίων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Kanastasia_5883
- nearos
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.