Anastasia S.
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt
Νεοφερμένος

εγω έχω σκοπο να διαβασω οπως κανω και μεχρι τωρα οποτε...ουτε εγωωωΝαι ειναι και αυτο με το οικονομικο..αλλα αν εισαι διατεθημενος φετος να διαβαζεις μονος σου δεν θα χεις προβλημαεπιπλεον δεν μπορω να βρω τα μηνυματα -.-
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marelpol
Νεοφερμένος

Το ακούω από πολλούς αυτό αλλά ελπίζω να μην ισχύειδεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο?για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει

Maria.Bb
Νεοφερμένος

Το ακούω από πολλούς αυτό αλλά ελπίζω να μην ισχύει! Δεν θέλω να δίνω 400 ευρώ το μήνα επειδή το σχολείο δεν μου δίνει αυτό που θα έπρεπε και που είναι υποχρεωμένο να μου δίνει δωρεάν .
Υποτίθεται ότι έχουμε δωρεάν παιδεία
Επιπλέον μαθήματα θα έπρεπε να κάνουν αυτοί που θέλουν επειδή δεν τα καταφέρνουν και επειδή έχουν κενά αν και σ'αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να βοηθάει αποκλειστικά ο καθηγητής
Δυστυχώς και εγώ είμαι σε δίλημμα
Πιστεύετε ότι μπορώ να τα καταφέρω και να βγάλλω πολλά μόρια χωρίς φροντιστήριο ( έχω υψηλές προσδοκίες ) ? ΒΟΗΘΕΙΑ
![]()
και εγώ λέω να το δοκιμάσω φέτος χωρίς φροντιστήριο

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Τι κατευθυνση εισαι;και εγώ λέω να το δοκιμάσω φέτος χωρίς φροντιστήριοθα πάρω βοηθήματα και θα το παλέψω μόνη μου.. νομίζω πως είναι υπερβολική η κατασταση με το φροντιστήριο και εξουθενώνει τα παιδιά με αποτέλεσμα να μην έχουν την ψυχική δύναμη να συνεχίσουν στην τρίτη
και ούτε θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου οικονομικά
![]()
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Η βιολογία της β' έχει ασκήσεις ή είναι μόνο θεωρία;; Η ύλη της σχετίζεται με της γ';; Θέλω να ξέρω το "κάτι παραπάνω" από αυτό που έχει το σχολικό. Αξίζει να πάρω βοήθημα;
2 τυπους ασκησεων σχεδον πανομοιοτυπες και γελοιες δεν χρειαζεσαι βοηθημα

Maria.Bb
Νεοφερμένος

θετικήΤι κατευθυνση εισαι;
marelpol
Νεοφερμένος

Ναι ρε συ ... δεν νομίζω ότι με προσπάθεια θα χαντακωθούμεκαι εγώ λέω να το δοκιμάσω φέτος χωρίς φροντιστήριοθα πάρω βοηθήματα και θα το παλέψω μόνη μου.. νομίζω πως είναι υπερβολική η κατασταση με το φροντιστήριο και εξουθενώνει τα παιδιά με αποτέλεσμα να μην έχουν την ψυχική δύναμη να συνεχίσουν στην τρίτη
![]()

Nikosagt
Νεοφερμένος

συμφωνώ απόλυτα και εγώ το ίδιο σκέφτομαιι!!! θα κανουμε φετος τοι μπορουμε μονοι μας και απο την τρίτη!και εγώ λέω να το δοκιμάσω φέτος χωρίς φροντιστήριοθα πάρω βοηθήματα και θα το παλέψω μόνη μου.. νομίζω πως είναι υπερβολική η κατασταση με το φροντιστήριο και εξουθενώνει τα παιδιά με αποτέλεσμα να μην έχουν την ψυχική δύναμη να συνεχίσουν στην τρίτη
![]()
Maria.Bb
Νεοφερμένος

και στην τελική αν δω στην τρίτη οτι δν έπραξα σωστά θα δώσω και δεύτερη φορά πανελλαδικές αλλα τουλάχιστον θα έχω μια εμπειρία και δν θα εχω ξοδέψει και τα διπλάσια χρήματα

sydney96
Δραστήριο μέλος

Η βιολογία της β' έχει ασκήσεις ή είναι μόνο θεωρία;; Η ύλη της σχετίζεται με της γ';; Θέλω να ξέρω το "κάτι παραπάνω" από αυτό που έχει το σχολικό. Αξίζει να πάρω βοήθημα;
Ναι σχετίζεται.Αρκετά πράγματα που υπάρχουν στη β υπάρχουν και στη γ.Απλά στο βιβλίο της β τα λέει πιο απλά και με λιγότερες λεπτομέρειες.
Για τις ασκήσεις ό,τι είπε ο Σπυράκος.
Μην παίρνεις βοήθημα,δε χρειάζεται.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνώ απόλυτα και εγώ το ίδιο σκέφτομαιι!!! θα κανουμε φετος τοι μπορουμε μονοι μας και απο την τρίτη!
Τι σκέφτεσαι για την γ' ?
Ναι σχετίζεται.Αρκετά πράγματα που υπάρχουν στη β υπάρχουν και στη γ.Απλά στο βιβλίο της β τα λέει πιο απλά και με λιγότερες λεπτομέρειες.
Για τις ασκήσεις ό,τι είπε ο Σπυράκος.
Μην παίρνεις βοήθημα,δε χρειάζεται.
Oκ παιδιά.

Nikosagt
Νεοφερμένος

Maria.Bb
Νεοφερμένος

Ε στην τρίτη εννοώ οτι θα αρχίσω φροντιστήριοο και οχι φετος.!
Συμφωνώ

Nikosagt
Νεοφερμένος

naii! ektos από το οικονομικό είναι και το γεγονός ότι φορτώνουμε το πρόγραμμα μας περισσότερο και αυτο κουράζει αρκετά...οπότε ας τραβήξουμε αυτο το λουκι μονο στην τρίτη.!Συμφωνώ![]()
![]()

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλιστα τυχαίνει στο σχολείο μου να έχω αρκετά καλούς καθηγητές στα θετικά μαθήματα και με έναν συνδυασμό φροντιστηρίου και βοηθημάτων, πιστεύω θα καταφέρω να εξασφαλίσω έναν ανταγωνίσιμο βαθμό στις πανελλήνιες για την σχολή που επιθυμώ.
Maria.Bb
Νεοφερμένος

Nikosagt
Νεοφερμένος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.