Cherie
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicoleta1994
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο
Πήγα να πάρω βιβλία και μου έδωσαν και βιβλίο βιολογίας θετικής κατεύθυνσης β. Αλλά είδα πιο πάνω στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων της β πως δεν υπάρχει βιολογία κατεύθυνσης. Μόνο μαθηματικά,φυσική, χημεία. Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτήν την απορία;
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
καλύτερα που ανοίγουν 13 κερδίζουμε και το Σαββατοκύριακο!!
Αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο
Πήγα να πάρω βιβλία και μου έδωσαν και βιβλίο βιολογίας θετικής κατεύθυνσης β. Αλλά είδα πιο πάνω στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων της β πως δεν υπάρχει βιολογία κατεύθυνσης. Μόνο μαθηματικά,φυσική, χημεία. Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτήν την απορία;
αν και δεν είμαι η ειδική για το θέμα σου, γιατί εγώ είμαι θεωρητική κατεύθυνση, απ' όσο ξέρω από παιδιά που πήγαιναν στη δευτέρα θετική και τεχνολογική το μάθημα της βιολογίας δεν υπάρχει, το συναντάς μόνο στην τρίτη(σίγουρα στη θετική-δεν είμαι σίγουρη, όμως, για τεχνολογική). υποθέτω πως θα έγινε κάποιο λάθος. θα σου έδωσε λογικά ή το βιβλίο γενικής παιδείας ή της κατεύθυνσης, αλλά για την γ' λυκείου! κοίταξες στο βιβλίο για ποια τάξη είναι και αν είναι για κατεύθυνση ή γενική παιδεία?
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό το δίνουν σε αυτούς που θα πάρουν ως μάθημα επιλογής τη Βιολογία στη Β'. Οπότε κάποιο λάθος παίζει απλά...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Άργησα λίγο να απαντήσω και δεν είδα τις υπόλοιπες απαντήσεις.Τώρα κατάλαβα.Άρα δεν υπάρχει βιολογία στην θετική της β.!!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
δηλαδη αλλη η βιολογια επιλογης αλλη η κατευθυνσης?η' ειναι η ιδια απλως μπορουν να την επιλεξουν και η μαθητες εκτος θετικης κατευθυνσης?
Η Β' λυκείου ΔΕΝ έχει τώρα πια Βιολογία Κατ.
Είχε πριν χρόνια.
Το βιβλίο λοιπόν αυτό που χρησιμοποιούσαν οι μαθητές τότε, απλά το δίνουν σε αυτούς που επιλέγουν τη Βιολογία στη Β' ως μάθημα επιλογής. Δεν έχει να κάνει με κατεύθυνση πια...
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
α οκ σε ευχαριστω!Η Β' λυκείου ΔΕΝ έχει τώρα πια Βιολογία Κατ.
Είχε πριν χρόνια.
Το βιβλίο λοιπόν αυτό που χρησιμοποιούσαν οι μαθητές τότε, απλά το δίνουν σε αυτούς που επιλέγουν τη Βιολογία στη Β' ως μάθημα επιλογής. Δεν έχει να κάνει με κατεύθυνση πια...
παιδια εσεις πηρατε βιολογια γενικης?εγω τουλαχιστον οχι πηρα μονο ενα μικρο βιβλιαρακι τον εργαστηριακο οδηγο αν θυμαμαι καλα!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εμας εκθεση μας εδωσαν το μονο που μας λειπει απο γενικης τουλαχιστον γιατι δεν ξερω για τα αλλα ειναι η βιολογια!ευχομαι σε λιγες μερες να ερθει το βιβλιο!Εμείς μόνο της γενικής τα βιβλία πήραμε και με ελλείψεις. Δεν μας έδωσαν βιολογία ούτε μας, ούτε έκθεση -μπορεί και κανα άλλο να λείπει...
giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
παιδια εσεις πηρατε βιολογια γενικης?εγω τουλαχιστον οχι πηρα μονο ενα μικρο βιβλιαρακι τον εργαστηριακο οδηγο αν θυμαμαι καλα!
εμείς δεν πήραμε καν εργαστηριακό οδηγό! (σοβαρά τώρα, έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το βιβλίο??)
από καθηγητές λείπουν: Θρησκευτικά, Δίκαιο ίσως κ γυμναστική.! ξεκινάμε λοιπόν χαλαρά..!
roseberry
Διάσημο μέλος
ολα στην ωρα τους και βιβλια και καθηγητες.....
Αντε να δουμε!
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Kanastasia_5883
- nearos
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.