tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά για τα εργαστήρια δεν ξέρω τίποτα.. αν έχουν δλδ ή οχι.. αν δεν έχουν όμως, πες π.χ. οτι αντί να πας να δώσεις τα μαθήματα στην κανονική εξεταστική, να πας Σεπτεμ=μβρη (?) που έχουν τα επαναληπτικά (?)
εγώ γράφομαι γιατι το έχω σαν πλαν β αν κάτι πάει στραβα πάνω, να έχω που να γυρήσω
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ?!?!!?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
anyway..
αν θέλω οπωσδήποτε ναυτιλιακά μπορει κανεις να μου πει την γνώμη του για το τι ειναι πιο καλο?
1) ΒΒΑ + πτυχιο "ναυτιλιακων" + μαστερ στα 30 σου ΑΝ σου χρειαστει η ΜΒΑ ξερω γω
2) ΒΒΑ + ναυτιλιακο μαστερ σαν κανονικος ανθρωπος?
έχω βρεί ενα που με ενδιαφερει πολύ (https://www.icmacentre.ac.uk/courses/msc-international-shipping-and-finance) και υποτιθεται οτι βγάζεις ΔΥΟ μαστερσ στον ιδιο χρονο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδια εγω εκανα εγραφη σε ΙΕΚ και φοιτω σε επαλ ταυτοχρονα αλλα δεν μου ειπε κανενας αν επιτρεπετε η οχι νομικα ! γνωριζει κανενας να μου πει ?? ?? ??? ? με καιει το θεμα πλζζ οποιος ξερει σιγουρα ας απαντισει !
Γράφτηκες σε ΙΕΚ με το απολυτήριο γυμνασίου;
Καλησπερα
ειναι λιγο περιεργη η ερωτηση μου...
Αναρωτιεμαι αν καποιος θα μπορουσε να ειναι φοιτητης ταυτοχρονα σε δυο διαφορετικες σχολες.Δεν εννοω να τις αρχισει ταυτοχρονα,αλλα για παραδειγμα,την πρωτη χρονια να περασει στην σχολη Α και την δευτερη να περασει στην σχολη Β και να σπουδαζει και στις δυο.
Γινεται,ή θα σταματησει να ειναι φοιτητης στην σχολη Α αναγκαστικα;
Παρακαλω να απαντησετε μονο εφοσον ειστε σιγουροι
ευχαριστω
Οχι εχω πτυχειο ψυκτικου και τωρα εχω παρει την ειδικοτιτα του μηχανολογου εγκαταστασεων ! και μου εγινε πρωταση να εγραφω σε ιεκ ! μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο προβλιμα επιδι ειναι διαφορετικη βαθμιδα εκπεδευσης !
Γράφτηκες σε ΙΕΚ με το απολυτήριο γυμνασίου;
Οχι εχω πτυχειο ψυκτικου και τωρα εχω παρει την ειδικοτιτα του μηχανολογου εγκαταστασεων ! και μου εγινε πρωταση να εγραφω σε ιεκ ! μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο προβλιμα επιδι ειναι διαφορετικη βαθμιδα εκπεδευσης !
annaadam
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Γεια σας... θα ηθελα να ρωτησω οποιον ξερει αν γινεται να κανεις μεταπτυχιακο σε μια σχολη και ταυτοχρονα να δωσεις κατατακτηριες και να μπεις και σε αλλη σχολη ....
Γίνεται και παραγίνεται. Μία φίλη μου το έχει κάνει. Κανένα νομικό κόλλημα δεν υπάρχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katipoudenexeikaneis
Νεοφερμένος
Λοιπον μηπως γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να σπουδάζει κανείς στην Κρατική Σχολή Ορχιστρικής Τέχνης και παράλληλα σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ??
Ή αν γίνεται να κάνεις παύση σπουδών και κατά την διάρκεια αυτού να γραφτεί στην ΚΣΟΤ?
Civilara
Περιβόητο μέλος
1η παράγραφος, άρθρο 12, ΠΔ 160/2008
Η εγγραφή συγχρόνως σε δύο Σχολές ή Τμήματα Α.Ε.Ι. ή σε Σχολή ή Τμήμα Α.Ε.Ι. και σε άλλη Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή ή Τμήμα δεν επιτρέπεται.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
xlapatsas1982
Νεοφερμένος
Στην κρατική σχολή τέχνης παίρνεις βιβλία? Έχει εύδοξο?
Όχι βέβαια. Βιβλία στον Εύδοξο δηλώνουν μόνο οι φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
katipoudenexeikaneis
Νεοφερμένος
Δηλαδη ουτε με παυση σπουδων δεν μπορω να σπουδασω στην κσοτ; Δηλαδη οταν περασω στην κσοτ να παρω παυση σπουδων απο το τμημα ΑΕΙ ή ΤΕΙ και να ξαναεπιστρεψω αφου τελειωσω την κρατικη...
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Είδα λίγο πιο πάνω ότι έγινε παρόμοια συζήτηση αλλά υπήρχαν διαφορετικές απόψεις και προσωπικά δεν κατέληξα κάπου.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Γινεται να φοιτω σε πανεπιστημιο και παραλληλα στην καλων τεχνων;
Όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maria97tt
- Katia35
- shuuu
- Gjohny
- maria17022023
- Bill2024
- Hased Babis
- eukleidhs1821
- Barka
- nikos nikolaou
- a namaves
- Alexandros.Kourtis
- nicole1982
- Leo komm
- Dafney
- Theo2005
- Panelladikologos
- Vanillatack
- F1L1PAS
- flaura
- Joji
- augustine
- brizoulis
- Nikos05
- Fanimaid123
- Philologist
- Nurse91
- constansn
- uparxhgoss
- nikodimos89
- Lebron
- MIkeTr123
- Thundergirl
- snowy
- johnpap123
- dovellos_p
- papa2g
- pacheiko
- Jimmy20
- lnesb
- tsiobieman
- calliope
- nucomer
- ggl
- Ryuzaki
- Καλλι
- paulkin94
- george777
- Nia Skg
- Ada ada
- KingPoul
- Theodora03
- Nala
- anastasis06
- stefan
- korlef
- Georgekk
- Scott
- Pharmacist01
- tfghp
- angies
- Ria99
- Manolo165
- Viedo
- Idontknoww
- azula
- Scandal
- Johnman97
- Κλημεντίνη
- katerinavld
- niaou
- Katerina_99
- Natassa33
- Kamelan
- KElPa
- Arvacon
- cel123
- louminis
- sophiex97
- St11
- eva1212
- BioChemical
- Zoiiiii
- nonkiw
- kiyoshi
- Άρτεμις Α.
- Dimitris9
- Thanos_D
- Μάρκος Βασίλης
- uni77
- Memetchi
- tymvorixos
- don_vito
- Meow
- Mukumbura
- suaimhneas
- MarcoReus
- charmander
- pakitos
- Johnnnn
- VouDou
- DimitraA.
- Anthi02
- Jocaste
- roud
- stamoul1s
- jimis2001
- Αλκης Κ.
- hirasawayui
- Panos_02
- ΘανάσοςG4
- TigerHunt
- fmarulezkd
- tslef8
- tasost
- JerryPap
- Athens2002
- efi25
- Revekka
- Makis45
- johnsala
- fockos
- alexrami
- Panagiotis849
- ioannaion
- Ροβερτα
- Giorno
- Vold
- Steffie88
- nikos_nikos
- adonman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.