Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Εγω ακομα το σκέφτομαι...δεν περασα και στο καλύτερο ΤΕΙ,και εδωσα φετος για δευτερη χρονιά,αυτο το χρόνο ομως ειμουν σε ΕΠΑΣ και αν συνεχίσω αλλον 1 χρόνο πέρνω το πτυχείο. Και δε ξέρω τι να κάνω. Το τει ειναι εφαρμογές πληροφορικής στην διοίκηση και στην οικονομια, ΕΠΑΣ με ειδικότητα βοηθός φαρμακοποιού.Ακόμα και να πάρει κάποιος αναβολή σπουδών, παραμένει εγγεγραμμένος στη σχολή. Έτσι όταν υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένος πουθενά, και τον τσακώσουν να είναι, είναι αδίκημα. Ειδικά οι στρατιωτικές σχολές είναι και πιο αυστηρές, οπότε δεν νομίζω ότι είναι λογικό να ρισκάρεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Απο το στόμα σου...στου δικαστή το αυτί!!Για το ΕΠΑΣ δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα..
(αν υπάρξει πρόβλημα)
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Απο το στόμα σου...στου δικαστή το αυτί!!
(αν υπάρξει πρόβλημα)
σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να εισαι ταυτοχρονα σε ΕΠΑΣ κ ΤΕΙ ..!!!
εγω να φανταστεις φετος θα ειμαι ταυτοχρονα σε ΑΕΙ κ ΙΕΚ..!!
συνδυασμος τριτοβαθμια-δευτεροβαθμια δεν πειραζει!! σιγουρο!
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να εισαι ταυτοχρονα σε ΕΠΑΣ κ ΤΕΙ ..!!!
εγω να φανταστεις φετος θα ειμαι ταυτοχρονα σε ΑΕΙ κ ΙΕΚ..!!
συνδυασμος τριτοβαθμια-δευτεροβαθμια δεν πειραζει!! σιγουρο!
Αληθεια?!
Εχεις ρωτήσει δλδ 100% ισχυει, ή πιστεύουμε σύμφωνα με την λογική?
Σέυχομαι παν4ως καλή δυναμη...εισαι τυχερή που δε θα εχεις εργαστήρια...σε τι ιεκ πάς?(ειδηκότητα)
Αληθεια?!
Εχεις ρωτήσει δλδ 100% ισχυει, ή πιστεύουμε σύμφωνα με την λογική?
Σέυχομαι παν4ως καλή δυναμη...εισαι τυχερή που δε θα εχεις εργαστήρια...σε τι ιεκ πάς?(ειδηκότητα)
εχω ρωτησει! ο νομος απαγορευει να εισαι σε δυο σχολες τριτοβαθμιας εκπαιδευσης (το λεει αλλωστε κ η υπευθυνη δηλωση που υπογραφεις κατα την εγγραφη σου στο αει-τει) ενω αμα εισαι ταυτοχρονα σε επας ή ιεκ δεν πειραζει..!
αρκει βεβαια να τα καταφερνεις με το χρονο και το διαβασμα-εξετασεις!!!
σ ευχαριστω πολυ παντως!! υπομονη κι επιμονη θελει! η σχολη αει ειναι θεωρητικη και το ιεκ ειναι ειδικοτητα προσχολικης αγωγης ημερησιας φροντιδας παιδιων με ειδικες αναγκες..!! ενας χρονος μου εμεινε για να την τελειωσω (ασε που μ αρεσει κιολας!) οποτε λεω να τα συνδυασω!!!
αν επιλεξεις παντως να κανεις κ εσυ μια τετοια αποπειρα σ ευχομαι εξισου καλη δυναμη!!
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
εχω ρωτησει! ο νομος απαγορευει να εισαι σε δυο σχολες τριτοβαθμιας εκπαιδευσης (το λεει αλλωστε κ η υπευθυνη δηλωση που υπογραφεις κατα την εγγραφη σου στο αει-τει) ενω αμα εισαι ταυτοχρονα σε επας ή ιεκ δεν πειραζει..!
αρκει βεβαια να τα καταφερνεις με το χρονο και το διαβασμα-εξετασεις!!!
σ ευχαριστω πολυ παντως!! υπομονη κι επιμονη θελει! η σχολη αει ειναι θεωρητικη και το ιεκ ειναι ειδικοτητα προσχολικης αγωγης ημερησιας φροντιδας παιδιων με ειδικες αναγκες..!! ενας χρονος μου εμεινε για να την τελειωσω (ασε που μ αρεσει κιολας!) οποτε λεω να τα συνδυασω!!!
αν επιλεξεις παντως να κανεις κ εσυ μια τετοια αποπειρα σ ευχομαι εξισου καλη δυναμη!!
Σ'ευχαριστώ πάρα πολυ! ,εγω ειμαι ήδη σε ΕΠΑΣ διοτι γράφτηκα πέρσυ που δε πέρασα πουθενά (ειχα βάλει μονο Αθήνα) και τελειωνω φέτος ως βοηθός φαρμακοποιών,ύστερα θα συνεχίσω στην Αμαλιάδα για εφαρμογές πληροφορικής στην διοικιση και οικονομία,την σχολή επας την θέλω για μια φοιτιτική εργασία πιο πολύ,διοτι σερβιτόρος μπορουν να πάνε όλοι.. Καλη μας επιτυχία και δύναμη λοιπον!
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Γίνεται να έχεις γραφτεί και σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και σε ΙΕΚ;
ε;
θα σπαμάρω μέχρι να απαντήσει κάποιος.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτως ή άλλως θα ρωτήσει στη σχολή του το άτομο που ενδιαφέρεται από αύριο απλά μέχρι τότε...
Ξανά εγώ.
Για όποιον ενδιαφέρεται, γίνεται να έχεις γραφτεί και σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και σε ΙΕΚ. Το σιγούρεψα.
Αυτά.
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Giorgosvr
Νεοφερμένος
Είχα ακούσει περίπτωση φοιτητή ο οποίος σπούδαζε ταυτόχρονα σε δύο Σχολές, τον κατάλαβαν προς το τέλος και του ζήτησαν να επιλέξει ποιά απο τις δύο Σχολές επιθυμεί να συνεχίσει διαγράφοντάς τον φυσικά απο τη μία.
Λογικά, εφόσον τα Ι.Ε.Κ. δεν ανήκουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά ανήκουν στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, γίνεται να είσαι σε ΑΕΙ-ΑΕΝ-(Α)ΤΕΙ και σε Ι.Ε.Κ. ταυτόχρονα ιδίως αν το Ι.Ε.Κ. είναι ιδιοτικό ένα παραπάνω.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Για τριτοβάθμια σε ρωτάνε συγκεκριμένα.Αφου οταν πας στην σχολη σου για εγγραφη σε ρωτανε εισαι αλλου εγγεγραμμενος?? ειδικα εμενα που εδωσα και δευτερη φορα με ρωτησαν 5 φορες.Οποτε νομιζω πως δεν επιτρεπεται.
Μακάρι να φανούν το ίδιο καλοί και με εμένα. Αν και στους διευθηντές δεν τους χαλάμε την δουλειά, αν παντως με εβαζαν να επιλέξω σίγουρα θα άφηνα την ΕΠΑΣ και θα πήγενα να την συνεχίσω σε ΙΕΚ την ειδικότητα μου.Πάντως τέτοιες εποχές που χρειαζόμαστε να εχουμε πολλά προσόντα θα έπρεπε να μας το επέτρεπαν...Είχα ακούσει περίπτωση φοιτητή ο οποίος σπούδαζε ταυτόχρονα σε δύο Σχολές, τον κατάλαβαν προς το τέλος και του ζήτησαν να επιλέξει ποιά απο τις δύο Σχολές επιθυμεί να συνεχίσει διαγράφοντάς τον φυσικά απο τη μία.
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maria97tt
- Katia35
- shuuu
- Gjohny
- maria17022023
- Bill2024
- Hased Babis
- eukleidhs1821
- Barka
- nikos nikolaou
- a namaves
- Alexandros.Kourtis
- nicole1982
- Leo komm
- Dafney
- Theo2005
- Panelladikologos
- Vanillatack
- F1L1PAS
- flaura
- Joji
- augustine
- brizoulis
- Nikos05
- Fanimaid123
- Philologist
- Nurse91
- constansn
- uparxhgoss
- nikodimos89
- Lebron
- MIkeTr123
- Thundergirl
- snowy
- johnpap123
- dovellos_p
- papa2g
- pacheiko
- Jimmy20
- lnesb
- tsiobieman
- calliope
- nucomer
- ggl
- Ryuzaki
- Καλλι
- paulkin94
- george777
- Nia Skg
- Ada ada
- KingPoul
- Theodora03
- Nala
- anastasis06
- stefan
- korlef
- Georgekk
- Scott
- Pharmacist01
- tfghp
- angies
- Ria99
- Manolo165
- Viedo
- Idontknoww
- azula
- Scandal
- Johnman97
- Κλημεντίνη
- katerinavld
- niaou
- Katerina_99
- Natassa33
- Kamelan
- KElPa
- Arvacon
- cel123
- louminis
- sophiex97
- St11
- eva1212
- BioChemical
- Zoiiiii
- nonkiw
- kiyoshi
- Άρτεμις Α.
- Dimitris9
- Thanos_D
- Μάρκος Βασίλης
- uni77
- Memetchi
- tymvorixos
- don_vito
- Meow
- Mukumbura
- suaimhneas
- MarcoReus
- charmander
- pakitos
- Johnnnn
- VouDou
- DimitraA.
- Anthi02
- Jocaste
- roud
- stamoul1s
- jimis2001
- Αλκης Κ.
- hirasawayui
- Panos_02
- ΘανάσοςG4
- TigerHunt
- fmarulezkd
- tslef8
- tasost
- JerryPap
- Athens2002
- efi25
- Revekka
- Makis45
- johnsala
- fockos
- alexrami
- Panagiotis849
- ioannaion
- Ροβερτα
- Giorno
- Vold
- Steffie88
- nikos_nikos
- adonman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.