Ταξίδι με τρένο

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Παιδιά, ξέρετε ποιο είναι ποιο οικολογικό σαν μέσο?
Το τρένο ή το αεροπλάνο?!

Το αεροπλάνο γενικά έχει λιγότερες εκπομπές κι απ'το αμάξι μου ανά επιβάτη αλλά αυτο εξαρταται κι απ'το μοντέλο.


Δεν είναι απλά πιο ακριβά, είναι πολύ πιο ακριβά. Εγώ έσκασα 110ευρώ για πήγαινε - έλα Frankfurt - Freiburg, χωρίς να έχω κλείσει θέση, το πήγαινε με ανταπόκριση ενώ ο γυρισμώς direct. Κανονικό εισητήριο, δεν έχουν μαθητικά =/. Αλλά είναι όντως πολύ πιο σύγχρονα. :D

Έχει και μειωμένα εισιτήρια αλλά πρέπει είτε να σπουδάζεις εκεί, είτε να έχεις international student card που μπορούν να εκδώσουν μόνο οι φοιτητές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Η διαφορά είναι ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης, όταν και άμα γίνει, θα είναι γυαλιστερό και πεντακάθαρο αλλά θα έχει 5 στάσεις, όχι 205 όπως στο Παρίσι ή στο Βερολίνο. Η αίσθηση που αποκόμισες δεν είναι άλλη απ'το γεγονός ότι σε πιο οργανωμένες χώρες προσέχουν περισσότερο την ουσία του συστήματος, παρά την επιφάνεια που αποτελεί την ύψιστη αξία της νεοελληνικής κακομοιριάς. Θεωρώ σημαντικότερο το να μπορείς να πας με ένα μέτριο τρένο σε όποιο σημείο της πόλης θέλεις απ'το να έχεις ένα πεντακάθαρο και σινιέ τρενάκι που δε θα μπορεί να καλύψει ούτε την απόσταση σπίτι-δουλειά. Κι αυτά από προσωπική εμπειρία επίσης...

A όχι για κανονικά τρένα λέω εγώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Λοιπόν, θέλω να κλείσω εισιτήρια για το τρένο από το Ιντερνετ..και είναι μερικές θέσεις του βαγονιού στις οποίες γράφει ''η προσφορά δεν έχει ανοίξει ακόμα''...τι σημαίνει αυτό? να επιλέξω αυτήν μήπως βγει σαν 9 ευρώ ή να επιλέξω την πιο φθηνή απο τις άλλες?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top