maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ετσι:iagree:εγω δεν το εχω επιχειρησει ακομα....αλλα οπου να ναι θα το κανω...ή τωρα τα χριστουγεννα σε κανα χιονοδρομικο ή το καλοκαιρι σιγουρα θα παω με φιλους μυκονο-παρο-σαντορινη-κρητη καποιος συνδιασμος τελος παντων,και πιστευω θα με αφησουν...δεν τους κοβω να εχουν προβλημα...μου εχουν εμπιστοσυνη,,,τωρα αν τολμησουν να αντιδρασουν και να μου το απαγορευσουν τοτε θα δουν τον κακο εαυτο μου :mad2::mad2:
maraki love
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
:!:απλα θα τους εξηγησεις οτι εισαι μεγαλη κοπελα και μπορεις να προστατεψεις τον εαυτο σου.Οι ιδιοι κινδυνοι υπαρχουν και εκει που μενεις κια αλλου.τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
:!::!::!:Δηλαδή το καλοκαίρι δέν θα πάς πουθενά?Σε κανένα νησάκι με παρέα κτλ?τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδικά μετα τα 18 δεν βλέπω γιατι όχι
maraki love
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Δεν με αφήνουν και δεν το αντεχω αλλο.Τους εχω αραδιασει ολα τα επιχειρηματα και δεν δεχονται..μου λενε που θα πας μονη σου σε ξενη πολη,με τις ληστειες και αλλα τετοια...
Νομιζω πως οι δικοι σου ειναι λιγακι υπερπροστατευτικοι...
Δεν το βρισκω λογικο αυτο που λες για την ηλικια σου...
Δεν ξερω ισως κανω και λαθος..
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν με αφήνουν και δεν το αντεχω αλλο.Τους εχω αραδιασει ολα τα επιχειρηματα και δεν δεχονται..μου λενε που θα πας μονη σου σε ξενη πολη,με τις ληστειες και αλλα τετοια...
αχ αχ αχ οταν τα ακουω αυτα κατι παθαινω....αχ θα παθεις εκεινο αχ θα παθεις αυτο....:rucrazy:ε τοτε να κλειστουμε σπιτι να μην βγαινουμε ποτε,να γινουμε καθυστερημενα και να μην ζησουμε ποτε τη ζωη....μια ζωη κατω απο τη φουστα της μαμας....ασε οταν μου λενε κατι τετοια φορτωνω ασχημα...:mad2::punch:
δηλαδη τι δε θα ειναι εκει να σε προστατεψουν; αφου δεν ειναι εκει ουτε οταν βγαινεις πχ στην αθηνα και παλι μπορει να σε κλεψουν το ιδιο κανει... ασε που στο εξωτερικο θα εισαι σχεδον συνεχεια με την παρεα σου σε αντιθεση με οταν βγαινεις οπουδηποτε εδω που μπορει να εισαι και μονη... αυτο τους το χεις πει;
Εγω δεν ετυχε να τους ζητησω να ταξιδεψω εξωτερικο με παρεα ακομη, το καλοκαιρι πηγα σε ενα καμπιν αλλα ηταν και η αδερφη μου μαζι οποτε δε πιανεται... δε νομιζω να μου πουν οχι παντως οταν προκυψει δεδομενου οτι εχουν ηδη και εμπειρια απο την αδερφη μου οποτε δε τους φαινεται περιεργο... και ξερουν οτι ειμαι υπευθυνο ατομο με τα πραγματα μου κτλ (σε αντιθεση με την αδερφη μου που την κατακλεβουν παπουτσια κινητα κ.α ενω εμενα οχι -ακομα- )
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
α μπραβο,και εγω το ιδιο.αχ αχ αχ οταν τα ακουω αυτα κατι παθαινω....αχ θα παθεις εκεινο αχ θα παθεις αυτο....:rucrazy:ε τοτε να κλειστουμε σπιτι να μην βγαινουμε ποτε,να γινουμε καθυστερημενα και να μην ζησουμε ποτε τη ζωη....μια ζωη κατω απο τη φουστα της μαμας....ασε οταν μου λενε κατι τετοια φορτωνω ασχημα...:mad2::punch:
παντως μαρια,αφου τους εξηγησες και δεν καταλαβαινουν το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σηκωθεις και να πας εκει που θελεις να πας(αν εχεις τα μανει βεβαια).
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
α μπραβο,και εγω το ιδιο.
παντως μαρια,αφου τους εξηγησες και δεν καταλαβαινουν το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σηκωθεις και να πας εκει που θελεις να πας(αν εχεις τα μανει βεβαια).
ή να κανεις κατι που να τους δειξει οτι εισαι υπευθυνη και θα προσεχεις χωρις να κανεις τρελες κτλ...πχ εγω αν εγραφα καλα στην εξεταστικη θα με εστελναν διακοπες στη χονολουλου για ενα μηνα....:yeah:λιγο δυσκολο though :who:το να γραψω καλα...
maraki love
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.