tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεκεμβρη βγαινει αυτη?A Christmas Carol με τον Jim Carey
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChRistiNOulaa..
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
A Christmas Carol με τον Jim Carey
πρεπει να ειναι τελεια!!!
ανυπομονω να την δω...
γενικα ολη η ιστορια αυτη μου αρεσει παρα πολυ, εχω δει οποιαδηποτε εκδοση του σκρουτζ!!!:xixi:
-----------------------------------------
Avatar.Η επιστροφή του James Cameron.
πρεπει να ειναι επισης πολυ ωραια...!:iagree:
Δεν ηξερα οτι θα βγει το Χομπιτ αλλα τωρα που το μαθα θελω σιγουρα να το δω. Επισης θελω το ντοκτορ παρνασους και το Χαρι Ποτερ. Γενικα με ταινιες δεν πολυασχολουμαι, για τις σειρες ανυπομονω.
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Avatar είναι του James Cameron(The Abyss,Aliens,Terminator) που είναι εγγύηση στο συγκεκριμένο είδος.Με χαλάνε τα full 3D εφε βεβαια αλλα Cameron είναι αυτός.Κάτι θα ξέρει.
Το είχα δει που το διαφήμιζε το δελτίο του αντέννα, κάποια στιγμή, και έδειχνε μόνο τις σκηνές όπου δεν έπαιζαν άνθρωποι, και έτσι, δε μου άρεσε πολύ. Μετά είδα το trailer στο σινεμά, και είδα ότι έπαιζαν και άνθρωποι και μου άρεσε κάπως, γιατί παίζει μέσα και η Michelle Rodriguez. Πάντως, οι ταινίες αυτού του είδους, δε με πολυτρελαίνουν. Δε με νοιάζει αν βασίζεται η ταινία στην πραγματικότητα, και σε τι ποσοστό, ο Άρχοντας πχ, μου άρεσε, αλλά αυτή, δεν ξέρω, αμφιταλαντεύομαι.
Περιμένω: "New York, I love you" (ήταν να πάω σήμερα, αλλά τελικά για την επόμενη εβδομάδα...)
The Hobbit, The Lovely Bones, The Wolfman.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και στην Καστοριά δε νομίζω να το φέρουν
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Ο Μικρός Νικόλας...
Αν και στην Καστοριά δε νομίζω να το φέρουν
τι ταινία είναι αυτή?
Gaspar
Περιβόητο μέλος
οι ηθοποιοί που έπεξαν τον γκάνταλφ την γκαλάντριελ τον έρλοντ και το γκόλουμ θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.
ήδη είναι έτοιμα τα σκηνικά του hobbiton και τα γυρίσματα ξεκινάνε απο ιανουάριο. η ταινία θα βγεί σε 2 χρόνια απο τώρα.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
The Hobbit, σαφώς.
+00. Θα βγει σε δύο μέρη λένε οι φήμες. Το πρώτο το 2011 και το επόμενο ένα χρόνο μετά (λογικά). Φήμες επίσης λένε ότι τον Γκάνταλφ θα τον ενσαρκώσει και πάλι ο Μακέλεν. Βέβαια θα 'ναι κάπως μεγάλος, αλλά νταξ.
https://www.imdb.com/title/tt0903624/
Νήσος,απλά και μόνο επειδή έχει γυριστεί στη Σίφνο.Βγαίνει βέβαια 29 Δεκεμβρίου,αν δεν κάνω λάθος,και θα το δω λίγο αργότερα.
Kι αυτό, κι αυτό. Α! Και το Χάρι Πότερ!
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
+ Inception του ΝολανShutter island, the lovely bones
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Percy Jackson & the Olympians
Είναι αυτή η ταινία με το αγόρι που είναι γιος του Δία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι αυτή η ταινία με το αγόρι που είναι γιος του Δία;
Ναι
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=dI08-pCFJj0[/ame]
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ...ναι και εγω θελω να την δω αυτη...αντε να δουμε και τον Robert σε νεο ρολο!!!!!!remember me
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.