Εγώ δίνω 10/10. Εξαιρετική οργάνωση και ακρίβεια και οι επιτηρητές φιλικότατοι. Επίσης και η ακουστική με τα ακουστικά ήταν καταπληκτική. Μετανιώνω που δεν είχα δώσει και το FCE.
προσωπικά πιστεύω ότι το βρετανικό συμβούλιο υπερέχει της hau σε ζήτημα οργάνωσης...

Εδώ η hau όταν έστειλε τα προγράμματα είχε ότι έδινα προφορικά σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες. Πήρε τηλέφωνο το φροντιστήριό μου και είπαν ότι ισχύει η ημερομηνία που βρίσκεται στο χαρτί που δεν έχει απόδειξη...
Έλεος. Δεν έπρεπε να το λέγανε κάπου;
Εδώ οι Άγγλοι σου λένε μέχρι και πότε αρχίζει το κάθε paper και το τηρούν με ακρίβεια.
Πάντως για να είμαι και αντικειμενικός από άποψη ακουστικής από τη hau δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αλλά δεν τηρούν τις ώρες. Στο lower ξεκινήσαμε μισή ώρα αργότερα γιατί περιμέναμε μέσα στη ζέστη τους προηγούμενους και στο proficiency περιμέναμε κανά δεκάλεπτο μετά το writing για να τελειώσουν και οι άλλες αίθουσες και να αρχίσουμε το listening γιατί ήταν το ίδιο σε όλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.